Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

«Έτοιμος για την πρόκληση»

Ο Πιγκ Σαγκ δηλώνει στην Πράσινη γνώστης των όσων γράφονται περί άμεσης σχέσης της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό και του μάρκετινγκ και έτοιμος να ανταποκριθεί στις ανάγκες της νέας του ομάδας.

«Έτοιμος για την πρόκληση»
Ο Πιγκ Σαγκ σε συνέντευξή του στην Πράσινη, δηλώνει γνώστης των όσων γράφονται περί άμεσης σχέσης της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό και του μάρκετινγκ και ξεκαθαρίζει ότι είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις ανάγκες της νέας του ομάδας.

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης του Πιγκ Σαγκ στην Πράσινη:

-για τα πρώτα του συναισθήματα:
«Δεν το κρύβω πως όταν ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ενθουσιάστηκα. Δεν μπορούσα να κρύψω την χαρά μου για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Από όταν ήμουν μικρό παιδί και ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ είχα ως μικρό όνειρο να κάνω το ταξίδι στην Ευρώπη και να γίνω κι εγώ μέρος του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Και τώρα είμαι πολύ συγκινημένος που μου δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρό μου που δεν είναι απλά να βρεθώ στην Ευρώπη αλλά να καταφέρω να μείνω. Να καταφέρω να πείσω για την αξία μου και να παίξω»

-τι γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό:
«Δεν μπορώ να πω ότι ξέρω πάρα πολλά για τον Παναθηναϊκό. Ξέρω τα βασικά. Εδώ και πολλά χρόνια παρακολουθώ μέσω τηλεόρασης και ίντερνετ την Euroleague και έχω δει αρκετά παιχνίδια της ομάδας μου. Μου αρέσει αρκετά ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται. Από τους παίκτες ξέρω τον Διαμαντίδη και κάποιους ακόμη αλλά είναι δύσκολο να προφέρω τα ονόματά τους. Ακόμη τουλάχιστον».

-για το πώς μπορεί να επηρεάσει το μάρκετινγκ η απόκτησή του αυτή από τον Παναθηναϊκό;
«Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται και τι γράφεται γύρω από την μεταγραφή μου. Ειδικά για το θέμα του μάρκετινγκ. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία που με θεωρούν πρωτοπόρο και που είμαι ο πρώτος Κινέζος αθλητής που καταφέρνει να πάρει μεταγραφή στην Ευρώπη και ειδικά σε μια ομάδα που έχει κερδίσει τόσες φορές την Ευρωλίγκα. Ξέρω ότι με την μεταγραφή μου ανοίγεται ο δρόμος για τη συνεργασία μεταξύ Ευρώπης και Ασίας και μπορεί να γίνει κάτι καλό. Βέβαια θέλω να ξαναπώ ότι με το κομμάτι αυτό εγώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Εγώ θέλω να έρθω στην Ελλάδα, να δουλέψω σκληρά, να κάνω ό,τι μου πουν οι προπονητές μου και να προσπαθήσω να βοηθήσω με τη σειρά μου τον Παναθηναϊκό. Όπως και να μου ζητηθεί»

-εάν είναι έτοιμος για την πρόκληση:
«Ξέρω πολύ καλά που έρχομαι και τι δυσκολίες έχω να αντιμετωπίσω. Ξέρω πολύ καλά ότι δεν είμαι μαθημένος στο ευρωπαϊκό στιλ παιχνιδιού, αλλά είμαι αποφασισμένος να μάθω και να γίνω καλύτερος. Και μόνο το γεγονός πως θα είμαι αντιπρόσωπος του κινεζικού μπάσκετ στην Ευρώπη μου δίνει αυτόματα ένα τεράστιο κίνητρο για να δουλέψω και να γίνω καλύτερος. Εγώ θέλω να αποδείξω σε όλους ότι μπορώ να τα καταφέρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: