Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Το χρέος θα δείξει το Αύριο του Παναθηναϊκού!!

Παγόβουνο σε ακινησία ο Ολυμπιακός για τον Αποδυτηριάκια, και ηφαίστειο έτοιμο για έκρηξη ο Παναθηναϊκός… Γιατί ο αποδυτηριάκιας γράφει και ξαναγράφει, και ξαναματαγράφει για τον Παναθηναϊκό; Η απορία του χλεχλέ. Και του μισθωμένου νταή.

Πρώτον, διότι έτσι γουστάρει ο αποδυτηριάκιας. Δεύτερον, λόγω της ανωμαλίας του να ασχολείται με ανήμπορους δυστυχείς και γενικά τους μη έχοντες μοίρα. Τρίτον, επειδή γράφοντας για τον Παναθηναϊκό ειδικώς βγάζει όλη τη νοσηρότητα του, να αισθάνεται τρισευτυχισμένος όταν μια ομάδα βρίσκεται από τα υψηλά στα χαμηλά.

Υπάρχει και τέταρτον. Και πέμπτον. Συνεχίζω, όμως, τη χολή μου. Ο Αλαφούζος παρέλαβε μια ΠΑΕ με 32,5 εκ. παθητικό. Το νούμερο δεν αμφισβητείται. Στη διετία Πατέρα δαπανήθηκαν 67 εκ. ευρώ. Το νούμερο δεν αμφισβητείται. Να, γιατί έρχεται να πει ο αποδυτηριάκιας ότι το χρέος του Παναθηναϊκού, που δεν γνωρίζω αν κουμαντάρεται, θα ορίσει το Αύριο της ομάδας.

Κι εσύ μου λες, τι; Άσε, ρε αποδυτηριάκια, ρίξε και καμμιά πενιά για τον Ολυμπιακό. Γιατί; Έτσι όπως τον έχει καμωμένο ο Μαρινάκης μου μοιάζει με παγόβουνο και δεν παρουσιάζει σώου το έργο. Ένας Ολυμπιακός ναρκωμένος σα βουδιστικός ναός από την ακινησία. Λοιπόν;

Δύσκολο να στρέψω μακρυά τις κάμερες από το ηφαίστειο που λέγεται Παναθηναϊκός και να μην κουσουμάρω πλάνα από τη διαδικασία της αναμενόμενης έκρηξης.

Το ενδιαφέρον θα προκαλέσει ο Ολυμπιακός αν χάσει το πρωταθληματάκι. Ενώ, από την άλλη, ο Παναθηναϊκός όλο και περισσότερο κεντάει το μυστήριο όταν, σε πείσμα κάθε λογικής πρόβλεψης, συνεχίζει να κρατάει τον έλεγχο και αποφεύγει τις βλαβερές συνέπειες της λάβας.

Ο καθένας κάνει μια δουλειά. Του αποδυτηριάκια δεν είναι να τρέξει εθελοντής να καθαρίσει με σκούπα και φαράσι τη Λεωφόρο.

Ας μιλήσει ο Παναγόπουλος, αφού δεν λέει την αλήθεια ο Αλαφούζος, προτείνει ο apodytiriakias.gr



Ο Φερέϊρα σε δύο χρόνια έκανε 23 μεταγραφές. Με Βαρέλα, βέβαια. Απατεώνες οι άνθρωποι δεν θα πω. Πιθανότατα να είναι ανίκανοι. Να μη ξέρουν καλά τη δουλειά τους. Και φταίνε αυτοί; Βεβαίως φταίνε αυτοί αν στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει διοίκηση.

Υπάρχει σήμερα διοίκηση στον Παναθηναϊκό; Υπάρχει αυτή η διοίκηση που κάνει μεταγραφές παικτών που λίγους μήνες μετά τους λέει: «Βρείτε ομάδα να φύγετε». Φοβερά πράγματα. Μιλάμε για πεταμένα λεφτά. Δεν μιλάμε για αρχοντοχωριάτικα κουνήματα, λεζάντες με καμένους στυλ Φιγκερόα, ανέξοδες φιγούρες.

Έτσι ξεκίνησε η δουλειά και επί Ντέμη Νικολαϊδη στην ΑΕΚ. Ογδόντα μεταγραφές σε 3,5 χρόνια. Ο ορισμός της ασχετοσύνης. Ο πλέον σίγουρος δρόμος για το γκρεμό.

Ο Αλαφούζος δεν μιλάει. Να πει ξεκάθαρα οτι πάμε καλά, ότι η ομάδα θα βγει Ευρώπη. Ούτε λέει ότι θα πάρει αδειοδότηση.

Οι σοβαροί παναθηναϊκοί περιμένουν από τον Αλαφούζο να τους πει ότι η ομάδα δεν θα βαρέσει κανόνι. Και ότι αν εμφανιστεί ένας Τσάκας με σοβαρή αραβική πρόταση ο Παναθηναϊκός αποτελεί ομάδα μαγνήτη.

Ας «μιλήσει» ο κύριος Παναγόπουλος (φωτό). Όλα τα γνωρίζει. Τόσο, όσο ο κύριος Αλαφούζος. Τίποτα δεν γίνεται εν αγνοία του Παναγόπουλου. Έχει και αυτός ευθύνες να ενημερώσει υπεύθυνα για το σήμερα της ΠΑΕ. Έχει και αυτός άμεση και σχεδόν ολοκληρωτική συμμετοχή σε κάθε οικονομικό νταραβέρι της ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: