Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Αν πάρει τη φανέλα σπίτι…!

Ο Κ. Νικολακόπουλος κάνει μία επισήμανση στο blog του στο gazzetta για τον αμυντικό μέσο που ψάχνει ο Ολυμπιακός. Ξέρω ότι αυτή την στιγμή το πρώτο πράγμα που ζητάνε οι περισσότεροι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι ένας αμυντικός χαφ πρώτης γραμμής-άλλωστε, κι από τη διοίκηση η πληροφορία που προκύπτει είναι ότι η επόμενη κίνηση θα είναι η απόκτηση ενός τέτοιου παίκτη.
Ωστόσο, βλέποντας το τεστ με την Στουτγκάρδη, θα ήταν άδικο να μην σχολιάζαμε την απόδοση του Φέϊσα σε ρόλο αμυντικού χαφ. Γιατί το παιδί πραγματικά πήγε καλά: Αμυντικά έκλεψε μπάλες, κάλυψε λάθη συμπαικτών του, είχε καλές τοποθετήσεις. Και δημιουργικά τον είδαμε να βγαίνει ωραία κατά μέτωπο και να δίνει πάσα-γκολ στο Μήτρογλου και να ξεκινάει και μία φανταστική αντεπίθεση του Ολυμπιακού, εκεί που ο Τσόρι έπρεπε να βγάλει μία εύκολη ασίστ για γκολ στο Μήτρογλου, αλλά δεν πέρασε την πάσα.
Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ τσατίστηκα κι έριξα μπινελίκι, σε μία πάσα του Φέϊσα στο γάμο του Καραγκιόζη! Αλλά ο Σέρβος έκανε πολύ περισσότερα ωραία πράγματα, για να σταθούμε σε αυτή την χαζή μπαλιά.
Κι αν δεν κάνω λάθος, ο Φέϊσα φέτος έχει λίγο αλλάξει στιλ παιχνιδιού, με τις οδηγίες φυσικά του Μίτσελ.. Αφενός μεν γυρίζει αρκετά πίσω για να πάρει την μπάλα, σχεδόν ξεκινώντας από την καρδιά της άμυνας (με τα στόπερ να έχουν την προφανή εντολή να ανοίγονται σχεδόν σαν πλάγια μπακ και τα πλάγια μπακ να γίνονται εξτρέμ από το ξεκίνημα των επιθέσεων). Αφετέρου βγαίνει με μεγαλύτερη ταχύτητα πάνω στην μπάλα, κάτι το οποίο δεν το «είχε».
Εγώ το βλέπω το Σερβάκι αποφασισμένο να πουλήσει ακριβά το τομάρι του στη μάχη της ενδεκάδας. Εκτός πια κι αν ο κόφτης που θα αποκτηθεί, θα είναι αυτό που λέμε παίκτης, ο οποίος θα πάρει τη φανέλα στο σπίτι…
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: