Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

«Τρένο» με απώλειες η Μέταλιστ!

Έχοντας κάνει το «3 στα 3» στην Ουκρανία με το 2-0 επί της Ιλίτσεβιτς, η Μέταλιστ έρχεται Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενδέχεται όμως στην αποστολή να μην βρίσκεται ο Γκοριάνοφ.

«Τρένο» με απώλειες η Μέταλιστ
Η προσεχής αντίπαλος του «Δικεφάλου του Βορρά» συνέχισε με ακόμη μία νίκη στο πρωτάθλημα της χώρας, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει.

Πάντως, η Μέταλιστ δείχνει να έχει αυτό που λείπει από όλες τις ελληνικές ομάδες αυτήν την εποχή, δηλαδή τον αγωνιστικό ρυθμό. Κάτι που σαφώς προβληματίζει τον τεχνικό των Θεσσαλονικέων, Χουμπ Στέφενς.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ από τη στιγμή της κλήρωσης γνώριζε πως θα πρέπει να βρει τρόπο να περιορίσει τον Ντέβιτς, ο οποίος άλλωστε σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο τελευταίο ματς. Αντίθετα, ίσως να μην χρειαστεί να γίνει το ίδιο και με τον Γκοριανόφ ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Ιλίτσεβιτς και οι πρώτες πληροφορίες από Ουκρανία κάνουν λόγο πως δεν προλαβαίνει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» είχαν την ευκαιρία να ηρεμήσουν την Παρασκευή αφού ο Στέφενς τους έδωσε ρεπό, αλλά από αύριο ξαναμπαίνουν στα βάσανα, καθώς μπαίνει στην τελική της ευθεία η προετοιμασία για το παιχνίδι των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της ομάδας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: