Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Τάτος: «Γύρισα στο σπίτι μου»

Ο Ανδρέας Τάτος βρέθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο φιλικό με τη Ρόμα και αποθεώθηκε από τον κόσμο του Άρη. Ο 24χονος άσος δήλωσε:
«Μένουν τα τυπικά και ανυπομονώ να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο. Είμαι χαρούμενος που γύρισα και πιστεύω όλα να πάνε όλα καλά φέτος, όχι όπως πέρυσι που είχαμε πολλά προβλήματα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα, προκειμένου να πετύχει τους στόχους της. Τα υπόλοιπα λίγη σημασία έχουν. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή», είπε ο Τάτος και συνέχισε:
«Επιθυμία μου, από τον ελλαδικό χώρο, ήταν να έρθω στον Άρη. Εχω δεθεί με την ομάδα και αγωνιστικά γυρνάω σπίτι μου. Ακούγεται περίεργο, αλλά έτσι νιώθω. Το να ξεκινάς με μια ομάδα από την προετοιμασία είναι διαφορετικά. Ξέρεις καλά τους συμπαίκτες και τον προπονητή. Ελπίζω να είναι πολύ διαφορετική η χρονιά φέτος. Πέρυσι υπήρχαν πολλά προβλήματα, αλλά στο τέλος δικαιωθήκαμε όλοι. Νιώθω πολύ καλά ψυχολογικά εδώ και έχω δεθεί με τα παιδιά που έμειναν από πέρσυ και και πιστεύω να φτιάξουμε καλό σένολο φέτος, για να πάει η ομάδα εκεί που πρέπει», κατέληξε ο άσος του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: