Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΝΒΑers κι όχι μόνο στο σκάνδαλο της Biogenesis!!

Το σκάνδαλο της Biogenesis αναμένεται να προκαλέσει θόρυβο κι εκτός MLB, αφού ο πρώην υπάλληλος της εταιρείας εμπλέκει και παίκτες του ΝΒΑ κι όχι μόνο!

Μιλώντας στην εκπομπή Outside The Line του αμερικανικού ειδησεογραφικού δικτύου ESPN, ο Πόρτερ Φίσερ δε δίστασε να αποκαλύψει πως δεν ήταν λίγοι όλοι όσοι επισκέπτονταν την κλινική αντιγήρανσης στο Κόραλ Γκέιμπλζ της Φλόριντα, κάνοντας λόγο για «εύκολα πάνω από 100 αθλητές στη δική μου 4ετία» του ΝΒΑ, του NCAA (σ.σ. κολεγιακό μπάσκετ), του τένις, του επαγγελματικού μποξ και των MMA (σ.σ. Mixed Martial Arts). Ο πρώην υπάλληλος της Biogenesis of America αρνήθηκε να τους κατονομάσει κι απομένει να φανεί ποιες ομοσπονδίες θα τον καλέσουν να συνεργαστεί μαζί τους, όπως ήδη τον τελευταίο μήνα κάνει η λίγκα του μπέιζμπολ των Ηνωμένων Πολιτειών (MLB).
Τον περασμένο Απρίλιο οι πρώτες κατηγορίες για χρήση απογορευμένων ουσιών βάρυναν περίπου 20 παίκτες του μπέιζμπολ, πριν ο Ράιαν Μπράουν των Μιλγουόκι Μπρούερς (MLB) παραδεχθεί την ενοχή του και τιμωρηθεί απ' την ομοσπονδία των Η.Π.Α. με άνευ αποδοχών αποκλεισμό απ' το υπόλοιπο της χρονιάς, ήτοι ζημιά ύψους $3.250.000 για σύνολο 65 αναμετρήσεων συν τα playoffs.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: