Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ξεκινά η προπώληση για τους Red Hot Chili Peppers!!

Η Live Nation και  Big Star Touring παρουσιάζουν τους Red Hot Chili Peppers στο Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012. Η προπώληση των εισιτηρίων για το ροκ υπερθέαμα του 2012 ξεκινά την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ξεκινά η προπώληση για τους Red Hot Chili Peppers

Η μεγαλύτερη μουσική περιοδεία συνεχίζεται! Οι RED HOT CHILI PEPPERS ανακοίνωσαν την προέκταση της παγκόσμιας περιοδείας τους.
Οι εμφανίσεις τους για το 2011 σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές πόλεις βρίσκονται στο τέλος τους και ήδη έχουν επιβεβαιώσει καινούργιες ημερομηνίες για το 2012 στην Ευρώπη.
Οι πρώτες συναυλίες της νέας χρονιάς θα γίνουν σε κλειστούς χώρους και θα ακολουθήσουν συναυλίες σε μεγάλα ανοικτά στάδια συμπεριλαμβάνοντας και την Αθήνα στη συναυλιακή τους λίστα.Προμηθευθείτε έγκαιρα το εισιτήριο σας για τη συναυλία της Αθήνας! Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και οι αγορές θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα online από τα www.ticketpro.gr & www.tickethouse.gr , και στα εκδοτήρια του Ticket House, στις 10:30 π.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:
PL1 (θύρες 1,2,34,35): 35 ευρώ
PL2 (Αρένα): 45 ευρώ
PL3 (θύρες 4,6,30,32): 45 ευρώ
PL4 (θύρες 3,5,8,10,12,24,26,28,31,33): 65 ευρώ
PL5 (θύρες 7,9,11,13Α,23Β,25,29): 75 ευρώ
PL6 (Pitch-Front of Stage): 75 ευρώ
Διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στις ΡΑ και ΡΒ.
Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο ταμείο του Ticket House.
Σημεία προπώλησης και ώρες λειτουργίας
Αθήνα
TICKET HOUSE
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς).
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608 366
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή: 10:30 – 21:00
Σάββατο: 10:30 – 16:00
OnlineSales
Για αγορές μέσω διαδικτύου με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr  | www.tickethouse.gr

Οι πολύ-πλατινένιοι και πολυ-βραβευμένοι με Grammy RED HOT CHILI PEPPERS είναι ένα από τα πιο πετυχημένα ροκ συγκροτήματα της ιστορίας. Με πάνω από 70 εκατομμύρια album σε πωλήσεις, έχουν κερδίσει 7 βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες και αυτές του "Best Album Rock" για το "Stadium Arcadium", του "Best Rock Performance By a Duo or Group" για το "Dani California", του "Best Rock Song» για το «Scar Tissue" και του "Best Hard Rock Performance With Vocal" για το "Give It Away". Οι Red Hot Chili Peppers αποτελούνται από τον τραγουδιστή Anthony Kiedis, τον μπασίστα Flea, τον ντράμερ Chad Smith και τον κιθαρίστα Josh Klinghoffer.
Δεν αποτελεί καμία έκπληξη λοιπόν ότι οι Red Hot Chili Peppers είναι TO ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ που το Ελληνικό κοινό “ονειρεύεταιί” να δει ζωντανά εδώ και χρόνια!
Οι Red Hot Chili Peppers δημιουργήθηκαν στην πόλη των αγγέλων, το Los Angeles, το 1983. Το 1984 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους. Το "Blood Sugar Sex Magik" ήταν το πρώτο τους άλμπουμ με παγκόσμια απήχηση και πωλήσεις πάνω από 13 εκατομμύρια. Παραγωγός ο Rick Rubin. Με τον ίδιο παραγωγό κυκλοφόρησαν το 1999 το "Californication", το πιο εμπορικά επιτυχημένο άλμπουμ του συγκροτήματος. Τρία χρόνια αργότερα, κυκλοφόρησαν το "By the way" και το 2006 το "Stadium Arcadium". Από άλμπουμ αυτό γεννήθηκαν τρεις κορυφαίες rock επιτυχίες: το "Dani California" που παρέμεινε 14 εβδομάδες στη θέση νο 1 και τα "Tell Me Baby" και "Snow (Hey Oh)" που κατέλαβαν την πρώτη θέση αμέσως μετά την κυκλοφορία τους – πράγμα πρωτόγνωρο για την ιστορία του Billboard Alternative Chart. Στις 29 Αυγούστου του 2011, κυκλοφόρησε το δέκατο άλμπουμ τους “I’m with you”. Με αυτό το άλμπουμ ως εφόδιο στην πλάτη τους, οι Red Hot Chili Peppers ξεκίνησαν την νέα πιο πρόσφατη περιοδεία τους. Από τον Απρίλιο του 2012 το συγκρότημα θα δεσπόζει στο πάνθεον του Rock And Roll Hall of Fame.
Ο μοναδικός και χαρακτηριστικός ήχος τους είναι βασισμένος σε ένα συνδυασμό ροκ, πανκ και φανκ. Εκτός από τον ήχο, η εικόνα ολοκληρώνεται και με την έντονη σκηνική τους παρουσία. Αυτή η τελευταία αποτελεί τον διακαή πόθο των απανταχού μουσικόφιλων, που ανυπομονούν να τους θαυμάσουν live!
Ο αστερίσκος-έμβλημα των Red Hot Chili Peppers συμβολίζει το άπειρο, μια δημιουργική δύναμη χωρίς αρχή και τέλος, πάντα σε κίνηση. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να νιώσουμε αυτή την ενέργεια από κοντά! Οι RED HOT CHILI PEPPERS έρχονται να εκπληρώσουν το απόλυτο όνειρο όλων των Ελλήνων fans!
Με ένα στόμα, μία φωνή φωνάζουν οι fans όλοι μάζί: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Οι RED HOT CHILI PEPPERS έρχονται στην Ελλάδα για τη μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς!

Πηγή: news247.gr

Νίκη για τους «κόκκινους» με αλλαγή τακτικής!!

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα Άστον Βίλα-Λίβερπουλ με νικήτρια την ομάδα του Μέρσερσαϊντ.

 Νίκη για τους «κόκκινους» με αλλαγή τακτικής
Η κυριαρχία της Λίβερπουλ σε όλα τα σημεία του γηπέδου ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για να γείρει η πλάστιγγα υπέρ της σε μία έδρα όπου η γηπεδούχος ομάδα σε 7 αγώνες μέχρι τώρα μετρούσε 3 νίκες 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η διαφορά ποιότητας των παικτών αλλά και η αλλαγή τακτικής του Νταλγκλίς έδωσαν αυτό που μέχρι τώρα δεν έχουμε δει από την ομάδα του λιμανιού. Αυτό ήταν το 181ο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες και έμελλε να είναι η πρώτη νίκη που κάνει ο Big Kenny ως προπονητής στο Villa Park.
Ένα σημαντικό στατιστικό στοιχείο, που επαληθεύτηκε στον αγώνα, ήταν ότι η Άστον Βίλλα από τα 19 τέρματα παθητικό που είχε μέχρι πριν τον αγώνα το 32% τα έχει δεχτεί από χτυπήματα κόρνερ. Η Λίβερπουλ , ομάδα με μεγάλο μέσο όρο κερδισμένων κόρνερ, ευτύχησε σε δύο να νικήσει την άμυνα της Βίλλα και να επιβεβαιώσει την αδυναμία της στα στημένα.
Η Άστον Βίλλα του Μακλίς
Ο προπονητής της Βίλλα έχοντας μία σημαντική απουσία, αυτή του Αντεμπαχόρ, χρησιμοποίησε από την αρχή τον Χέσκεϊ ως σέντερ φορ σ’ ένα σύστημα 4-2-3-1. Τα χαρακτηριστικά του συστήματος του ήταν:
  • Άμυνα πίσω από την μπάλα στο μισό γήπεδο
  • Μικρές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών για κλείσιμο των χώρων
  • Μειωμένο πλάτος στην επίθεση
  • Σύγκλιση στον άξονα των πλάγιων μέσων και διείσδυση στην περιοχή του παίκτη πίσω από το φορ
  • Οι πλάγιοι αμυντικοί κρατούσαν τις θέσεις τους και επιχείρησαν πολλοί λίγες προωθήσεις
  • Διπλό μαρκάρισμα στις γραμμές του γηπέδου για αποφυγή σέντρας ή διείσδυσης από τους παίκτες της Λίβερπουλ
  • Μεγάλες μεταβιβάσεις προς την επίθεση για να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των παικτών και να βρει ανοργάνωτη την άμυνα της αντιπάλου ομάδας.
Το πρώτο τέρμα που πετυχαίνει ο  Μπέλλαμι μετά από χτύπημα κόρνερ
Το πρώτο τέρμα που πετυχαίνει ο Μπέλλαμι μετά από χτύπημα κόρνερ
Το σχέδιο του Μακλίς δεν διέφερε πολύ από άλλες ομάδες που αντιμετώπισαν μέχρι τώρα την Λίβερπουλ. Οι “RED’S” εκτός έδρας μετρούσαν 3 ήττες στους 7 αγώνες που έχουν δώσει για την Premier League και οι δύο απ’ αυτές με Φούλαμ και Στόουκ ήταν ακριβώς με σύστημα όπως έπαιξε η Άστον Βίλλα. Παρόλα αυτά η ομάδα του Μπέρμιγχαμ σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του παιχνιδιού και όταν στο 14’ είχε γίνει το 0-2 δεν κατάφερε να αντιδράσει μέχρι την λήξη του.
Η αλλαγή τακτικής του Νταλγκλίς
Μετά από 15 αγώνες στο πρωτάθλημα και αφού δεν είχε στην διάθεση του τους Τζέραρντ, Λούκας, Σπίαρινγκ, ο Νταλγκλίς μετέτρεψε το 4-4-2 σε ένα ευέλικτο 4-2-3-1 με συνδετικό κρίκο άμυνας και επίθεση τον Σέλβεϊ.  Κατάφερε να ανακατέψει την άμυνα της Άστον Βίλλα γιατί δεν υπήρχε πλέον, όπως συνέβαινε στα προηγούμενα παιχνίδια, ο παίκτης κολώνα που αποτελούσε την αρχή της αμυντικής διάταξης των αντιπάλων. Επέλεξε να :
  • Παίξει με πολύ μεγάλο πλάτος με αιχμές τους Μπέλλαμυ (man of the match) και Ντάουνιγκ
  • Δύο αμυντικά χαφ και ταυτόχρονα οργανωτές του παιχνιδιού
  • Έναν παίκτη που μοίραζε το παιχνίδι μπροστά από τους δύο κεντρώους
  • Πολλές προωθήσεις των πλάγιων μπακ ώστε να δημιουργήσουν δίδυμα και να τραβήξουν την άμυνα της Βίλλα στην κατεύθυνση της μπάλας
  • Παίκτες έξω από την περιοχή για να έχει ο φορ την δυνατότητα συνεργασίας
  • Συρτό παιχνίδι και λίγες σέντρες
  • Κατοχή μπάλας και passing game όταν έβρισκαν κλειστούς διαδρόμους.
Το δεύτερο τέρμα του Σκρτελ με απ’ ευθείας κεφαλιά μετά από κόρνερ
Το δεύτερο τέρμα του Σκρτελ με απ’ ευθείας κεφαλιά μετά από κόρνερ
Η Λίβερπουλ κατάφερε να απλώσει το παιχνίδι σε όλο το γήπεδο αναγκάζοντας τους μέσους και αμυντικούς της Βίλλα να τρέχουν σε μήκος και πλάτος ώστε να καλύψουν κενούς χώρους. Αυτό τους δημιούργησε πρόβλημα στο να κάνουν αντεπιθέσεις λόγω των αποστάσεων μεταξύ των γραμμών , ενώ η άμυνα της Λίβερπουλ στις οργανωμένες επιθέσεις  κάλυψε με σχετική ευκολία την περιοχή της και δεν δημιουργήθηκαν ιδιαίτεροι κίνδυνοι για τον Ρέϊνα.
Μία αδυναμία που εμφάνισε στο παιχνίδι η Λίβερπουλ ήταν η κακή αντιμετώπιση των παικτών της όταν πιέζονταν από τους αντιπάλους. Φάνηκε να μην έχουν το καθαρό μυαλό ώστε να κάνουν την πάσα που θα τους απεγκλώβιζε από τα μαρκαρίσματα.
Συμπέρασμα
Ο αγώνας κρίθηκε στα δύο γρήγορα τέρματα που πέτυχε η Λίβερπουλ και στην αδυναμία της Άστον Βίλλα να αντιδράσει μετά απ’ αυτό.  Οι «χωριάτες» δεν έδειξαν ότι διαθέτουν έναν προσανατολισμό στο παιχνίδι τους με αποτέλεσμα πολλές προσπάθειες να καταλήγουν εύκολα στα πόδια των αντιπάλων.
Στον αντίποδα η Λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες της Βίλλα, κυριάρχησε στον χώρο του κέντρου, απείλησε ορθολογικά την αντίπαλη άμυνα,  επέβαλλε τον ρυθμό της, τον έλεγξε όταν χρειάστηκε, δεν «πούλησε την μπάλα» σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και τέλος έδειξε ότι μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες εμφανίσεις.
Τα στατιστικά των ομάδων
Τα στατιστικά των ομάδων

πηγή: overlap.gr

Ο ΠΑΟΚ... πλήρωσε τη φάρσα για βόμβα!!

Με αρκετή ταλαιπωρία λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων, αλλά και από τηλεφώνημα για βόμβα που αποδείχθηκε φάρσα ο ΠΑΟΚ έφτασε στο Σολέ της Γαλλίας.

Ο ΠΑΟΚ... πλήρωσε τη φάρσα για βόμβα!

Ο Δικέφαλος μπορεί να έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του EuroCup ωστόσο έπρεπε να ταξιδέψει στην πόλη Σολέ της Γαλλίας, όπου θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι στη διοργάνωση. Το ταξίδι έκρυβε αρκετή ταλαιπωρία. Η αποστολή έμεινε για αρκετή ώρα στο αεροδρόμιο του Παρισιού λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων στα αεροδρόμια, αλλά και ύστερα από τηλεφώνημα για βόμβα που τελικά αποδείχτηκε φάρσα.
Ο Σούλης Μαρκόπουλος που δεν θα έχει τον τραυματία Μάρκους Γκορί ανέφερε για το ματς με τη Σολέ (20/12, 9μ.μ.): «Δυστυχώς για εμάς, είναι ένα παιχνίδι το οποίο δεν μας προσφέρει τίποτα για την συνέχεια στη διοργάνωση, αφού αποκλειστήκαμε από τη φάση των "16". Το ίδιο ισχύει και για τη Σολέ, γι' αυτό είναι δύσκολο να βρούμε το κίνητρο για τους παίκτες, καθώς γνωρίζουν πως ότι και να κάνουν, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να προκριθούν στον επόμενο γύρο. Ωστόσο, είμαστε ο ΠΑΟΚ και έχουμε την υποχρέωση να γίνουμε ανταγωνιστικοί και να βελτιώσουμε το ρεκόρ των νικών μας. Επίσης, είναι μία καλή ευκαιρία να παίξουμε ελεύθερα, χωρίς πίεση και να δοκιμάσουμε διάφορα συστήματα, τα οποία θα μας βοηθήσουν στο μέλλον».
Ο Γιάννης Καλαμπόκης με τη σειρά του ανέφερε: «Δεν είναι ωραίο να αγωνίζεσαι και να ξέρεις πως ότι και να κάνεις, δεν πρόκειται να προκριθείς στον επόμενο γύρο, αλλά από την άλλη θέλουμε τη νίκη. Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».


πηγή: gazzetta.gr

"Να ξυπνήσουν κάποιοι"

Όπως και ο Γκαγκαλούδης έστι και ο προπονητής του Νίκος Λινάρδος στάθηκε σε αυτούς που έχουν οδηγήσει το μπάσκετ εδώ που είναι τώρα...

"Να ξυπνήσουν κάποιοι"
«Παίξαμε χωρίς πίεση, κοιτάξαμε στα ίσα τονΠαναθηναϊκό και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Είχαμε μόνο έναν Αμερικανό, αλλά περιμένουμε κάποιες προσθήκες, για να πάρουμε στο τέλος αυτό που μας αναλογεί. Το ελληνικό μπάσκετ στηρίζεται σε λίγους τώρα και κινδυνεύει. Μακάρι να πάνε καλά και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκόςστην Ευρώπη, για να ξυπνήσουν κάποιοι που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και να σκεφτούν τι κακό κάνουν στο ελληνικό μπάσκετ. Τα παιδιά δεν μπορείς να τα κλωνοποιήσεις... Πάλεψαν όλοι σήμερα (19/12)», είπε ο προπονητής του Αμαρουσίου στη συνέντευξη Τύπου.

"Μπράβο Μαρούσι"!!

Το Μαρούσι, παρότι ηττημένο, κέρδισε τις εντυπώσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα του Νίκου Λινάρδου.

"Μπράβο Μαρούσι"!
«Θα ήταν σωστό να αναγνωρίσουμε το εξαιρετικό παιχνίδι του Αμαρουσίου, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο συνεργάτης μου (σ.σ. Νίκος Λινάρδος) έκανε εξαιρετική δουλειά. Έκανε σοβαρό ματς, με αξιώσεις να μας νικήσει. Αγωνίστηκε ουσιαστικά με μόλις 4 παίκτες και τους αξίζουν "συγχαρητήρια". Προσπάθησα να δώσω χρόνο και σε άλλους παίκτες, γιατί έχουμε μπροστά μας τη Μπάμπεργκ. Ήταν μέρος του σχεδίου. Το μόνο καλό ήταν πως κάποιοι ξεκουράστηκαν. Ας πούμε πως αγωνιστήκαμε καλά από απόψεως».
Στη συνέχεια ο Σέρβος κόουτς αναφέρθηκε στο ρεπό που θα πάρουν οι παίκτες του τις μέρες των γιορτών. «Πάντα δίνουμε ημέρες ξεκούρασης, αλλά υπάρχει κι όριο. Αυτό είναι 2, 2,5, 3 το πολύ. Είναι καλό να μη βλέπουν οι παίκτες τους προπονητές, που βλέπουν κάθε ημέρα (γέλια). Αυτές τις ημέρες θα είμαστε σε διαφορετικά μέρη» τόνισε ο Σέρβος κόουτς μετά το παιχνίδι με την ομάδα του Αμαρουσίου.
Από τη μεριά του ο Ντέιβιντ Λόγκαν τόνισε πως «το Μαρούσι ήρθε να κάνει καλό παιχνίδι. Ήταν καλο. Είχαμε πολλά λάθη. Η ομάδα έπαιξε δυνατά και την κατάλληλη στιγμή δώσαμε ένταση στο παιχνίδι μας και διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

Άγιος Βασίλης έρχεται από την... Αραβία!!

Οι πληροφορίες που φτάνουν στον Τζίγγερ οδηγούν στο συμπέρασμα οτι Άραβες και... λεφτά υπάρχουν και η πρόταση που έχει κατατεθεί θα είναι σε ισχύ αυτόματα με την ψήφιση της τροπολογίας!

Άγιος Βασίλης έρχεται από την... Αραβία!
Μετά από μια... σχετική καθυστέρηση σχετικά με τις τραπεζικές εγγυήσεις από τους -αγνώστου ταυτότητας ακόμα- Άραβες για το 54,7% του Γιάννη Βαρδινογιάννη, η πλευρά του μεγαλομετόχου ενημέρωσε πως η πρόταση που έχει σταλεί είναι απολύτως σε ισχύ αυτόματα με την ψήφιση της τροπολογίας για τους ξένους επενδυτές στο ποδόσφαιρο.

Δηλαδή τα χρήματα είναι δεσμευμένα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εφόσον περάσει ο νόμος περί ιθαγένειας ενώ όλα σύμφωνα πάντα με τον Τζίγγερ φαίνεται να είναι όπως ακριβώς πρέπει.
Επίσης, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει τονίζουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει μεσοβέζικη λύση (αυτά που είχαν διατυπωθεί για άσκηση διοίκησης από την πλευρά των υποψηφίων επενδυτών) αλλά οριστική ταυτόχρονα με την ψήφιση της τροπολογίας.
Τότε αποδεσμεύουν τα λεφτά και παίρνουν τις μετοχές χωρίς νέα καθυστέρηση. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η ιστορία έχει πάντως μέλλον, καθώς ο νόμος αναμένεται να φηφιστεί σε περίπου ένα μήνα, μιας και σήμερα αναμένεται να συζητηθεί στην Βουλή για πρώτη φόρα.

Φυσικά, όσο τα ονόματα των επενδυτών παραμένουν στο... σκοτάδι και οι φήμες διαδέχονται η μία την άλλη θα πρέπει άπαντες να είναι επιφυλακτικοί, όπως πάντα βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις...

πηγή: sportdog.gr

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τον... Ντελ Νίδο!!

Με ποινή κάθειρξης επτά ετών και έξι μηνών καταδικάστηκε ο πρόεδρος της Σεβίλλης, Χοσέ Μαρία ντελ Νίδο ο οποίος κρίθηκε ένοχος για υπεξαίρεση δημοτικών κονδυλιών από την πόλη της Μαρμπέγια στη νότια Ισπανία.

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τον... Ντελ Νίδο
Ο Ντελ Νίδο, δικηγόρος στο επάγγελμα, καλείται επιπλέον να καταβάλει το ποσό των 2,6 εκατ. ευρώ στο δημαρχείο της Μαρμπέγια μιας και εμπλέκεται σε κύκλωμα διαφθοράς.
πηγή: sportdog.gr

Και τώρα ο τελικός…!!

Τον τελευταίο μήνα έχει αρχίσει η ομάδα να δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο να παίζει ωραίο μπάσκετ με πάθος με διάθεση και φυσικά έχει αρχίσει να κερδίζει. Ο Χρήστος Ταπούτος σχολιάζει...

Και τώρα ο τελικός…
Θα μπορούσαμε στα τελευταία 7 παιχνίδια να κάνουμε το απόλυτο αν δεν μας έκλεβαν ουσιαστικά την νίκη με τον Ολυμπιακό οι διαιτητές κι αν στην Τσεχία είχαμε το μυαλό μέσα στο κεφάλι μας τα τελευταία 2 λεπτά που είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας!
Η ομάδα πλέον βγάζει στο παρκέ την δουλειά που κάνουμε τόσο καιρό στην προπόνηση, τα νέα παιδιά και ειδικά οι ξένοι έχουν αρχίσει να κατανοούν και την φιλοσοφία του προπονητή μας, αλλά και το πως παίζετε το ευρωπαικό μπάσκετ και φυσικά μεγάλο ρόλο έχει παίξει η αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας τον τελευταίο καιρό με την έλευση τριών παιδιών που έχουν ουσιαστικό ρόλο μέσα στην ομάδα και βοηθούν πάρα πολύ.
Σε γενικές γραμμές εγώ προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος, ποτέ δεν το έκρυψα αυτό, γιατί βλέπω πως δουλεύουμε καθημερινά και ήμουν σίγουρος πως αυτή η δουλειά θα έβγαινε κάποια στιγμή στο παρκέ.
Πλέον μας περιμένει το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς μέχρι τώρα, ένα παιχνίδι δίχως αύριο που η νίκη θα μας στείλει στο top16 της Ευρώπης, αλλά μια ήττα δυστυχώς θα μας στείλει στα σπίτια μας!
Άγχος δεν υπάρχει γιατί ξέρουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στις δυνατότητες της ομάδας και αυτό που μένει είναι να το δείξουμε στο γήπεδο!
Το ότι κερδίσαμε στην Λιθουανία δεν πρέπει να μας ξεγελάσει γιατί η Ρουντούπις είναι καλή και επικίνδυνη ομάδα και σίγουρα δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένη τη νίκη.
Η ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και θέλουμε αυτό να το συνδυάσουμε με την πρόκριση. Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω για την παρουσία του κόσμου η οποία είναι επιβεβλημένη την Τρίτη γιατί μόνο αυτός μπορεί να μας δώσει δύναμη και ώθηση και να κόψει τα πόδια των Λιθουανών όπως μόνο ο λαός του ΑΡΗ ξέρει να κάνει.
Αυτό που θέλω και περιμένω εγώ να δω είναι ένα όσο το δυνατόν πιο γεμάτο Παλέ, ένα Παλέ που από μόνο του μπορεί να καταπιεί οποιονδήποτε αντίπαλο!

πηγή:allaboutaris.com

Μίλαν σημαίνει επίθεση!!

Φουλ επίθεση για το διπλό θα παίξει η Μίλαν κόντρα στην Κάλιαρι στην Σαρδηνία σύμφωνα με τον Μάσιμο Αλέγκρι. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι δεν φοβάται τη γραμμή κρούσης.

Μίλαν σημαίνει επίθεση
«Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μην γκελάρουμε. Εχουμε μπροστά μας τρεις πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα. Πρέπει να επιστρέψουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να παίξουμε μπροστά και να νικήσουμε ακόμα και αν είναι δύσκολο να το κάνουμε αυτό στην Κάλιαρι. Παίζουν διαφορετικά εντός έδρας, αφήνουν πολύ λίγους κενούς χώρους. Θα σκεφτούμε από αύριο τις διακοπές» είπε ο 44χρονος προπονητής για τον αγώνα της Τρίτης (20/12).

Ο Ιταλός τόνισε ότι οι τρεις βαθμοί είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε κάθε αγώνα. «Η επίθεσή μας τα πηγαίνει καλά και αυτό είναι ένα κομμάτι που δεν φοβάμαι. Μπορεί να υπάρξει πνευματική κούραση όμως πρέπει όλοι να βάλουμε τα δυνατά μας για μία τελευταία φορά φέτος. Δεν κερδίζεις το πρωτάθλημα όταν παίζεις καλά, αλλά όταν παίρνεις τους τρεις βαθμούς».
πηγή: sportdog.gr

Έρευνα σοκ για το ομαδικό σεξ!!

Νέα μελέτη στις ΗΠΑ, αποκάλυψε πως μεγάλος αριθμός από νεαρά κορίτσια στην εφηβική τους ηλικία έχουν πάρει μέρος σε ομαδικό σεξ. Πώς εξηγείται το μεγάλο ποσοστό

Έρευνα σοκ για το ομαδικό σεξ
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διενεργήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένας σημαντικός αριθμός από έφηβες προχωρούν σε μη συναινετικό σεξ με πολλαπλούς εραστές στην ηλικία των μόλις 16 χρόνων.
Συνολικά 328 κοπέλες πήραν μέρος στην έρευνα που διεξήχθη σε διάφορες κλινικές στην Βοστόνη και όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα, μία στις 13 έφηβες από την ηλικία των 14 χρόνων μέχρι και τα 20 έχει εμπλακεί σε σεξ με πολλά πρόσωπα.
Πιο αναλυτικά, η έρευνα έδειξε, ότι το 7.3% από τις συμμετέχουσες έχουν πάρει μέρος σε ομαδικό σεξ, ενώ το 45% από τις κοπέλες δήλωσαν ότι τουλάχιστον ένας άντρας συμμετέχων δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό.
Ακόμα, η πλειοψηφία των κοριτσιών ανέφερε πως έπεσαν θύματα εκφοβισμού και πίεσης κι έτσι αναγκάστηκαν να πάρουν μέρος σε ομαδικό σεξ τουλάχιστον μία φορά στην ζωή τους.
Παρά το γεγονός, ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του δείγματος ήταν ενήλικες γυναίκες, η μέση ηλικία κατά την οποία είχαν την πρώτη τους εμπειρία με ομαδικό σεξ ήταν τα 15.6 χρόνια.
Παράλληλα, το ένα τρίτο των κοριτσιών δήλωσαν ότι είχαν χρησιμοποιήσει αλκοόλ ή ναρκωτικά κατά την διάρκεια της πρώτης ομαδικής σεξουαλικής επαφής με τις μισές κοπέλες να μαρτυρούν, πως ο σύντροφός τους τους ανάγκασε να χρησιμοποιήσουν τέτοιες ουσίες.
ΠΗΓΗ: news247.gr

"Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μία λέξη που αρχίζει από "μ" και τελειώνει σε "ο"!

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μίλησε έξω από τα δόντια για την κατάσταση που επικρατεί στην Α1 και ειδικά στο Μαρούσι, λέγοντας οτι "Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μία λέξη που αρχίζει από "μ" και τελειώνει σε "ο"!

"Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μία λέξη που αρχίζει από "μ" και τελειώνει σε "ο"!
«Αρχικά Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές με υγεία. Ήρθα να πω κάποια πράγματα για το Μαρούσι. Δεν θα μιλήσω για το παιχνίδι. Εμείς που παίζουμε εδώ, είμαστε παίκτες με πολλά χρόνια στον χώρο. Έχουμε ακούσει πολλά και σωστά και λάθος. Ετσι... πρώτον στηρίζουμε απόλυτα τον προπονητή μας, που είναι μαχητής και το τι περνάει το ξέρουμε εμείς και κανένας άλλος. Όποιος είναι έξω από τον χορό ας λέει ότι θέλει. Εγώ λέω αλήθειες.
Δεύτερον δεν έχετε σκεφτεί τι περνάμε οι άλλες ομάδες πλην του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μία λέξη που αρχίζει από "μ" και τελειώνει σε "ο". Τα τηλεοπτικά δεν υπάρχουν, είμαστε απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες. Τα είπε και ο Πεδουλάκης χθες. Μπορεί να βγει κάποιος να μας απαντήσει. Δεν μπορούμε να κάνουμε καλές γιορτές εμείς. Ευχόμαστε τουλάχιστον να κάνετε εσείς», είπε ο γκαρντ του Αμαρουσίου.
Πηγή: leoforos.gr

"Ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα"...

Ο Βλάσης Τσάκας έλυσε τη... σιωπή του και με γραπτή δήλωση που μοίρασε στα ΜΜΕ έσπευσε να εκφράσει τη σιγουριά του για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε πως μέχρι να αλλάξει ο νόμος δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο!

"Ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα"...
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
"Έχουμε τη χαρά να αποχαιρετούμε τους Υψηλά Προσκεκλημένους μας μετά την ολιγοήμερη παραμονή τους στη Χώρα μας έχοντας αποκομίσει την απόλυτη ικανοποίηση τους για τις επαφές μας με την πλευρά Βαρδινογιάννη.
Η πρόθεση μας ξεκάθαρη: με την αλλαγή του Νόμου 2725/99 η συμμετοχή μας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι δεδομένη και αμετάκλητη. Ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα με ένα πλάνο που θα ικανοποιήσει και τον πιο δύσπιστο οπαδό μας και αυτό θα ανακοινωθεί την ημέρα της επίσημης ανάληψης των ηνίων της ΠΑΕ.
Μέχρι και την ψήφιση του σχετικού Αθλητικού Νόμου δεν θα υπάρξει κάτι άλλο ανακοινώσιμο από την πλευρά μας και παρακαλώ αυτό να γίνει σεβαστό. Ευχόμαστε από καρδιάς καλές γιορτές".

Ο Μπάγεβιτς σκόραρε κόντρα στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 19 Δεκεμβρίου του 1973 στο Στάδιο Καραϊσκάκη η Ελλάδα υποδέχεται την Γιουγκοσλαβία, που ήταν μεγάλη δύναμη της εποχής, στο τελευταίο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1974.

Ο Μπάγεβιτς σκόραρε κόντρα στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)
Στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης η «γαλανόλευκη» βρέθηκε να χάνει με 2-0. Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που τότε αγωνιζόταν στη Βελέζ στο 12΄ με κεφαλιά, ενώ ο Κάρασι στο 15΄ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Οι Έλληνες κατάφεραν να αντιδράσουν και μείωσαν με τον Ελευθεράκη στο 28’. Λίγο πριν τη λήξη του α΄ ημιχρόνου ο Καταλίνσκι με αυτογκόλ έκανε το 2-2. Λίγο νωρίτερα στο 39΄ ο Μπάγεβιτς ανταπέδωσε χτύπημα στον Λάκη Γκλέζο και αποβλήθηκε από την αναμέτρηση.
Όλοι οι Έλληνες πίστεψαν πως με έναν παίκτη παραπάνω θα μπορούσαν να πάρουν τη πρώτη τους νίκη στα προκριματικά, καθώς δεν είχαν καταφέρει να κερδίσουν κανένα από τα προηγούμενα παιχνίδια του ομίλου, όπου υπήρχε ακόμα η Ισπανία.
ΟΙ Γιουγκοσλάβοι όμως ήταν εκείνοι που παραβίασαν ακόμα δύο φορές την ελληνική εστία και με 2-4 οδηγήθηκαν σε μπαράζ με τους Ισπανούς για την πρόκριση.
Οι 8.000 περίπου θεατές που βρέθηκαν στο Φάληρο αποδοκίμασαν έντονα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς θεώρησαν πως η Ελλάδα επέλεξε να χάσει. Οι Γιουγκοσλάβοι ήθελαν νίκη με τρία γκολ για να περάσουν απευθείας, δυο για να πάνε στα μπαράζ. Τα δυο γκολ που έβαλαν στις καθυστερήσεις ήταν αυτά που προκάλεσαν την οργή του κόσμου.
Ο νεαρός τότε τεχνικός της Εθνικής, Αλκέτας Παναγούλιας οργισμένος μετά το παιχνίδι δήλωσε: «Υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Το παιχνίδι αυτό μας εξέθεσε σε όλη την Ευρώπη. Αχαρακτήριστα αυτά που έγιαναν». Ενώ με τη σειρά του ο Μίμης Δομάζος τόνισε: «Ξεφτιλιστήκαμε…»
Έπειτα από αυτή την εξέλιξη η Πολιτεία επενέβη και ζήτησε από την ΕΠΟ να γίνουν ανακρίσεις. Αποτέλεσμα ήταν να επιβληθεί πρόστιμο 25,000 δρχ σε κάθε παίκτη και να γίνει αναδιάρθρωση της Εθνικής με παίκτες από την Ελπιδων.
Ελλάδα-Γιουγκοσλαβία 2-4 (2-2)
Ελλάδα: Κελεσίδης - Δημητρίου, Σιώκος, Γκλέζος, Αγγελής, Δομάζος (αρχηγός), Eλευθεράκης, Τερζανίδης, Παρίδης (62' Κούδας), Κρητικόπουλος, Δεληκάρης (76'Ασλανίδης)
Γιουγκοσλαβία: Μάριτς - Μπούζιακ, Χάτζιαμπιτς, Πάβλοβιτς, Καταλίνσκι,
Ζέρκοβιτς (46' Σούριακ), Πέτκοβιτς, Κάρασι, Μπάγεβιτς, Ατσίμοβιτς, Τζάιτς (60' Πέτροβιτς)
Διαιτητής: Τσέσνερ (Δ. Γερμανία)
Σκόρερς: 12' Μπάγεβιτς, 15' Κάρασι, 29' Eλευθεράκης, 44' Καταλίνσκι
(αυτογκόλ), 62' Σούριακ, 91' Κάρασι
ΠΗΓΗ: sday.gr

Η αυτοκαταστροφή ενός ταλέντου!!

Παικταράς ο Καστίγιο. Της μιλάει της μπάλας. Οι προπονητές, όμως, ούτε που θέλουν να τον βλέπουν. Με αφορμή το τελευταίο… ξού από την προπόνηση του Άρη, είπαμε να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με τον Νέρι.

Η αυτοκαταστροφή ενός ταλέντου!
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο του. Μπαλαδόρος από τους λίγους, εκρηκτικός, με σπάνια χαρίσματα. Δυστυχώς, όμως, ο χαρακτήρας του αποτέλεσε ένα τεράστιο εμπόδιο. Μιλάμε για την αυτοκαταστροφή ενός ταλέντου, που δεν μπόρεσε να στεριώσει πουθενά, αν και η κλάση του είναι για μεγάλα πράγματα.

Βέβαια, για να τα λέμε όλα, ευθύνη έχει και ο Ολυμπιακός, αφού ο Καστίγιο πήγε στο λιμάνι αμούστακο παιδί. Κι όσο να’ ναι επηρεάστηκε από το γεγονός ότι στον Πειραιά κανείς δεν του τράβηξε ποτέ το αυτί για τις αταξίες του. Κακόμαθε ο Καστίγιο όσο ήταν μικρός κι όταν άρχισε πια να μεγαλώνει δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τις καταστάσεις.
Στο Κόπα Αμέρικα είχε βγάλει μάτια, λίγο αργότερα ο θαμπωμένος (από τις αναμετρήσεις με τους ερυθρόλευκους) Αχμέτοφ έδωσε ένα τσουβάλι λεφτά στον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσει, όμως ο μεγιστάνας ακόμα κλαίει τα χρήματά του.

Ακόμα κι όταν πήγε στην Σίτι ο Καστίγιο έγινε «θέμα» στα ταμπλόιντς, ενώ την φανέλα της εθνικής Μεξικού δεν την ξαναείδε.

Και τώρα στον Άρη ο Νέρι είναι πάλι εκτός ρυθμού. Δεν αποδίδει, δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό του εαυτό, ενώ έφαγε σουτάρισμα κι από την προπόνηση μετά απ' όσα έκανε.
Ο Καστίγιο έχει ακόμα περιθώρια να σοβαρευτεί για να μπορέσει να αξιοποιήσει το τεράστιο ταλέντο του ή θα αφήσει ο ίδιος το όνομά του να ξεθωριάζει; Είναι μόλις 27 ετών και σίγουρα χρωστάει κάτι ο ίδιος στον εαυτό του. Ίσως προλαβαίνει να σώσει την παρτίδα. Αρκεί να αντιληφθεί ποιες είναι οι δυνατότητές του, γιατί όλοι φαίνεται να τις έχουν καταλάβει εκτός από τον ίδιο. Και είναι κρίμα για έναν τέτοιο παικταρά… Κανείς, όμως, δεν του έφταιξε. Τα δικά τους σφάλματα πληρώνει και γι’ αυτό κτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο. 

πηγή: sportdog.gr

Μπράιαντ: «Δεν θα φύγω ποτέ»


images

Την επιθυμία του να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των Λέικερς εξέφρασε ο Κόμπε Μπράιαντ. Ο 33χρονος σταρ έδωσε έτσι τέλος στη φημολογία που είχε ανεπτύχθη το τελευταίο διάστημα.
«Δεν ξέρω πως προέκυψαν αυτές οι φήμες. Δεν σκέφτηκα ποτέ την περίπτωση να φύγω από την ομάδα. Φυσικά και θέλω να μείνω στους Λέικερς, είμαι 16 χρόνια εδώ, γιατί να θέλω τώρα να φύγω;» δήλωσε αρχικά ο «Κόμπε».
Ερωτηθείς για τον αν θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στους Λέικερς απάντησε: «Βέβαια! Θα ήταν υπέροχο κάτι τέτοιο. Είναι σπάνιο στις μέρες μας ένας αθλητής να τελειώνει την καριέρα του στην ομάδα που ξεκίνησε, σχεδόν απίθανο».
πηγή: metrosport.gr

Παναθηναϊκός – Μαρούσι 93-84!!


images

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη με (93-84) απέναντι στο πολύ σκληρό Μαρούσι.
Εκπληκτικός ο Νέστορας Κόμματος, τελείωσε το ματς με 36 πόντους και 2/3 βολές, 8/8 δίποντα και 6/11 τρίποντα, συν 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 4 κλεψίματα.
Τα δεκάλεπτα: 27-21, 46-41, 71-66, 93-84
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 7 (3/8 βολ.), Μπατίστ 8, Λόγκαν 2 (1/6 σουτ), Σάτο 9(1), Π. Καλάθης 5, Διαμαντίδης 5, Βουγιούκας 10, Ν. Καλάθης 15(1), Κυρίτσης 6, Σμιθ 18(7/9 διπ., 1/3 τριπ., 5 ασίστ), Καϊμακόγλου 8, Γιασικεβίτσιους.
Μαρούσι (Λινάρδος): Σακελλαρίου, Δεμερτζής 3(1), Ακεψιμαϊδης, Έλεγκαρ 10, Χαριτόπουλος 19, Γκαγκαλούδης 16(3/5 τριπ., 9 ασίστ), Τσόντζος, Κόμματος 36(8/8 διπ., 6/11 τριπ., 8 ριμπ.), Μαντάλβανος, Καλογιαννίδης, Αγραβάνης.

πηγή: metrosport.gr

Λεονάρντο: «Θα τον πάρουμε μόνο αν δεν τον θέλει η Μίλαν»


images

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, τόνισε πως η ομάδα του δεν θα μπει στη διαδικασία να κλέψει τον Τέβεζ από την Μίλαν. Ενώ παράλληλα μίλησε και για τον Μπέκαμ.
«Δεν θα μπούμε σε πλειστηριασμό με την Μίλαν. Ο Γκαλιάνι είναι ο μέντοράς μου και δεν θα προσπαθούσα ποτέ να του κλέψω έναν παίκτη. Μόνο αν αλλάξει γνώμη για τον παίκτη θα κινηθούμε εμείς», είπε ο Λεονάρντο.
Σε ότι αφορά την περίπτωση του Ντέιβιντ Μπέκαμ είπε: «Υπάρχει όντως ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Είναι τεράστιος αστέρας. Έχει κερδίσει τα πάντα και είναι σπουδαίος επαγγελματίας», είπε ο Βραζιλιάνος.
πηγή: metrosport.gr

«Μια ανάσα από τη Ρόμα ο Νιλμάρ»


images

Στη Ρόμα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νιλμάρ σύμφωνα με τον μάνατζερ του.
«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι βρίσκεται μία ανάσα από το να συμφωνήσει με την Ρόμα», είπε συγκεκριμένα στα Μέσα της Ισπανίας.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται από το 2010 στην ομάδα και έχει πετύχει 17 τέρματα σε 44 παιχνίδια.
πηγή: metrosport.gr

Τιμωρία 15 αγωνιστικών για τον Ετό!!


images

Την προηγούμενη εβδομάδα η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Καμερούν τιμώρησε με 15 αγωνιστικές τον επιθετικό της Ανζί, Σάμουελ Ετό εξαιτίας του γεγονότος ότι αρνήθηκε να αγωνισθεί στο φιλικό της χώρας του με την Αλγερία.
Ο δικηγόρος του παίκτη, ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν πρόκειται να ασκήσει έφεση. «Ο Ετό δεν θα ασκήσει έφεση και αυτό γιατί είναι θύμα της αδικίας, από την Ομοσπονδία πρός το πρόσωπό του. Ο πελάτης μου προσπάθησε με αυτή του την πράξη να υπερασπιστεί τα συμφέροντα όλων των ποδοσφαιριστών της Εθνικής», πρόσθεσε ο Γκάμπριελ Κάλντζομπ.
πηγή: metrosport.gr

Ανάμεσα στους μνηστήρες και ο Ολυμπιακός!!


images

Η βρετανική ιστοσελίδα «eatsleepsport» ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός ήταν μία εκ των πολλών ομάδων που έστειλαν σκάουτερ για να δουν τον Ολλανδό επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ στο ματς με την Ακαδέμικα.
Ο ποδοσφαιριστής που μεταγράφηκε φέτος από την Ουτρέχτη έχει στενή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και αποτελεί φόβητρο για τους αντίπαλους τερματοφύλακες.
Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως τον Ολλανδό Διεθνή παρακολουθούν εκτός του Ολυμπιακού και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Έβερτον, Μπορντό, Μαρσέιγ και Μονακό.
πηγή: metrosport.gr

Έμεινε στη Θεσσαλονίκη ο Γκορί!!


images

Στη Γαλλία έφθασε η αποστολή του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την Σολέ για το Eurocup.
Την αποστολή δεν ακολούθησε ο Μάρκους Γκόρι, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα με το διαβατήριό του, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατό να «πετάξει» μαζί με τους συμπαίκτες του, μένοντας καθηλωμένος στη συμπρωτεύουσα.
O «Δικέφαλος» έχει προγραμματισμένη προπόνηση στις 21.00, ενώ η προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη γαλλική ομάδα θα ολοκληρωθεί αύριο(12.30).
πηγή: metrosport.gr

Μπουμπνόφ: «Όλοι πόνταραν στο Χ του ΠΑΟΚ»


images

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ρωσίας πέταξε τα καρφιά του για το παιχνίδι της Πέμπτης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ρουμπίν Καζάν για το Γιουρόπα Λιγκ.
«Ο σχολιαστής του αγώνα ακόμα πριν την έναρξη του αγώνα είπε πως όλη η Ελλάδα ήξερε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα ενώ προέβλεψε ακόμα και το ακριβές σκορ! Ήταν μια παρωδία! Δεν αποκλείω όλοι οι Έλληνες να πόνταραν στο `Χ’ και να είχαν τρελά κέρδη στο στοίχημα. Μόνοι οι τρελοί και οι πατριώτες πρέπει να χαίρονται με την πρόκριση της Ρουμπίν στην επόμενη φάση του Europa League και όχι όσοι αντιλαμβάνονται την κατάσταση όπως είναι», είπε αρχικά για να συνεχίσει:
«Για την Τότεναμ το Europa League ήταν περιττό. Όταν οι Λονδρέζοι πληροφορήθηκαν πως η Ρουμπίν ισοφάρισε στην Θεσσαλονίκη, σταμάτησαν να παίζουν γιατί ήξεραν τι συμβαίνει στην Ελλάδα!».
Τέλος κατέληξε: «Πλέον η Ρουμπίν με το κυνικό της ποδόσφαιρο προκρίθηκε στους 32. Ας δούμε λοιπόν πως η συνέχιση των υποχρεώσεων της ομάδας στην Ευρώπη θα την επηρεάσει στο ρωσικό πρωτάθλημα. Φέτος αποδείχτηκε πως μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είχε πρόβλημα στους αγώνες του πρωταθλήματος. Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν είναι καλό για την Ρουμπίν να συνεχίσει στο European League καθώς τα πλέι οφ στο ρωσικό πρωτάθλημα θα είναι στο νέο έτος πολύ δύσκολα».

πηγή: metrosport.gr

Αρίας: «Υπέγραψα και φεύγω»!!


images

Το ότι ο Ντιέγκο Αρίας μετρούσε μέρες στον ΠΑΟΚ ήταν γνωστό, τώρα όμως είναι και επίσημο, αφού ο Κολομβιανός έγραψε στο twitter πως έχει έρθει σε συμφωνία με την Κρουζέιρο.
«Έχει υπογραφεί προσύμφωνο με την Κρουζέιρο, είναι το μοναδικό που μπορώ να πω» ήταν τα λόγια του.
Πλέον οι δύο πλευρές μιλάνε δημόσια για συμφωνία οπότε ο ποδοσφαιριστής δεν θα αργήσει να χαιρετήσει τους μέχρι τώρα συμπαίκτες του.
πηγή: metrosport.gr

Εύκολα η Λαμία 3-0 την Καλαμαριά!!


images

Την τέταρτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα πήρε η Λαμία που νίκησε 3-0 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην αναμέτρηση που έκλεισε το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη.
Τα σετ: 25-17, 25-14, 25-16
Βαθμολογία (σε 8 αγώνες)
1. Ηρακλής 22 (24-6)
2. Ολυμπιακός 21 (23-6)
3. Παμβοχαϊκός 19 (23-10)
4. Φοίνικας Σύρου 12 (15-11)
5. ΕΑ Πατρών 11 (15-17)
-. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 11 (16-18)
-. Λαμία 11 (13-16)
8. ΑΟ Κηφισιάς 10 (14-19)
9. Άρης 9 (15-20)
10. ΠΑΟΚ 8 (12-16)
11. Παναθηναϊκός 4 (7-21)
12. Απόλλων Καλαμαριάς 3 (5-22)

«Στον Άρη πρέπει να έχεις όραμα»


alexandris

Παραμονές του κρίσιμου αυριανού αγώνα του Άρη με την λιθουανική Ρουντούπις στο Αλεξάνδρειο (21.00) ο προπονητής των «κιτρίνων», Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε στο Τρίτο Ημίχρονο του Αθλητικού Metropolis τόσο για την εν λόγω αναμέτρηση, όσο και για το μέλλον της ομάδας.
Αρχικά ανέφερε:
«Τον τελευταίο μήνα είμαι ενθουσιασμένος, ολοκληρώσαμε το ρόστερ, η ομάδα βρήκε κανονικό ρυθμό, γιατί έπρεπε να εντάξουμε κάποια παιδιά στην ομάδα και αυτή τη στιγμή είμαστε σε καλό σημείο, σε αγωνιστικό κομμάτι και ψυχολογικό, εκτός από αυτό που ταλαιπωρεί όλη την ελληνική κοινωνία, το οικονομικό».
Για το τι άλλαξε τον τελευταίο καιρό και ο Άρης βρήκε το δρόμο του:
«Εμπεδώνουμε τη φιλοσοφία που πρέπει να διέπει μια ομάδα όπως ο Άρης. Όλοι πρέπει να καταλάβουν σε ποια ομάδα βρίσκονται και πώς να εκφραστούν μέσα στο παιχνίδι ώστε να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Θα ήθελα να πω και να τονίσω ότι η ανταπόκριση σε όσα ζητάω είναι εντυπωσιακή και αυτό είναι κάτι που μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον».
Για την άποψη που έχει για το ελληνικό πρωτάθλημα:
«Όλες οι ομάδες έχουν καταλάβει ότι πρέπει να δουλέψουν πολύ για να έχουν αντάξιο σύνολο, οι παλικαρισμοί των παρελθόντων ετών έχουν βγει από τη μέση. Οι ομάδες προσπαθούν να μη δημιουργήσουν χρέη και καταστρώνουν υγιές πλάνο. Είναι υψηλό το επίπεδο και αυτό αποδεικνύεται με τις εμφανίσεις στην Ευρώπη, δεδομένων πάντα και των συνθηκών».
Για το αν υπάρχει πίεση, εν όψει και της αυριανής κρίσιμης μάχης με τη Ρουντούπις:
«Έχουμε υγιή σχέση με τους παίκτες, πρέπει να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των παικτών, όλο το τιμ και δουλεύουμε συνειδητά και επαγγελματικά. Πίεση νιώθουμε εμείς, αλλά δεν τη μεταφέρουμε στα παιδιά. Τους ζητάμε να κάνουν αυτά που πρέπει για να πάει η ομάδα ψηλά. Σε μια ομάδα σαν τον Άρη πρέπει να έχεις όραμα, γιατί δεν πετυχαίνεις διαφορετικά. Για μας αποτέλεσαν μάθημα οι ήττες, αλλά δείχνουμε χαρακτήρα σαν ομάδα».
Τέλος, ρωτήθηκε και για το διοικητικό:
«Θα βρεθεί λύση, όλοι την έχουμε ανάγκη, για να πάει μπροστά μια ομάδα πρέπει να υπάρχει ομοψυχία. Με καλή διάθεση, όσα προβλήματα κι αν υπάρχουν πρέπει να λυθούν, γιατί αλλιώς όλη η προσπάθεια ίσως να μην τελεσφορήσει».

πηγή: metrosport.gr

«Δε θα τα παρατήσουν στον Άρη»


??o?E`/ ??????-???/ SUPERLEAGUE / PANETOLIKOS-XANTHI

Ο μέσος του Παναιτωλικού, Παύλος Μητρόπουλος, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο για το χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και την πορεία των Αγρινιωτών ως τώρα στο πρωτάθλημα.
Αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης»:
«Ο βαθμός απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης είναι πολύ σημαντικός, θα μας βοηθήσει. Εμείς κάναμε να μη φαίνεται τόσο καλός ο Άρης κάναμε καλή εμφάνιση, δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν επιτρέψαμε και στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Όπως πήγαινε το ματς και περνούσε η ώρα πίστευα ότι σε κάποια κόντρα θα διεκδικούσαμε ένα γκολ. Ο βαθμός που πήραμε παρ’ όλα αυτά είναι σημαντικός».
Για την πορεία της ομάδας του:
«Ο Παναιτωλικός βρήκε το δρόμο του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα σαν ομάδα και από εκείνο το ματς, ανεβαίνουμε βαθμολογικά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Στόχος ήταν οι 17 με 20 βαθμοί στον πρώτο γύρο και είμαστε μέσα σε αυτό. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή».
Για το αν του είπαν κάτι οι πρώην συμπαίκτες του στο Βόλο, Καπετάνος, Ούμπιντες, Σανκαρέ, Γιακούποβιτς και Ακόστα:

Είμαστε φίλοι με τον Καπετάνο, αλλά και με τα άλλα παιδιά που παίζαμε στο Βόλο. Ήταν απογοητευμένοι για την πορεία αυτή, γιατί οι φιλοδοξίες τους συμβαδίζουν με του Άρη. Ξέρω τι παιδιά είναι και ξέρω ότι δεν απογοητεύονται και θα δώσουν ό,τι μπορούν ως το τέλος».
Για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό:
«Ποτέ δεν ξέρεις στην αρχή αν έχεις κάνει καλή επιλογή, αλλά νομίζω ότι αρχίζω και δικαιώνομαι, γιατί ήθελα μια ομάδα να βοηθήσω και να με βοηθήσει και αυτό συμβαίνει».

πηγή: metrosport.gr

Παλατσίδης: «Θα πετύχουμε το στόχο»


palatsidis

Για τη νίκη επί του Αετού Σκύδρας και τη γενικότερη πορεία του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» Τζο Παλατσίδης. Αναλυτικά, τα όσα ανέφερε:
«Μπορούσαμε να είμαστε και καλύτερα. Ήμασταν και λίγο άτυχοι, θα μπορούσαμε να κάνουμε 4 στα 4. Την πρώτη αγωνιστική με το Βατανιακό είχαμε τρία δοκάρια, αλλά και με τον Τύρναβο δεχθήκαμε στο 91′ την ψυχρολουσία της ισοφάρισης. Μέσα σε ένα πρωτάθλημα υπάρχουν ισορροπίες και πιστεύω ότι αυτούς τους βαθμούς θα τους πάρουμε αλλού. Στη Σκύδρα κάναμε καλή εμφάνιση σε ένα ακατάλληλο γήπεδο. Μάθαμε από τα λάθη που κάναμε την προηγούμενη βδομάδα και πήγαμε πιο προετοιμασμένοι».
Ο κ. Παλατσίδης αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας:
«Θεωρώ ότι έχουμε κάνει καλό προγραμματισμό, με τις μεταγραφές που πραγματοποιήσαμε, η Γ’ εθνική έχει αλλάξει πολύ. Δεν έχουμε το μεγάλο μπάτζετ, αλλά μέσα στις δυνατότητες που είχαμε, φέραμε έμπειρους παίκτες, και την ίδια στιγμή έχουμε καλή ισορροπία και με τους μικρούς. Πιστεύω ότι έχουμε σταθερή απόδοση στο πρωτάθλημα, ίσως πληρώσαμε τη μεγάλη προετοιμασία που κάναμε, αλλά θεωρώ ότι με την ομάδα και με κάποιες προσθήκες θα πετύχουμε τους στόχους μας.
Την κατηγορία τη γνωρίζω καλά, φέτος δε θα έχει εύκολο παιχνίδι. Είναι πολύ ισορροπημένο το πρωτάθλημα, κάθε ομάδα έχει καλή ενδεκάδα και παίζει ρόλο πώς θα παρουσιαστείς κάθε αγωνιστική. Πρέπει να είμαστε κοντά στην κορυφή και η ομάδα που θα δείξει τη σταθερότητα που χρειάζεται θα πάρει και την άνοδο».

πηγή: metrosport.gr

Ανακοίνωσε τον τραυματισμό του ο Λαβέτσι!!


images

Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα θα μείνει ο Λαβέτσι. Ο ποδοσφαιριστής της Νάπολι τραυματίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση με την Ρόμα και όπως έγραψε στο twitter του, θα μείνει για τέσσερις εβδομάδες εκτός.
«Γεια σας. Θέλω να σας ενημερώσω ότι ο τραυματισμός μου θα με κρατήσει για ένα μήνα εκτός δράσης», έγραψε συγκεκριμένα.

Βοσνιάδης: «Θα δώσουμε τη μάχη μας»


vosniadis

Ένα σημαντικό παιχνίδι έχουν μπροστά τους στην Αναγέννηση Επαμονής μιας και αντιμετωπίζουν για το κύπελλο Ελλάδας τον Ατρόμητο στο «Νίκος Σαράφης». Οι «πράσινοι» αφήνουν στο παρελθόν την ήττα από την Λάρισα και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο αυριανό ματς.
Ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε με δηλώσεις του: «Θα αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι ως γιορτή, καθώς ο Ατρόμητος είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Σούπερ Λίγκα. Είναι ψηλά στη βαθμολογία και κυνηγά την Ευρώπη. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και φιλοδοξούμε να ευχαριστηθούμε αυτό το παιχνίδι, εμείς οι ίδιοι, αλλά και ο κόσμος μας. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για τον αντίπαλο, να μην φανεί η διαφορά κατηγορίας και φυσικά να μην «πέσουμε» αμαχητί.
Βεβαίως, από ένα σημείο και μετά, στο Κύπελλο προχωρούν οι ομάδες της «μεγάλης» κατηγορίας. Σίγουρα έχουμε διαφορά δυναμικότητας με τον Ατρόμητο, που είναι το φαβορί, αλλά εμείς θα δώσουμε τη μάχη μας. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, για λόγους φρεσκάδας, ενώ τις επόμενες μέρες θα ασχοληθούμε με ζητήματα αλλαγών στο ρόστερ. Καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο για να χαρεί αυτό το παιχνίδι».
«Κάναμε κακή διαχείριση»
Ο Αλέκος Βοσνιάδης αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Κυριακής στη Λάρισα: «Το τελικό 5-2 σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Δεν στέκομαι τόσο στο πρώτο γκολ του αντιπάλου που ήταν οφσάιντ, ούτε στο δεύτερο που είχαμε παίκτη στο έδαφος και ο Αραμπατζής δεν έβγαλε την μπάλα έξω, με αποτέλεσμα να μην τηρηθεί το fair play.
Άλλωστε, σ αυτή τη φάση γίνανε και δυο φάουλ, που δεν έδωσε ο διαιτητής. Εκεί που θέλω να σταθώ, είναι ότι ως το 85΄ ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και μπορούσαμε να κάνουμε το 3-3 στο φάουλ του Παπαστεργίου, ενώ και στη συνέχεια της φάσης τρεις παίκτες με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα δεν μπορέσανε να σκοράρουν. Είναι κάποια προβλήματα που πρέπει να λύσουμε. Κάναμε κακή διαχείριση, αφού όπως και στις Σέρρες, μόλις πετύχαμε γκολ, αμέσως δεχτήκαμε.
Αν είχαμε την εμπειρία ίσως το αποφεύγαμε. Κάναμε δυο αναγκαστικές αλλαγές που μας αποσυντόνισαν, ενώ και το άμεσο 2-2 της ΑΕΛ έφερε εκνευρισμό και το γρήγορο 3-2. Ειδικά εκτός έδρας, πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα τα υπέρ μας αποτελέσματα. Στο τελευταίο πεντάλεπτο, δεχτήκαμε δυο «αστεία» γκολ, από δικά μας ερασιτεχνικά λάθη. Υπάρχει πικρία γι’ αυτή την έκταση του σκορ, για την οποία ευθυνόμαστε κυρίως εμείς. Με τέτοιους αντιπάλους απαγορεύεται να εφησυχάζουμε, γιατί θα τιμωρούμαστε. Απαγορεύονται τέτοιες πανωλεθρίες. Όποιος δεν ήταν στο γήπεδο, δεν καταλαβαίνει τι έγινε. Βλέπουμε τη συνέχεια με περισσότερη ηρεμία».

πηγή: metrosport.gr

Φοιρός: «Απογοήτευση για την ομάδα και τον Καστίγιο»


Foiros

Για την κατάσταση στον Άρη και τη φετινή σεζόν μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο ο πρώην τεχνικός των «κιτρίνων», Γιώργος Φοιρός.
Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τη χρονιά του Άρη ως τώρα:
«Εξελίσσεται σε άσχημη χρονιά για τον Άρη. Πέρασε πολλά στο φετινό πρωτάθλημα, περιμέναμε ότι θα ορθοποδήσει, έδωσε ελπίδες σε ορισμένα παιχνίδια, αλλά δεν μπόρεσε να σταθεροποιήσει την απόδοσή του και βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα. Ήταν απογοήτευση για πολύ κόσμο το χθεσινό ματς, το αποτέλεσμα ήταν άσχημο για την ομάδα, η οποία έμεινε πίσω βαθμολογικά. Εξελίσσεται σε άσχημη περίοδο για την ομάδα και δεν ξέρω πώς θα μπουν τα πράγματα σε μια σειρά».
Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και αν βοήθησε:

«Η αλλαγή βοηθάει για δύο εβδομάδες, ανεβάζει την ψυχολογία των παικτών, Αν μπορέσει σε αυτές τις εβδομάδες ο προπονητής να αλλάξει πολλά, έχει καλώς, αν δεν μπορέσει, δεν αλλάζει τίποτα. Όταν έρχεται καινούργιος προπονητής που δεν έχει ξαναδουλέψει στην Ελλάδα είναι δύσκολο να προσαρμοστεί».
Παράλληλα, ρωτήθηκε για τη συνέχεια και τα δύο εξ αναβολής ματς:
«Αν κάνει δύο νίκες σε αυτά τα παιχνίδια, ίσως διεκδικήσει κάτι καλύτερο, αλλά έχει μείνει αρκετά πίσω και το κυριότερο είναι ότι δεν έχει πείσει με την απόδοσή του. Ο Καστίγιο έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο με την ομάδα και περιμέναμε να πάρει την ομάδα στην πλάτη του. Δεν το κάνει και υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Μετά την τελευταία ενέργειά του, νομίζω ότι θα καταλήξει σε διαζύγιο».
Επίσης, ο κ. Φοιρός ρωτήθηκε για την πορεία του ΠΑΟΚ:
«Θα ήθελαν όλοι οι φίλαθλοί του να είναι και καλύτερος στην Ελλάδα, αλλά το ίδιο έχουμε ξαναδεί και σε άλλες ελληνικές ομάδες και στον Άρη. Ίσως σταθεροποιήσει πάντως την απόδοσή του και στο ελληνικό πρωτάθλημα».
Τέλος, τοποθετήθηκε για το ελληνικό πρωτάθλημα ως τώρα:
«Ο Ατρόμητος μας εξέπληξε, δεν πίστευα ότι θα έφτανε σε σημείο να κερδίσει την ΑΕΚ. Έχει βάλει τις βάσεις για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο και είναι σε καλό δρόμο για να το καταφέρει. Η Ξάνθη έχει μια αρκετά καλή παρουσία ως τώρα, είναι ψηλά στη βαθμολογία, αν και δεν ήταν καλή με τον Πανιώνιο. Ο ΟΦΗ ήταν ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα και τώρα κάνει μια κοιλιά που ίσως είναι φυσιολογική, ενώ και ο Παναιτωλικός είναι καλός, είναι σοβαρή ομάδα με διοίκηση που κάνει πολύ καλές κινήσεις. Είναι ομάδα που ανέβηκε για να μείνει».

πηγή: metrosport.gr

Οι διαιτητές στους «32» του Κυπέλλου!!


images

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές των «32» του Κυπέλλου.
Τετάρτη 21/12
Αναγέννηση Επανομής – Ατρόμητος (14:00): Κομίνης (Θεσπρωτίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας).
Εθνικός Αστέρας – ΠΑΟΚ (16:00): Βοσκάκης (Ρεθύμνου), Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Μπιτσίδης (Θράκης).
Πλατανιάς – Κέρκυρα (16:00): Καλογερόπουλος (Αθηνών), Ελευθερίου, Τουμπακάρης (Αθηνών).
Πανσερραϊκός – Εργοτέλης (15:30): Τριτσώνης (Αθηνών), Καρσιώτης (Κορινθίας), Χαρίτος (Αθηνών).
Προοδευτική – Αστέρας Τρίπολης (14:00): Μήτση (Πειραιά), Καρατζίκας (Αθηνών), Κουρομπύλια (Καρδίτσας).
ΑΕΛ – Παναιτωλικός (18:00): Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας), Αλεξέας, Λάμιας (Μεσσηνίας).
Πιερικός – Ολυμπιακός (17:00): Κουτσιαύτης (Άρτας), Πάνου (Αιτ/νίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας).
Καλλιθέα – Δόξα Δράμας (16:00): Μήτσιος (Ηπείρου), Χειβιδόπουλος (Αργολίδας), Πασχάλης (Ηπείρου).
Πέμπτη 22/12
Πανθρακικός – Άρης (19:00): Παππάς (Αθηνών), Αργυρός (Αθηνών), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου).
Παναχαϊκή – ΟΦΗ (16:00): Κάκος (Κέρκυρας), Γούκος (Ηπείρου), Δημητριάδης (Καστοριάς).
Καλαμάτα – ΑΕΚ (15:00): Δασκαλόπουλος (Κορινθίας), Σταθόπουλος (Ηλείας), Ζυγούρης (Αιτ/νίας).
Διαγόρας – ΠΑΣ Γιάννινα (14:00): Λιαχούδης (Μακεδονίας), Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Τσολάκης (Αθηνών).

πηγή: metrosport.gr

"Νέρι, μην ξεντύνεσαι"...!!

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ δεν θέλησε να πει κάτι στον Νέρι Καστίγιο αλλά αποφάσισε να του δείξει πως έφτασε στα όριά του και δεν του επέτρεψε να προπονηθεί...

"Νέρι, μην ξεντύνεσαι"...
Ο Μεξικανός μετέβη, ως όφειλε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου αλλά μόλις έγινε αντιληπτός από τον Πολωνό τεχνικό αμέσως του δόθηκε η εντολή να μην αλλάξει για να λάβει μέρος στο πρόγραμμα.
Πλέον ο Νέρι Καστίγιο τίθεται στη διάθεση της διοίκησης, ενώπιων της οποίας θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Παρασκευή (23.12), λόγω αγώνα την προηγούμενη, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση μαζί του.
Η διοίκηση της ΠΑΕ περιμένει απαντήσεις για την στάση του ποδοσφαιριστή στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που έδειξε κατά την αλλαγή του.
Όπως είναι φυσικό ο Καστίγιο θα απουσιάσει από τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανθρακικό με το μέλλον του να είναι δυσοίωνο...
Πηγή: allaboutaris.com

Πωπω... golazo! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε ο Χενόκ Γκόιτομ της Αλμερία στο ματς με τη Σανταμπέλ!

Πωπω... golazo! (ΒΙΝΤΕΟ)