Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

"Φέτος γίνεται σωστή διαχείριση"

Ο Σωτήρης Μπαλάφας μίλησε στον "Libero 107.4" για τη φετινή σεζόν του ΠΑΟΚ αναφέροντας πως ο Λάζλο Μπόλονι κάνει καλή διαχείριση, καθώς "δίνει ευκαιρίες σε όλους και κάνει αρκετές αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι στην βασική ενδεκάδα".

"Φέτος γίνεται σωστή διαχείριση"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Όσον αφορά στο παιχνίδι με την Δόξα, ο Μπαλάφας ανέφερε:
«Αυτό που κρατάμε είναι μόνο οι 3 βαθμοί και η νίκη στο παιχνίδι. Το γήπεδο ήταν κακό, ήταν πολύ άσχημος ο αγωνιστικός χώρος, μας εμπόδιζε στις προσπάθειες μας και δεν κάναμε κάτι παραπάνω. Είναι σαφές όμως ότι από το παιχνίδι με την Τότεναμ και μετά, ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει πολύ καλή ψυχολογία, έχει ανέβει και είναι νομίζω φανερό αυτό»
Για το γεγονός ότι η ομάδα του έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία στο ελληνικό πρωτάθλημα τόνισε :
«Φέτος στην Ευρώπη μόνο εμείς και ο Ολυμπιακός δώσαμε τόσα παιχνίδια, ήταν και η ΑΕΚ βέβαια αλλά τα είχε παρατήσει από νωρίς. Ήταν πολλά τα παιχνίδια και έτσι η κούραση μαζί με τους πολλούς τραυματισμούς που είχαμε μας επηρέασαν και χάθηκαν παιχνίδια και βαθμοί στο πρωτάθλημα».
Σχολιάζοντας την ετοιμότητα αρκετών παικτών της ομάδας, ο Μπαλάφας τόνισε:
«Φέτος γίνεται σωστή διαχείριση στην ομάδα και όλα τα παιδιά πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Ο κόουτς δίνει ευκαιρίες σε όλους και κάνει αρκετές αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι στην βασική ενδεκάδα, κάνει σίγουρα καλύτερη διαχείριση στην ομάδα και νομίζω ότι φαίνεται αυτό»
Για τον θεσμό του κυπέλλου και την σημασία του αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα τόνισε:
«Πέρυσι φτάσαμε κοντά στον τελικό και φέτος θέλουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο, να φτάσουμε πιο ψηλά. Είναι λοιπόν ένας αγώνας χωρίς αύριο την Τετάρτη και πρέπει να είμαστε σοβαροί απέναντι στον Εθνικό Αστέρα για να πάρουμε την πρόκριση. Μας ενδιαφέρει πολύ το κύπελλο»
Για την συνέχεια της σεζόν μετά τα 24 πρώτα παιχνίδια επεσήμανε:
«Έχουμε χρόνο μπροστά μας τώρα για να ξεκουραστούμε λίγο μετά τα πολλά παιχνίδια που έχουμε δώσει έως τώρα. Θα δουλέψουμε στην συνέχεια και καθώς απο εδώ και πέρα δεν θα έχουμε συνέχεια παιχνίδια Πέμπτη - Κυριακή, θα πάμε πολύ καλύτερα»
Τέλος, για την δική του παρουσία στην ομάδα ο Μπαλάφας ανέφερε :
«Πέρυσι δεν έπαιζα αλλά φέτος είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα για μένα. Παίζω αρκετά και θα παίζω όπου θέλει ο προπονητής μου να με χρησιμοποιεί, δεν έχω κανένα πρόβλημα και θέλω μόνο να βοηθώ την ομάδα μου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: