Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

"Μπορούμε και στο Καραϊσκάκη!"

Διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του. Περιμένει δεύτερο παιδί και σκόραρε κατά της ΑΕΚ. Ο Στέλιος Σφακιανάκης μιλάει για όλα.


"Μπορούμε και στο Καραϊσκάκη!"
-Που αφιέρωσες το γκολ που πέτυχες;
"Στη γυναίκα μου και στο δεύτερο παιδί που περιμένουμε".
-Το χθεσινό ματς ήταν για σας μια απάντηση μετά από όσα είχαν γίνει στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ;
"Δεν είχε καμία σχέση το χθεσινό ματς με τον τελικό του Κυπέλλου. Για μένα δεν υπάρχει τελικός. Αυτό το ματς έχει σβηστεί από τη μνήμη μου μετά τον Εθνικό Ύμνο. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Είμαι ικανοποιημένος που πέτυχα το γκολ της αναμέτρησης το οποίο έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα μου. Δείξαμε μεγαλύτερο πάθος. Θέλαμε τους βαθμούς και αυτοί ήρθαν σε ένα κομβικό σημείο για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα".
-Τι διαφορετικό παρουσιάζει φέτος ο Ατρόμητος και βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία;

«Νομίζω ότι φέτος κάνουμε καλύτερη διαχείριση του αποτελέσματος. Όταν βάζουμε γκολ, έχουμε τον τρόπο να κρατάμε το σκορ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό βοηθάει στην ψυχολογία μας για τη συνέχεια και μας δίνει ώθηση για την επίτευξη των στόχων μας».

-Που μπορεί να φτάσει ο Ατρόμητος;

«Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Εμείς το μόνο που οφείλουμε να κάνουμε είναι να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά ανεξαρτήτως το όνομα του αντιπάλου μας. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε διαρκώς ως ομάδα και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε ματς. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Είναι νωρίς να λέμε μεγάλες κουβέντες».

-Γιατί πιστεύεις ότι δεν υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο της ομάδας;

«Είναι στο χέρι μας να φέρουμε τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα οι καιροί είναι δύσκολοι. Ο κόσμος ταλαιπωρείται από αρκετά προβλήματα. Εμείς ευχαριστούμε αυτούς που έρχονται και στέκονται στο πλευρό μας».

-Ακολουθεί μετά τις γιορτές το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μπορεί ο Ατρόμητος να πάρει κάτι καλό;

«Ο Ολυμπιακός αυτή την εποχή είναι πολύ φορμαρισμένος. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι θα κριθεί από το πως θα εμφανιστούμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο. Αν είμαστε σε καλή κατάσταση τότε μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

-Τι θέλεις να σου φέρει το 2012;

«Πρώτα από όλα τη γέννηση του γιου μου. Θέλω να είμαι καλά εγώ και η οικογένειά μου. Να έχει υγεία όλος ο κόσμος και να επιστρέψει και πάλι το χαμόγελο στα πρόσωπα, κάτι που έχει χαθεί το τελευταίο διάστημα. Όσο για τον Ατρόμητο, να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Τελείωσε μόλις, ο πρώτος γύρος, οπότε καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι».

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: