Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Και τώρα ο τελικός…!!

Τον τελευταίο μήνα έχει αρχίσει η ομάδα να δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο να παίζει ωραίο μπάσκετ με πάθος με διάθεση και φυσικά έχει αρχίσει να κερδίζει. Ο Χρήστος Ταπούτος σχολιάζει...

Και τώρα ο τελικός…
Θα μπορούσαμε στα τελευταία 7 παιχνίδια να κάνουμε το απόλυτο αν δεν μας έκλεβαν ουσιαστικά την νίκη με τον Ολυμπιακό οι διαιτητές κι αν στην Τσεχία είχαμε το μυαλό μέσα στο κεφάλι μας τα τελευταία 2 λεπτά που είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας!
Η ομάδα πλέον βγάζει στο παρκέ την δουλειά που κάνουμε τόσο καιρό στην προπόνηση, τα νέα παιδιά και ειδικά οι ξένοι έχουν αρχίσει να κατανοούν και την φιλοσοφία του προπονητή μας, αλλά και το πως παίζετε το ευρωπαικό μπάσκετ και φυσικά μεγάλο ρόλο έχει παίξει η αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας τον τελευταίο καιρό με την έλευση τριών παιδιών που έχουν ουσιαστικό ρόλο μέσα στην ομάδα και βοηθούν πάρα πολύ.
Σε γενικές γραμμές εγώ προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος, ποτέ δεν το έκρυψα αυτό, γιατί βλέπω πως δουλεύουμε καθημερινά και ήμουν σίγουρος πως αυτή η δουλειά θα έβγαινε κάποια στιγμή στο παρκέ.
Πλέον μας περιμένει το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς μέχρι τώρα, ένα παιχνίδι δίχως αύριο που η νίκη θα μας στείλει στο top16 της Ευρώπης, αλλά μια ήττα δυστυχώς θα μας στείλει στα σπίτια μας!
Άγχος δεν υπάρχει γιατί ξέρουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στις δυνατότητες της ομάδας και αυτό που μένει είναι να το δείξουμε στο γήπεδο!
Το ότι κερδίσαμε στην Λιθουανία δεν πρέπει να μας ξεγελάσει γιατί η Ρουντούπις είναι καλή και επικίνδυνη ομάδα και σίγουρα δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένη τη νίκη.
Η ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και θέλουμε αυτό να το συνδυάσουμε με την πρόκριση. Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω για την παρουσία του κόσμου η οποία είναι επιβεβλημένη την Τρίτη γιατί μόνο αυτός μπορεί να μας δώσει δύναμη και ώθηση και να κόψει τα πόδια των Λιθουανών όπως μόνο ο λαός του ΑΡΗ ξέρει να κάνει.
Αυτό που θέλω και περιμένω εγώ να δω είναι ένα όσο το δυνατόν πιο γεμάτο Παλέ, ένα Παλέ που από μόνο του μπορεί να καταπιεί οποιονδήποτε αντίπαλο!

πηγή:allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: