Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ... πλήρωσε τη φάρσα για βόμβα!!

Με αρκετή ταλαιπωρία λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων, αλλά και από τηλεφώνημα για βόμβα που αποδείχθηκε φάρσα ο ΠΑΟΚ έφτασε στο Σολέ της Γαλλίας.

Ο ΠΑΟΚ... πλήρωσε τη φάρσα για βόμβα!

Ο Δικέφαλος μπορεί να έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του EuroCup ωστόσο έπρεπε να ταξιδέψει στην πόλη Σολέ της Γαλλίας, όπου θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι στη διοργάνωση. Το ταξίδι έκρυβε αρκετή ταλαιπωρία. Η αποστολή έμεινε για αρκετή ώρα στο αεροδρόμιο του Παρισιού λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων στα αεροδρόμια, αλλά και ύστερα από τηλεφώνημα για βόμβα που τελικά αποδείχτηκε φάρσα.
Ο Σούλης Μαρκόπουλος που δεν θα έχει τον τραυματία Μάρκους Γκορί ανέφερε για το ματς με τη Σολέ (20/12, 9μ.μ.): «Δυστυχώς για εμάς, είναι ένα παιχνίδι το οποίο δεν μας προσφέρει τίποτα για την συνέχεια στη διοργάνωση, αφού αποκλειστήκαμε από τη φάση των "16". Το ίδιο ισχύει και για τη Σολέ, γι' αυτό είναι δύσκολο να βρούμε το κίνητρο για τους παίκτες, καθώς γνωρίζουν πως ότι και να κάνουν, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να προκριθούν στον επόμενο γύρο. Ωστόσο, είμαστε ο ΠΑΟΚ και έχουμε την υποχρέωση να γίνουμε ανταγωνιστικοί και να βελτιώσουμε το ρεκόρ των νικών μας. Επίσης, είναι μία καλή ευκαιρία να παίξουμε ελεύθερα, χωρίς πίεση και να δοκιμάσουμε διάφορα συστήματα, τα οποία θα μας βοηθήσουν στο μέλλον».
Ο Γιάννης Καλαμπόκης με τη σειρά του ανέφερε: «Δεν είναι ωραίο να αγωνίζεσαι και να ξέρεις πως ότι και να κάνεις, δεν πρόκειται να προκριθείς στον επόμενο γύρο, αλλά από την άλλη θέλουμε τη νίκη. Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».


πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: