Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

«Δε θα τα παρατήσουν στον Άρη»


??o?E`/ ??????-???/ SUPERLEAGUE / PANETOLIKOS-XANTHI

Ο μέσος του Παναιτωλικού, Παύλος Μητρόπουλος, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο για το χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και την πορεία των Αγρινιωτών ως τώρα στο πρωτάθλημα.
Αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης»:
«Ο βαθμός απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης είναι πολύ σημαντικός, θα μας βοηθήσει. Εμείς κάναμε να μη φαίνεται τόσο καλός ο Άρης κάναμε καλή εμφάνιση, δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν επιτρέψαμε και στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Όπως πήγαινε το ματς και περνούσε η ώρα πίστευα ότι σε κάποια κόντρα θα διεκδικούσαμε ένα γκολ. Ο βαθμός που πήραμε παρ’ όλα αυτά είναι σημαντικός».
Για την πορεία της ομάδας του:
«Ο Παναιτωλικός βρήκε το δρόμο του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα σαν ομάδα και από εκείνο το ματς, ανεβαίνουμε βαθμολογικά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Στόχος ήταν οι 17 με 20 βαθμοί στον πρώτο γύρο και είμαστε μέσα σε αυτό. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή».
Για το αν του είπαν κάτι οι πρώην συμπαίκτες του στο Βόλο, Καπετάνος, Ούμπιντες, Σανκαρέ, Γιακούποβιτς και Ακόστα:

Είμαστε φίλοι με τον Καπετάνο, αλλά και με τα άλλα παιδιά που παίζαμε στο Βόλο. Ήταν απογοητευμένοι για την πορεία αυτή, γιατί οι φιλοδοξίες τους συμβαδίζουν με του Άρη. Ξέρω τι παιδιά είναι και ξέρω ότι δεν απογοητεύονται και θα δώσουν ό,τι μπορούν ως το τέλος».
Για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό:
«Ποτέ δεν ξέρεις στην αρχή αν έχεις κάνει καλή επιλογή, αλλά νομίζω ότι αρχίζω και δικαιώνομαι, γιατί ήθελα μια ομάδα να βοηθήσω και να με βοηθήσει και αυτό συμβαίνει».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: