Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Μαύρα χάλια μεν, αλλά...!!

Η ΑΕΚ πήρε ό,τι άξιζε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και ο Γιώργος Τσακίρης δεν... ξεχνάει με τη σειρά του πως: ΑΕΚ στα εύκολα, ΑΕΚάρα στα δύσκολα!

Μαύρα χάλια μεν, αλλά...
Ας μπούμε απ’ ευθείας στο... ψητό: η ΑΕΚ ήταν τραγική στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο και γνώρισε δίκαια την ήττα από τον Ατρόμητο που ήταν επίσης κακός σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά κατάφερε το ένα σουτ που έκανε προς την εστία να το στείλει στο πλεχτό. Αντίθετα σε αντίστοιχες φάσεις Μάκος και Σιαλμάς δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματικοί.
Σαν ΑΕΚτσήδες που είμαστε οφείλουμε να αφήνουμε εκτός κουβέντας τη γραφικότητα που μπορεί να εκφράζει οπαδούς άλλων ομάδων περί διαιτησίας και ειδικά πρώτα εμείς που ενημερώνουμε τον κόσμο. Η Ενωση (δυστυχώς) κρατούσε το... χειρότερο παιχνίδι (από την ημέρα που ανέλαβε ο Κωστένογλου) στη τελευταία αγωνιστική της υποχρέωση για τη Σούπερ Λιγκα στο 2011.
Ειλικρινά ελπίζω να μη διαβάσω από τις «κιτρινόμαυρες» εφημερίδες (και όλες τις άλλες) για τη διαιτησία του Σπάθα και το χέρι του Μήτρογλου, όπως και δεν θα σταθώ καν στο πέναλτι μαρς του Σιαλμά στον Σκόνδρα το οποίο μόνο ο επόπτης Γκάγκας είδε για φάουλ..... Και αναφέρομαι (όχι τυχαία) στις εφημερίδες που υποτίθεται πως υποστηρίζουν την ΑΕΚ διότι όλες τις προηγούμενες μέρες έγραφαν σε καθημερινή βάση ότι περίμεναν όλοι όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο την Ενωση στο Περιστέρι και της την είχαν... στήσει! Απαράδεκτοι...
Το συμπέρασμα είναι ένα: η διαιτησία δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα, ο Ατρόμητος κέρδισε την κακή ΑΕΚ και η ομάδα έχασε σημαντικό έδαφος στο... κόλπο του πρωταθλητισμού, αν προτιμάτε στο κόλπο διεκδίκησης του πρωταθλήματος (κανείς δεν υποστήριζε με μανία πως θα το κατακτήσει η Ενωσης).
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: