Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Φαντασιώσεις Ρουμάνων για Λουτσέσκου!!

Πρόταση του Άρη στον Ραζβάν Λουτσέσκου αποκάλυψε ο ρουμανικός Τύπος. Ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής της Ρουμανίας φέρεται να δέχτηκε πρόταση, προφανώς μετά την αποχώρηση του Τσιώλη.

Φαντασιώσεις Ρουμάνων για Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ένας από τους προπονητές που προσέγγισε ο ΑΡΗΣ για την αντικατάσταση του Σάκη Τσιώλη, πριν καταλήξει τελικά στην επιλογή του Μίχαλ Πρόμπιερζ. Την πρόταση του ΑΡΗ στον άλλοτε ομοσπονδιακό προπονητή της Ρουμανίας και νυν προπονητή της Ραπίντ Βουκουρεστίου ανακάλυψε η ιστοσελίδα «realitatea.net».
Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο Λουτσέσκου δέχτηκε εκπληκτικές προτάσεις από το εξωτερικό αλλά επέλεξε να συνεχίσει στη Ραπίντ. Υπήρξε πρόταση από την Αλ Ράιαν, ομάδα του Κατάρ και από τους Έλληνες του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Οι προσφορές ήρθαν αμέσως μόλις ο Λουτσέσκου ανέλαβε τη Ραπίντ, με την οποία είχε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν. Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.
Πρώτα ήταν η πρώτη της Αλ Ράιαν από το Κατάρ αλλά ο προπονητής δεν ήθελε να ‘σπάσει’ τις υποσχέσεις στους παίκτες και τους φιλάθλους, παρά το γεγονός ότι οι Άραβες του πρόσφεραν συμβόλαιο 1 εκ. δολαρίων το χρόνο. Σύντομα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου επικοινώνησε Έλληνας παράγοντας, ο οποίος του πρότεινε τριετές συμβόλαιο με τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης αλλά ο προπονητής απέρριψε και αυτή την πρόταση, που ήταν πολύ καλύτερη οικονομικά από αυτή που έχει με την Ραπίντ».
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: