Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Η αυτοκαταστροφή ενός ταλέντου!!

Παικταράς ο Καστίγιο. Της μιλάει της μπάλας. Οι προπονητές, όμως, ούτε που θέλουν να τον βλέπουν. Με αφορμή το τελευταίο… ξού από την προπόνηση του Άρη, είπαμε να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με τον Νέρι.

Η αυτοκαταστροφή ενός ταλέντου!
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο του. Μπαλαδόρος από τους λίγους, εκρηκτικός, με σπάνια χαρίσματα. Δυστυχώς, όμως, ο χαρακτήρας του αποτέλεσε ένα τεράστιο εμπόδιο. Μιλάμε για την αυτοκαταστροφή ενός ταλέντου, που δεν μπόρεσε να στεριώσει πουθενά, αν και η κλάση του είναι για μεγάλα πράγματα.

Βέβαια, για να τα λέμε όλα, ευθύνη έχει και ο Ολυμπιακός, αφού ο Καστίγιο πήγε στο λιμάνι αμούστακο παιδί. Κι όσο να’ ναι επηρεάστηκε από το γεγονός ότι στον Πειραιά κανείς δεν του τράβηξε ποτέ το αυτί για τις αταξίες του. Κακόμαθε ο Καστίγιο όσο ήταν μικρός κι όταν άρχισε πια να μεγαλώνει δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τις καταστάσεις.
Στο Κόπα Αμέρικα είχε βγάλει μάτια, λίγο αργότερα ο θαμπωμένος (από τις αναμετρήσεις με τους ερυθρόλευκους) Αχμέτοφ έδωσε ένα τσουβάλι λεφτά στον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσει, όμως ο μεγιστάνας ακόμα κλαίει τα χρήματά του.

Ακόμα κι όταν πήγε στην Σίτι ο Καστίγιο έγινε «θέμα» στα ταμπλόιντς, ενώ την φανέλα της εθνικής Μεξικού δεν την ξαναείδε.

Και τώρα στον Άρη ο Νέρι είναι πάλι εκτός ρυθμού. Δεν αποδίδει, δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό του εαυτό, ενώ έφαγε σουτάρισμα κι από την προπόνηση μετά απ' όσα έκανε.
Ο Καστίγιο έχει ακόμα περιθώρια να σοβαρευτεί για να μπορέσει να αξιοποιήσει το τεράστιο ταλέντο του ή θα αφήσει ο ίδιος το όνομά του να ξεθωριάζει; Είναι μόλις 27 ετών και σίγουρα χρωστάει κάτι ο ίδιος στον εαυτό του. Ίσως προλαβαίνει να σώσει την παρτίδα. Αρκεί να αντιληφθεί ποιες είναι οι δυνατότητές του, γιατί όλοι φαίνεται να τις έχουν καταλάβει εκτός από τον ίδιο. Και είναι κρίμα για έναν τέτοιο παικταρά… Κανείς, όμως, δεν του έφταιξε. Τα δικά τους σφάλματα πληρώνει και γι’ αυτό κτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο. 

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: