Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ξέρουν κάτι οι Mad Boys Κύπρου;

Με μια μεγάλη ανακοίνωση οι Mad Boys Κύπρου χαρακτηρίζουν "μπροστινό της οικογένειας" τον Βλάση Τσάκα και την όλη ιστορία με τους Πρίγκιπες σκηνοθετημένη από τον Τζίγγερ!


Ξέρουν κάτι οι Mad Boys Κύπρου;
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Οι λέξεις ‘αγανάκτηση’ και ‘οργή’ είναι λίγες για να εκφράσουν αυτό που αισθανόμαστε για πολλοστή φορά για την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ο πολυετής εξευτελισμός του Παναθηναϊκού Α.Ο. φτάνει σε άλλο ένα αποκορύφωμα με το ελεεινό φιάσκο των Αράβων πριγκίπων! Ο βιασμός της κοινής λογικής έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, συνεπικουρούμενος από όλα σχεδόν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, ιδιαίτερα τα πράσινης απόχρωσης.
Καθημερινά, επί τρίμηνο πια, προσβάλλεται η αξιοπρέπεια και η προσωπικότητα όλων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού Α.Ο. με μία άνευ προηγουμένου επικοινωνιακή ‘καταιγίδα’ κοροϊδίας και υποκουλτούρας. Από την αρχή της υπόθεσης ‘Αλ Σαούντ’ γνωρίζαμε όλοι, που ασχολούμαστε ενεργά με τα του Συλλόγου, ότι ο αστείος μεσάζων (εξ Επισκοπής ορμώμενος) είναι ένας καθοδηγούμενος ‘μπροστινός’ της οικογένειας και ότι ‘πρίγκιπες’ και ‘πριγκίπισσες’ δεν υπάρχουν!
Η όλη ιστορία, σε κύκλους πια, είναι σκηνοθετημένη για να κερδηθεί χρόνος για το μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη και να εκβιαστούν καταστάσεις στην ΠΑΕ, ώστε από τη μία να αποσιωπηθούν η πολυετής υπονόμευση της ομάδας εκ των έσω και τα σκοτεινά σημεία της ΓΗΠΕΛ και από την άλλη να περάσει παρασκηνιακά η ΠΑΕ σε ελεγχόμενους μεσάζοντες, Άραβες κατά προτίμηση, εμποδίζοντας οποιαδήποτε υγιή πρωτοβουλία άλλων μετόχων.
Ευτυχώς όμως, η ευθύνη του μεγαλομετόχου και σε αυτήν την απαξίωση του Συλλόγου είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, ακόμα και στον ανυποψίαστο κόσμο της ομάδας. Όλοι οι δημοσιογράφοι του κόσμου να συνωμοτήσουν, δε μπορούν πια να δικαιολογήσουν την επιμελώς κεκαλυμμένη και εκδικητική τακτική του.
Είναι ξεκάθαρο πια σε όλους, μετά το πρώτο αραβικό φιάσκο, ότι ο μεγαλομέτοχος, όχι λόγω ανικανότητας, αλλά λόγω επιθυμίας και συμφέροντος, επιδιώκει να μικρύνει και άλλο το Σύλλογο και παράλληλα να απεγκλωβιστεί από το βραχνά του Βοτανικού, βρίσκοντας μέσα από τον επιχειρηματικό του κύκλο στη Τζέντα κάποιον ‘Άραβα Τζίγγερ’ να συν-επωμιστεί, έστω και προσωρινά το λειτουργικό κόστος της ΠΑΕ και ό, τι άλλο ’κατασκευαστικό’ προκύψει στο μέλλον. Απώτερος σκοπός, μέσω των Αράβων γνωστών, παλαιών και νέων, να έχει το γενικό έλεγχο, χωρίς ιδιαίτερο οικονομικό κόστος. Το τελευταίο άλλωστε πράττει από το 2008, μη έχοντας συνεισφέρει ούτε ένα ευρώ! Ωραίος μεγαλομέτοχος, «με του τζάμπα» που λέει και ο ‘αντ’ αυτού.
«Ξεχάστε μας από τον Παναθηναϊκό», μας έλεγε ο ‘κ. Γιάννης’ σαρκαστικά. Όσο όμως και αν προσπαθεί να βιάσει τη σκέψη μας ο έχων το 54,7% των μετοχών, αλλά «διοικών ως 30%, βάζοντας το 30% των άλλων, αφού ‘χάρισε’ το 25% και τελικά έχοντας ‘ανενεργές όλες τις μετοχές’» (διάολε, πως πήρε τα πτυχία του;;) και να μας πείσει ότι πουλάει την ΠΑΕ, εμείς θα είμαστε εδώ να του φωνάζουμε, «ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΣ! ΦΥΓΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΙ-ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΟΥ!»
ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ! ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΣΩΝ ΨΕΜΜΑΤΩΝ ΣΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ! ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!
Υγ: Κύριοι των δύο ‘πράσινων’ εφημερίδων, γνωρίζουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ για το Βλάση Τσάκα και τα συγκοινωνούντα δοχεία του, σε Βαρνίμα, Επισκοπή, Τζέντα, Πειραιά. Όπως γνωρίζουμε και για εσάς και το ρόλο σας! Allahu-akbar! الله أكبر الله اكبر
Παναθηναϊκός Σύνδεσμος Λευκωσίας
Mad Boys Cyprus

Δεν υπάρχουν σχόλια: