Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Μπουμπνόφ: «Όλοι πόνταραν στο Χ του ΠΑΟΚ»


images

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ρωσίας πέταξε τα καρφιά του για το παιχνίδι της Πέμπτης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ρουμπίν Καζάν για το Γιουρόπα Λιγκ.
«Ο σχολιαστής του αγώνα ακόμα πριν την έναρξη του αγώνα είπε πως όλη η Ελλάδα ήξερε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα ενώ προέβλεψε ακόμα και το ακριβές σκορ! Ήταν μια παρωδία! Δεν αποκλείω όλοι οι Έλληνες να πόνταραν στο `Χ’ και να είχαν τρελά κέρδη στο στοίχημα. Μόνοι οι τρελοί και οι πατριώτες πρέπει να χαίρονται με την πρόκριση της Ρουμπίν στην επόμενη φάση του Europa League και όχι όσοι αντιλαμβάνονται την κατάσταση όπως είναι», είπε αρχικά για να συνεχίσει:
«Για την Τότεναμ το Europa League ήταν περιττό. Όταν οι Λονδρέζοι πληροφορήθηκαν πως η Ρουμπίν ισοφάρισε στην Θεσσαλονίκη, σταμάτησαν να παίζουν γιατί ήξεραν τι συμβαίνει στην Ελλάδα!».
Τέλος κατέληξε: «Πλέον η Ρουμπίν με το κυνικό της ποδόσφαιρο προκρίθηκε στους 32. Ας δούμε λοιπόν πως η συνέχιση των υποχρεώσεων της ομάδας στην Ευρώπη θα την επηρεάσει στο ρωσικό πρωτάθλημα. Φέτος αποδείχτηκε πως μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είχε πρόβλημα στους αγώνες του πρωταθλήματος. Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν είναι καλό για την Ρουμπίν να συνεχίσει στο European League καθώς τα πλέι οφ στο ρωσικό πρωτάθλημα θα είναι στο νέο έτος πολύ δύσκολα».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: