Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Σκέψεις για μπουτίκ!!


Iraklis

Πολλά είναι τα θέματα, που έχουν τεθεί επί τάπητος από την πλευρά των ανθρώπων του Ερασιτέχνη στα διοικητικά συμβούλια, προκειμένου να οργανωθεί καλύτερα η κατάσταση στον Σύλλογο, αλλά και ταυτόχρονα να μπορέσουν να δημιουργήσουν ορισμένες προϋποθέσεις, μέσα από τη… στάχτη της καταστροφής στην οποία έχει περιέλθει ο Σύλλογος.
Μπορεί το θέμα με τον ΑΦΜ να έχει επικεντρώσει όλο το ενδιαφέρον, αφού είναι το πλέον καίριο ζήτημα, αλλά παράλληλα υπάρχουν και άλλα ζητήματα, μικρότερης ίσως σημασίας, αλλά επίσης σημαντικά, που πρέπει να προχωρήσουν. Δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο πράγμα, με όλα τα προβλήματα.
Πάντως, υπάρχουν ορισμένες σκέψεις από την πλευρά του διοικητικού συμβουλίου, που αναμφίβολα πρέπει να καταγραφούν. Όπως για παράδειγμα, υπάρχουν οι σκέψεις για τη δημιουργία μίας μπουτίκ. Η ιδέα αυτή έχει να κάνει με τη δημιουργία μίας μπουτίκ στο κέντρο της πόλης. Αυτή τη στιγμή και μετά από τη διάλυση της ΠΑΕ, δεν υπάρχει ο χώρος στην μπουτίκ, που υπήρχε στο Καυτανζόγλειο. Μοιραία, οι φίλαθλοι της ομάδας που θα ήθελαν να προμηθευτούν και να αγοράσουν προϊόντα της ομάδας, δεν μπορούν να το κάνουν αυτό.
Ένδυση για όλα τα τμήματα
Όπως μπορεί να αντιληφθεί και να το καλοσκεφτεί κανείς, πρόκειται για μία σημαντική κίνηση, που αν οριστικοποιηθεί και πάρει «σάρκα και οστά» θα δώσει λύσεις στον κόσμο της ομάδας και παράλληλα θα βάλει και χρήματα στα ταμεία του ΓΣ. Άλλωστε, δεν υπάρχουν πολλά έσοδα. Η κατάσταση είναι τραγική οικονομικά. Αυτή είναι μία πάντως από τις σκέψεις των ανθρώπων του ΓΣ, γιατί στα… σπάργανα είναι και μία ακόμη ιδέα.
Οι «κυανόλευκοι» εξετάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα μπορεί να γίνει μία εταιρία, που θα αναλάβει το ντύσιμο των αθλητών του Συλλόγου. Έχουν γίνει ορισμένες συζητήσεις, υπάρχουν ορισμένες σκέψεις, «ψάχνονται» προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά δεν υπάρχει ακόμη κάτι το οριστικό.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: