Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Με ανεβασμένη ψυχολογία για τη ρεβάνς!!


iraklis ethn aleks

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και τη νίκη επί του Φοίνικα Σύρου η αποστολή του Ηρακλή αναχωρεί από σήμερα μετά και την πρωινή προπόνηση για τη Σμύρνη, όπου και την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Τουρκική Αρκάς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Τανίκ : «Πρέπει να τους σταματήσουμε»
Ο Σινάν Τανίκ ήταν από τους κορυφαίους του Ηρακλή στον αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου. Με εκπληκτικό σερβίς και εξαιρετικά ποσοστά στην επίθεση ο έμπειρος ακραίος των κυανολεύκων βοήθησε τα μέγιστα ώστε ο Ηρακλής να παραμείνει αήττητος το ελληνικό πρωτάθλημα. Αναφορικά με τον αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου ο Σινάν Τανίκ δήλωσε : «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μετά και την ήττα από την Αρκάς την περασμένη Τετάρτη. Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για καθαρά ψυχολογικούς λόγους. Θέλαμε να ανεβάσουμε την αυτοπεποίθηση μας ενόψει και του επαναληπτικού της Τετάρτης».
Φυσικά ο Τούρκος ακραίος του Ηρακλή ήταν και ο αρμόδιος για να μας μιλήσει για τον επαναληπτικό αγώνα με την Αρκάς γνωρίζοντας πολλά περισσότερα στοιχεία για την ομάδα αλλά και για το γήπεδο στο οποίο θα φιλοξενηθεί ο αγώνας. «Η Αρκάς έπαιξε πολύ καλά στον Εύοσμο, αλλά έχω την αίσθηση ότι μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα μέσα στην έδρα της για αυτό και πρέπει να περιμένουμε ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί να σερβίρει ακόμα καλύτερα και σίγουρα μέσα στην έδρα της θα έχει και περισσότερη θετική ενέργεια από τους οπαδούς της. Βέβαια από την άλλη πλευρά και εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Η εμφάνιση μας στον Εύοσμο ήταν πολύ μέτρια και επιτρέψαμε στην Αρκάς να πιάσει καλή απόδοση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τη σταματήσουμε στο φιλέ.
Σε ερώτηση για το γήπεδο στο οποίο θα φιλοξενηθεί ο αγώνας ο Σινάν Τανίκ δήλωσε: «Είναι ένα γήπεδο 15.000 θέσεων , ωστόσο δεν γεμίζει. Συνήθως στα κρίσιμα παιχνίδια η Αρκάς έχει στο πλευρό της 5-6χιλιάδες κόσμο». Για το αν η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι θερμή ο Τανίκ είπε: «Πράγματι οι οπαδοί της Αρκάς είναι πολύ θερμοί και έχουν πολλά κοινά στοιχεία με τους οπαδούς του Ηρακλή. Η Αρκάς δεν έχει ποδοσφαιρική ομάδα αλλά επειδή έχει πολύ καλή οργάνωση έχει καταφέρει να έχει ένα πολύ μεγάλο Fun-club στο βόλει».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: