Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Παλατσίδης: «Θα πετύχουμε το στόχο»


palatsidis

Για τη νίκη επί του Αετού Σκύδρας και τη γενικότερη πορεία του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» Τζο Παλατσίδης. Αναλυτικά, τα όσα ανέφερε:
«Μπορούσαμε να είμαστε και καλύτερα. Ήμασταν και λίγο άτυχοι, θα μπορούσαμε να κάνουμε 4 στα 4. Την πρώτη αγωνιστική με το Βατανιακό είχαμε τρία δοκάρια, αλλά και με τον Τύρναβο δεχθήκαμε στο 91′ την ψυχρολουσία της ισοφάρισης. Μέσα σε ένα πρωτάθλημα υπάρχουν ισορροπίες και πιστεύω ότι αυτούς τους βαθμούς θα τους πάρουμε αλλού. Στη Σκύδρα κάναμε καλή εμφάνιση σε ένα ακατάλληλο γήπεδο. Μάθαμε από τα λάθη που κάναμε την προηγούμενη βδομάδα και πήγαμε πιο προετοιμασμένοι».
Ο κ. Παλατσίδης αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας:
«Θεωρώ ότι έχουμε κάνει καλό προγραμματισμό, με τις μεταγραφές που πραγματοποιήσαμε, η Γ’ εθνική έχει αλλάξει πολύ. Δεν έχουμε το μεγάλο μπάτζετ, αλλά μέσα στις δυνατότητες που είχαμε, φέραμε έμπειρους παίκτες, και την ίδια στιγμή έχουμε καλή ισορροπία και με τους μικρούς. Πιστεύω ότι έχουμε σταθερή απόδοση στο πρωτάθλημα, ίσως πληρώσαμε τη μεγάλη προετοιμασία που κάναμε, αλλά θεωρώ ότι με την ομάδα και με κάποιες προσθήκες θα πετύχουμε τους στόχους μας.
Την κατηγορία τη γνωρίζω καλά, φέτος δε θα έχει εύκολο παιχνίδι. Είναι πολύ ισορροπημένο το πρωτάθλημα, κάθε ομάδα έχει καλή ενδεκάδα και παίζει ρόλο πώς θα παρουσιαστείς κάθε αγωνιστική. Πρέπει να είμαστε κοντά στην κορυφή και η ομάδα που θα δείξει τη σταθερότητα που χρειάζεται θα πάρει και την άνοδο».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: