Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Κεντρική διαχείριση στις ακαδημίες!!


iraklis akadimies

Ένα από τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν στην εκδήλωση του Σαββάτου, που έγινε στο Ιβανώφειο από την πλευρά του Γυμναστικού Συλλόγου, προκειμένου να δώσουν χαρά στα παιδιά του Συλλόγου, σε αυτές τις δύσκολες εποχές, ήταν και το θέμα της κεντρικής διαχείρισης.
Μπορεί ακόμη να μην έχει γίνει πράξη, ωστόσο στόχος των ανθρώπων του ΓΣ είναι να πάρει «σάρκα και οστά» από τις αρχές κιόλας του νέου έτους. Τι μπορεί να σημαίνει όμως κάτι τέτοιο και ποια θα είναι τα οφέλη αυτής της κίνησης;
Κατ’ αρχάς, όλες οι ακαδημίες θα περνάνε πλέον από τον ΓΣ. Τόσο η οικονομική κατάσταση και συνάμα η λειτουργία όλων των τμημάτων. Μέχρι τώρα, αυτό που επικρατούσε ήταν ο κάθε έφορος και δη το κάθε τμήμα, να είχε το δικό του ταμείο. Πλέον αυτό θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν. Δεν θα γίνεται κάτι τέτοιο. Θα υπάρχει πλέον μόνο ένα ταμείο. Ένα ενιαίο ταμείο, το οποίο θα «περνάει» μάλιστα από τον ΓΣ.
Άλλωστε, όπως επισημαίνεται πλέον από τα μέλη της νυν διοίκησης, κανείς δεν ήξερε τι γινόταν στα οικονομικά του κάθε τμήματος ή τέλος πάντων ο έλεγχος δεν ήταν αυτός που θα έπρεπε. Αυτό πρόκειται να αλλάξει οριστικά από τις αρχές του νέου έτους, σύμφωνα με τις προθέσεις και τα πλάνα των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Ηρακλή. «Για να γίνεται έλεγχος και για τις ακαδημίες, για τα τμήματα και τους προπονητές, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι κάτι που θα γίνει από τις αρχές του χρόνου», λένε χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη σχετικά με το πλάνο που σκοπεύουν να εφαρμόσουν.
Μάλιστα, δεν είναι μόνο αυτό, αλλά από εδώ και πέρα, οι γονείς των παιδιών θα πρέπει να περνάνε από τα γραφεία του Ερασιτέχνη όχι μόνο για ενημέρωση, αλλά και για να παραλαμβάνουν τις καρτέλες τους. Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, ο κάθε αθλητής θα έχει τη δική του καρτέλα. Οι άνθρωποι του ΓΣ προσπαθούν, παρά τα τόσα προβλήματα που υπάρχουν στον Ηρακλή και δη στο ποδόσφαιρο, να βάλουν μία… τάξη. Να οργανώσουν την κατάσταση και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, γίνονται προσπάθειες για να κρατηθεί όρθιος ο Σύλλογος. Να παραμείνει «ζωντανός».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: