Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

«Εκτέλεση» Φατί από Κουκουλάκη!!

Ο ρέφερι από την Κρήτη θα μπορούσε να δικαιολογήσει την κάρτα πατώντας στον κανονισμό ότι τιμωρείται η πρόθεση. Στο φύλλο αγώνα όμως με αυτά που έγραψε στην ουσία οδηγεί τον Φατί σε βαριά τιμωρία.

«Εκτέλεση» Φατί από Κουκουλάκη
Ο ΑΡΗΣ σήμερα ηττήθηκε λόγω της κακής του εμφάνισης. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την εμφάνιση και το τελικό αποτέλεσμα σε σχέση με τον Κουκουλάκη. Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε σε σχέση με τον ρέφερι από την Κρήτη είναι σε σχέση με την αποβολή του Ρικάρντο Φατί. Ο παίκτης του ΑΡΗ αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη στις καθυστερήσεις σε μία φάση που θα μπορούσε το πολύ να δεχθεί κίτρινη κάρτα.
Ο Ρότσα παρά το γεγονός ότι ο Φατί δεν τον βρίσκει απλώνοντας το πόδι του, κάνοντας θέατρο σωριάζεται στο έδαφος (μάρτυρας και η τηλεοπτική κάλυψη) και ο Κουκουλάκης δείχνει κόκκινη. Ο ρέφερι από την Κρήτη θα μπορούσε να δικαιολογήσει την κάρτα πατώντας στον κανονισμό ότι τιμωρείται η πρόθεση. Στο φύλλο αγώνα όμως με αυτά που έγραψε στην ουσία οδηγεί τον Φατί σε βαριά τιμωρία. Ο Κουκουλάκης σημείωσε ότι ο Φατί κλώτσησε τον Ρότσα εκτός φάσης σε φυσική διακοπή του αγώνα!!!
Κάτι που σημαίνει ότι ο Φατί κινδυνεύει με τιμωρία από 1 ως 3 αγωνιστικές με την ποινή να διπλασιάζεται επειδή ήταν αρχηγός. Μέχρι τώρα σε όλες τις ανάλογες παρατηρήσεις σε φύλλα αγώνα, η ποινή ήταν 3 αγωνιστικές (Ο Σολτάνι είχε κάνει και έφεση που απορρίφθηκε) .
Για μία φάση, λοιπόν, στην οποία ο Φατί δεν χτυπάει τον αντίπαλο και παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι του ΑΡΗ το επεσήμαναν στον κ. Κουκουλάκη, αυτός έγραψε το αντίθετοι και ο Γάλλος κινδυνεύει με ποινή (3 συν 2) αγωνιστικών. Παρά την αδικία η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το βίντεο για την υπεράσπιση του παίκτη. Ήδη ο Γάλλος χρωστάει και μία αγωνιστική με την Δόξα Δράμας και είναι βέβαιο ότι δεν θα παίξει στην Κομοτηνή.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: