Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Όπου φτωχός κι η μοίρα του, όπου μικρός και ...σφύρα του!

Μία ακόμα Κυριακή τα φαλτσοσφυρίγματα των διαιτητών ευνόησαν τους θεωρητικά "μεγάλους", με τους Ατρόμητο και ΠΑΣ να διαμαρτύρονται για τα ματς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αντίστοιχα.

Όπου φτωχός κι η μοίρα του, όπου μικρός και ...σφύρα του!
Και όχι άδικα θα συμπλήρωνε ο σκύλος, καθώς όλοι λίγο-πολύ είδαν τι έγινε (πάλι) σε παιχνίδι "μεγάλης" ομάδας εναντίον αυτών που χαρακτηρίζουμε "μικρούς". Κι εδώ δεν μετράμε αν το όνομά της είναι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ. Πολύ περισσότερο αν, τελικά, ο "μικρός" πήρε τη νίκη, όπως έγινε με τον Ατρόμητο εναντίον των "κιτρινόμαυρων".
Οι Περιστεριώτες διαμαρτύρονται δικαίως για τη μη υπόδειξη πέναλτι, στη φάση που ο Σκόνδρας ανατρέπεται καθαρά μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ από τον Σιαλμά. Με τον Σπαθα να δείχνει, αρχικά, πέναλτι και στη συνέχεια να το αλλάζει σε φάουλ (!) έξω από τη γραμμή της περιοχής, μετά από συνεννόηση με τον επόπτη Γκάγκα, που τον πήρε στο λαιμό του.
Λίγα λεπτά αργότερα, βέβαια, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Αραμπατζή με σου του Σφακιανάκκη που έκρινε το ματς, αλλά το ζήτημα είναι πως ο ρέφερι είχε προλάβει να κάνει το... "έγκλημά" του. Λάθος που αδίκησε τον Ατρόμητο, έστω κι αν η ΑΕΚ μετά ...γκρινιάζει με τη σειρά της για χέρι ή και οφσάιντ του Μήτρογλου πριν το σουτ του Σφακιανάκη.
Μία από τα ίδια και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννενα, στο Φάληρο, όταν ο Στυλιάρας "έκλεισε τα μάτια" στη φάση του 40ου λεπτού. Ο Μέγερι ανέτρεψε καθαρά μέσα στην περιοχή τον Λίλα, κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των ερυθρόλευκων. Λίγο αργότερα οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους... Εκεί, δηλαδή, που οι φιλοξενούμενοι είχαν μία ευκαιρία να διεκδικήσουν και, ίσως, να πάρουν κάτι θετικό από το συγκεκριμένο ματς, ο διαιτητής του παιχνιδιού... φαλτσοσφύριξε.
Πώς να μην γελάνε μετά οι μικρομεσαίες ομάδες με τους διάφορους εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου από την πλευρά των "μεγάλων", που σε κάθε παιχνίδι σκίζουν τα ρούχα τους ισχυριζόμενοι ότι το κάνουν για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: