Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Πες τα, χρυσόστομε!!

Επιτέλους ένας άνθρωπος που δεν κλαίγεται για τη διαιτησία σε ήττα της ομάδας του! Στον Νίκο Κωστένογλου αναφερόμαστε που αν και... Πάτερ δεν άρχισε το γνωστό κήρυγμα!


Πες τα, χρυσόστομε!
Ρεσιτάλ διαιτησίας έδωσε ο Σπάθας στο Περιστέρι, όπου δεν έδωσε πέναλτι στον Ατρόμητο μετά από λάθος ...διόρθωση του βοηθού Γκάγκα και στη συνέχεια επηρεαζόμενος από τις φωνές των γηπεδούχων δεν σφύριξε φάουλ στην αρχή της φάσης που επιτεύχθηκε το 1-0 από τον Σφακιανάκη. Εντάξει, δεν είναι το πρώτο διαιτητικό παράπτωμα φέτος. Ούτε το μοναδικό της αγωνιστικής.
Αυτό φυσικά δεν είναι το θέμα μας, αλλά οι φωνές των ομάδων για τη διαιτησία! Επιτέλους ένας άνθρωπος στο Περιστέρι έβαλε κάποια πράγματα στη θέση τους και δεν άρχισε να κλαίγεται, αποδίδοντας την ήττα της ομάδας του στα αμαρτήματα των διαιτητών.
Ο Νίκος Κωστένογλου δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, παραδέχτηκε ότι η φάση που άναψε τα αίματα στο 51' ήταν πέναλτι και φυσικά δεν κυνήγησε χίμαιρες, με το να αναζητάει δικαιολογίες για το αρνητικό αποτέλεσμα. "Από ό,τι μ' έχουν ενημερώσει, η περίπτωση του πέναλτι ήταν πέναλτι. Στην περίπτωση του γκολ, θεωρώ πως προηγήθηκε φάουλ. Δεν θέλω όμως να ψάξω για δικαιολογίες. Καλύτερα νομίζω να είχε δοθεί το πέναλτι. Γιατί στην φάση του γκολ, μπορεί και να επηρεάστηκε ο διαιτητής από την λανθασμένη απόφαση για το πέναλτι. Δεν θέλω να ψάξω για δικαιολογίες. Και ας μην ρίχνουμε τις ευθύνες στην διαιτησία. Θεωρώ πως επηρεάστηκε ο διαιτητής από την λάθος απόφαση για το πέναλτι. Αλλά δεν μου αρέσει μετά από μια ήττα, να ψάχνουμε δικαιολογία στον διαιτητή", δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.
Πες τα Χρυσόστομε, γιατί όλο αυτόν τον καιρό γελάνε και τα τσιμέντα με τις δηλώσεις προπονητών και παραγόντων! Τον αποκαλούν Πάτερ τον Κωστέ, μόνο που δεν άρχισε το γνωστό κήρυγμα περί διαιτησίας και αδικίας! Τα λόγια του αποκτούν περισσότερη αξία γιατί στον παρελθόν άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν γκρινιάξει ουκ ολίγες φορές. Αυτός όμως δεν ακολούθησε το ίδιο τροπάριο.
Μήπως να πάρουν και οι άλλοι παράδειγμα από τον προπονητή της ΑΕΚ; Γιατί με το να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά με προκλητικές δηλώσεις κάθε φορά που γίνεται κάτι τότε δεν πρόκειται να κάνουμε προκοπή. Μια ζωή εκεί, στη μίρλα, την γκρίνια και δεν κάνουμε τίποτα για να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: