Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Τα εισιτήρια του Αστέρα με την Καλλονή!

Τον τρόπο με τον οποίο θα διατεθούν τα εισιτήρια του Αστέρα Τρίπολης για τον μεθαυριανό αγώνα Κυπέλλου με την Καλλονή εξηγεί η αρκαδική ΠΑΕ, μέσω ενημέρωσής της στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Τα εισιτήρια του Αστέρα με την Καλλονή
Την Τετάρτη, την ημέρα που είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του Αστέρα Τρίπολης με την Καλλονή για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί η διάθεση των εισιτηρίων, όπως ενημέρωσαν οι Αρκάδες.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Εισιτήρια για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος 2014-2015 με την ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, θα διατίθενται την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 5.15 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 10€.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 2 ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, καθώς και το δικαιολογητικό (κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου τους.

Όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 3.15μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 5.15μ.μ.

Πλήγμα με Τσάκα!

Σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Γκρανίτ Τσάκα στον αστράγαλο και η Γκλάντμπαχ θα τον στερηθεί αρκετές εβδομάδες.

Πλήγμα με Τσάκα
Από την Μπάγερν δεν έχασε (0-0), αλλά η Γκλάντμπαχ έχασε στον αγώνα αυτό τον Γκρανίτ Τσάκα. Ο (αλβανικής καταγωγής) Ελβετός μέσος αποχώρησε τραυματίας και έχει υποστεί κάκωση συνδέσμων στον αστράγαλο.

Έτσι ο 22χρονος άσος, που φέτος είχε 15 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, θα χρειαστεί να μείνει για αρκετές εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.*Πηγή: sport-fm.gr*

Αντριάνο… η επιστροφή;

Επαφές με τη Χάβρη θα έχει ο Αντριάνο, που έχει προτάσεις και από άλλες τρεις ομάδες.

Αντριάνο… η επιστροφή;
Έξι μήνες μετά την αποπομπή του από την Ατλέτικο Παραναένσε επειδή απουσίαζε από δύο προπονήσεις λόγω ξενυχτιών, ο Αντριάνο είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα.

Ο μάνατζέρ του, Λουίς Κλαούντιο, αποκάλυψε πως θα πάει στη Γαλλία για επαφές με τη Χάβρη και «… θα αποφασίσουμε μετά».

Ο 31χρονος επιθετικός, που έχει δει την καριέρα του να καταστρέφεται λόγω ψυχολογικών προβλημάτων και… έφεσης στην άσωτη ζωή, φέρεται να έχει προτάσεις ακόμη από την Αλ Τζαζίρα (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), την Αμέρικα (Μεξικό) και τη Λινένσε (Βραζιλία).*Πηγή: sport-fm.gr*

Απέχουν 15 χρόνια νίκες!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr γιατί όποιος πάει για την ισοπαλία χάνει και θυμίζει ότι η ιστορία γράφει.

Απέχουν 15 χρόνια νίκες!
*** Η λέξη που είχα χρησιμοποιήσει χθες νομίζω ότι αποδείχθηκε η σωστή. «Κωλοπαίχνιδο», ήταν. Φαινόταν από πριν πως αν δεν άνοιγε γρήγορα το σκορ ο Ολυμπιακός, θα πηγαίναμε σε ένα παιχνίδι του γκολ. Και σε ένα παιχνίδι του γκολ, όλα γίνονται.

*** Σε τέτοια ντέρμπι, όμως, σημασία έχει να κερδίζεις με μισό-μηδέν και να φεύγεις μετά για το σπίτι. Ο Ολυμπιακός πήρε δεύτερη σπουδαία νίκη μέσα σε τέσσερις ημέρες κι είναι μια χαρά, έχοντας επιτύχει τον στόχο που είχε θέσει ακριβώς γι΄αυτά τα δύο ματς, με Γιουβέντους και Παναθηναϊκό.

*** Αυτός που δεν είναι καλά (φαντάζομαι πως) είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς ήδη βρίσκεται εννιά πόντους πίσω από την κορυφή-κι έχει και να πάει στην Τούμπα σε δύο εβδομάδες.

*** Κι η δική μου η απορία είναι η εξής απλή: έχει ολοκληρωθεί και το ματς ΠΑΟΚ-Βέροιας. Ξέρει ο Παναθηναϊκός ότι είναι εννιά βαθμούς μπροστά. Και μπαίνει στο Καραϊσκάκη με αποκλειστικό σκοπό να παίξει για να μη χάσει. Δηλαδή, για να μειώσει τη διαφορά στους οκτώ πόντους…

*** Όπερ σημαίνει, τι; Ο Παναθηναϊκός δεν πιστεύει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός απλά ήθελε να φύγει με την ισοπαλία, ώστε να την «έσπαγε» στον Ολυμπιακό μετά το 1-0 επί της Γιουβέντους και να είχε να λέει, «δεν με κερδίζει ο Ολυμπιακός τέσσερα χρόνια στο Καραϊσκάκη».

*** Ξεχνώντας, βέβαια, ότι ο Ολυμπιακός σε κερδίζει και στη Λεωφόρο (πέρσι) και στο ΟΑΚΑ (πριν 2,5 χρόνια). Και ξεχνώντας και τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου, που λέει πως, συνήθως, όταν πας για την ισοπαλία, θα χάσεις…

*** Αλλά είναι εδώ και αρκετά χρόνια αυτή η ιστορία: ο Παναθηναϊκός να είναι ευχαριστημένος όταν απλά δεν χάνει από τον Ολυμπιακό. Στα 16 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, έχει κερδίσει μόλις τα δύο. Το περσινό (αδιάφορο βαθμολογικά για τον Ολυμπιακό) και το 2010 με το πέναλτι του Σισέ (του Κάκου ντε). Στα υπόλοιπα 14 παιχνίδια, ο Ολυμπιακός κέρδισε τα εφτά και τα υπόλοιπα εφτά έληξαν ισόπαλα. Και ο Παναθηναϊκός ήταν χαρούμενος στα ισόπαλα…

*** Κι ειλικρινά εγώ ήθελα να αφήσει τη φάση στο 91’ ο διαιτητής. Γιατί πολύ απλά πιστεύω ότι ο Ατζαγκούν θα το έχανε το γκολ. Κι αν προσέξατε, ήδη με το που πήρε την μπάλα στα πόδια του, σα να του έφυγε προς τα αριστερά.

*** Τέλος πάντων, αυτό που μετράει πάντα στο τέλος είναι το τρίποντο.

*** Κι η ιστορία γράφει στα ντέρμπι: 77 νίκες ο Ολυμπιακός και 47 ο Παναθηναϊκός. Τριάντα λιγότερες! Πρέπει να κερδίζει τον Ολυμπιακό 15 χρόνια μέσα έξω για να τον φτάσει!*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κλασικός» Φερνάντο Τόρες…!! (video)

Συνηθισμένος στις… μπεκάτσες είναι τα τελευταία χρόνια ο Φερνάντο Τόρες. Αυτή όμως ενάντια στην Φιορεντίνα είχε ένα «αλλιώτικο» στυλ! Δείτε την… εκπληκτική ενέργεια του 30χρονου επιθετικού της Μίλαν.

«Κλασικός» Φερνάντο Τόρες… (video)
Αναμφίβολα, η καριέρα του Φερνάντο Τόρες βρίσκεται σε συνεχόμενη καθοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και ο Ισπανός επιθετικός δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που «μάγευε» στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ.

Πλέον, η σχέση του 30χρονου άσου της Μίλαν με τα αντίπαλα δίχτυα, μόνο… ερωτική δεν είναι, γεγονός που σπεύδει να «επιβεβαιώσει» σε κάθε ευκαιρία.

Κατά την διάρκεια του τελευταίου αγώνα των «ροσονέρι» με την Φιορεντίνα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Serie A, το σκορ ήταν στο 1-1 και οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να πετύχουν το «χρυσό» γκολ της νίκης.

Κάπου εκεί, ο Φερνάντο Τόρες έκανε το… κομμάτι του. Στο 86’ επιχείρησε ένα εντυπωσιακό γυριστό-ψαλίδι. Η κατάληξη της ενέργειας του καλύτερα να παραμείνει ασχολίαστη. Η εικόνα μιλάει από μόνη της άλλωστε!




*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι διαιτητές του Κυπέλλου!!

Ο Γιάννης Δελφάκης από την Αρκαδία θα διευθύνει τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι διαιτητές του Κυπέλλου
Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές του τριημέρου Κυπέλλου που αρχίζει την Τρίτη και ολοκληρώνεται την Πέμπτη.

Αναλυτικά:

Τρίτη 28/10
15:00 (7ος Όμιλος) Τύρναβος-Αιγινιακός: Γιάννης Μπλούνας (Φθιώτιδας)
15:00 (8ος Όμιλος) Χανιά-Ολυμπιακός Βόλου: Νίκος Παπαγεωργίου (Αθηνών)
17:15 (1ος Όμιλος) Φωστήρας-Παναχαϊκή: Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς)
17:15 (4ος Όμιλος) Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής: Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων)
19:30 (5ος Όμιλος) ΑΕΚ-Ηρακλής Ψαχνών: Αριστείδης Βάτσιος (Δ. Αττικής)

Τετάρτη 29/10
15:00 (4ος Όμιλος) Λεβαδειακός-Πλατανιάς: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)
15:00 (5ος Όμιλος) Ατρόμητος-Πανθρακικός: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
17:15 (6ος Όμιλος) Εργοτέλης-Βέροια: Κώστας Ιωαννίδης (Αργολίδας)
17:15 7ος Όμιλος) Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
19:30 (1ος Όμιλος) Ολυμπιακός-Πανιώνιος: Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας)
19:30 (2ος Όμιλος) ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)

Πέμπτη 30/10
15:00 (2ος Όμιλος) Κέρκυρα-Απόλλων Καλαμαριάς: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)
15:00 (6ος Όμιλος) Ερμιονίδα-Απόλλων Σμύρνης: Ευάγγελος Κορδολαίμης (Αν. Αττικής)
17:15 (3ος Όμιλος) Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος: Μιχάλης Βοσκάκης (Ζακύνθου)
19:30 (3ος Όμιλος) ΟΦΗ-Skoda Ξάνθη: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
19:30 (8ος Όμιλος) Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Γιώργος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)*Πηγή: sport-fm.gr*

Από την παρέλαση στο γήπεδο!!

Εν όψει του αυριανού αγώνα της ΑΕΚ με τον Ηρακλή Ψαχνών η επίσημη ιστοσελίδα της «Ένωσης» έφτιαξε ένα αφιέρωμα για τους αγώνες που έχει δώσει η ομάδα ανήμερα της Εθνικής Επετείου.

Από την παρέλαση στο γήπεδο!
Ανήμερα της Εθνικής Επετείου για το «Όχι» η ΑΕΚ καλείται να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με αφορμή αυτό στην επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου» δημιούργησαν αφιέρωμα για τα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Παρέλαση και μπάλα πάνε μαζί πλέον! Κάποτε ήταν αδιανόητο να παίζεται ποδόσφαιρο ανήμερα εθνικής επετείου, όπως η 28η Οκτωβρίου, όμως τώρα πια οι αγώνες είναι πολλοί, ενώ και τα προγράμματα των αθλητικών καναλιών απαιτούν θέαμα κάθε μέρα και… κάθε ώρα.

Η 28η Οκτωβρίου θα είναι πάντα η ημερομηνία του μεγαλύτερου έπους της νεοελληνικής ιστορίας, του γενναίου και αποφασιστικού ΟΧΙ προς τους Ιταλούς, αλλά συνδέεται και με αθλητικά γεγονότα, ειδικά την τελευταία εικοσαετία.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί αύριο στο ΟΑΚΑ τον Ηρακλή Ψαχνών για το Κύπελλο Ελλάδας και είναι η πέμπτη φορά που παίζει τέτοια μέρα. Και τις τέσσερις προηγούμενες φορές, ήταν πάντα γηπεδούχος!

Πρώτη από όλες αυτές τις περιπτώσεις, ήταν το ιστορικό 7-1 επί του Πανιωνίου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ημέρα Σάββατο 28 Οκτωβρίου του 1989, τέσσερις μέρες πριν τη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ για το Κύπελλο Πρωταθλητριών (1-1 και αποκλεισμός). Η εκπληκτική ΑΕΚ της εποχής είχε δώσει μια αξέχαστη παράσταση, ο νεοαποκτηθείς Ντανιέλ Μπατίστα είχε σημειώσει τέσσερα γκολ (στη φωτογραφία βλέπουμε το πρώτο του αγώνα) όμως η μέρα έμεινε στην ιστορία και για την αποθέωση που είχε γνωρίσει ο τότε 35χρονος Θωμάς Μαύρος όταν ισοφάρισε προσωρινά για τον Πανιώνιο. Σημειωτέον, ότι εκείνη τη σεζόν είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Α' Εθνική.

Εξι χρόνια μετά, την ίδια μέρα του 1995, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ολα κρίθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, με το 0-1 από τον Κρις Καλαντζή και το 1-1 αμέσως μετά από τον Χρήστο Κωστή. Στη φωτογραφία ο Βασίλης Δημητριάδης ελίσσεται ανάμεσα σε Νίκο Νταμπίζα και Πέτρο Πασσαλή.

inner

Και πάλι Σάββατο, λίγο μετά την... παρέλαση, ήταν το 2006, όταν η ΑΕΚ νίκησε στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Καλαμαριάς 1-0 με ένα σου του Ζούλιο Σέζαρ έξω από την περιοχή. Τρεις μέρες μετά, θα ερχόταν η πρώτη νίκη της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ με το 1-0 επί της Λιλ.

inner

Το 2012, και πάλι στις 28 Οκτωβρίου, η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ με σκόρερ τον Ταξιάρχη Φούμντα και αυτή ήταν η πρώτη νίκη της σε εκείνο το Πρωτάθλημα. Η θητεία του Εβαλντ Λίνεν άρχιζε καλά, όμως τα αποτελέσματα ήταν τραγικά. Δύο χρόνια μετά, τίποτα δε θυμίζει εκείνες τις μαύρες μέρες...

«Πάγωσε» του Λέοναρντ στους Σπερς!

Καμιά εξέλιξη δεν υπάρχει στις συζητήσεις ανάμεσα στον Καουάι Λέοναρντ και στους Σαν Αντόνιο Σπερς για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Τι ζητάει ο 23χρονος MVP των περυσινών τελικών του NBA.

«Πάγωσε» του Λέοναρντ στους Σπερς
Πρόκειται για έναν παίκτη που σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να χάσουν οι Σαν Αντόνιο Σπέρς, μέχρι στιγμής ωστόσο η κατάσταση είναι δύσκολη. Ο λόγος για τον Καουάι Λέοναρντ…

Συγκεκριμένα, έχουν ξεκινήσει οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκειμένου ο 23χρονος φόργουορντ να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «σπιρούνια». Τις τελευταίες ημέρες όμως το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του έχει «παγώσει».

Από την πλευρά του, ο MVP των περυσινών τελικών του NBA, επιθυμεί τη μάξιμουμ συμφωνία που μπορεί να επιτευχθεί, αλλά η διοίκηση των πρωταθλητών του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου δεν έχει ανταποκριθεί ακόμα.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί οποιοδήποτε deal μέχρι την Παρασκευή (31/10), τότε αυτομάτως θα κυκλοφορεί ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Κατά την διάρκεια των πλέι οφ του 2013-2014, ο Λέοναρντ είχε κατά μέσο όρο 14.3 πόντους, 6.7 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.7 κλεψίματα σε 23 αγώνες συνολικά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Παράσχος: «Φύλαξε τη θέση του ο Αναστασίου»

Την εκτίμηση ότι ο Αναστασίου παρέταξε αμυντικά τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για να μην κινδυνεύσει η θέση του εξέφρασε ο Γιώργος Παράσχος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράσχος: «Φύλαξε τη θέση του ο Αναστασίου»
Την απόφαση του Γιάννη Αναστασίου να παρατάξει με αμυντικούς προσανατολισμούς τον Παναθηναϊκό στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δικαιολόγησε ο Γιώργος Παράσχος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στην Ελλάδα λίγο-πολύ κοιτάζεις και τη θέση του. Ο Παναθηναϊκός έρχεται από σειρά άσχημων αποτελεσμάτων και αν ήταν ένα ακόμα και με μεγάλο σκορ, θα προέκυπτε θέμα», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ίσως να είχε και αυτό στο μυαλό του ο Αναστασίου. Αν ο Ολυμπιακός πετύχαινε ένα γρήγορο γκολ, δεν θα ήταν δύσκολο να δεχθεί ο Παναθηναϊκός να πετύχει τρία και τέσσερα γκολ. Ίσως να σκέφτηκε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, ένα καλό αποτέλεσμα για τον ίδιο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μακεδόνας προπονητής στην εκπομπή του Σωτήρη Κωσταβάρα και του Μιχάλη Τσόχου

Για το χθεσινό ντέρμπι:

«Ήταν κουραστικό, ένα παιχνίδι που ήταν μέτριο με πολύ σκοπιμότητα. Έγινε λίγο βαρετό».

Για τον Ολυμπιακό:

«Για όλα υπάρχουν εξηγήσεις. Πιστεύω ότι στην Ευρώπη είναι τελείως διαφορετικά τα παιχνίδια, έχουν ρυθμό. Χρειάζεται γήπεδο για να επιτεθεί, αν τον περιορίσεις παρουσιάζει τα προβλήματα που βλέπουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν συνέβη μόνο με τον Παναθηναϊκό, αλλά και με μικρότερες ομάδες. Ο Ολυμπιακός διέθετε δύο ακραίους επιθετικούς, αλλά οι πιο πολλές βοήθειες έρχονται και από τους μπακ-χαφ που έχει. Εκεί στάθηκε ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε. Ο Ζέκα και ο Μπούι ήταν πολύ καλοί και κάλυπταν στα άκρα. Έδωσαν πολύ μεγάλος βάρος στην άμυνά τους».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Όταν ένας Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει με τόσο αρνητικός τρόπο το παιχνίδι, δεν βοηθάει στο παιχνίδι. Η σκοπιμότητα να πάρεις έναν βαθμό, δεν είναι αυτοσκοπός μίας μεγάλης ομάδας όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Στην Ελλάδα λίγο πολύ κοιτάζεις και τη θέση του. Ο Παναθηναϊκός έρχεται από σειρά άσχημων αποτελεσμάτων και αν ήταν ένα ακόμα και με μεγάλο σκορ, θα προέκυπτε θέμα. Ίσως να είχε και αυτό στο μυαλό του ο Αναστασίου. Αν ο Ολυμπιακός πετύχαινε ένα γρήγορο γκολ, δεν θα ήταν δύσκολο να δεχθεί ο Παναθηναϊκός να πετύχει τρία και τέσσερα γκολ. Ίσως να σκέφτηκε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, ένα καλό αποτέλεσμα για τον ίδιο».

Για τα προβλήματα που έχει βγάλει το «τριφύλλι»:

«Αυτό που του λείπει του Αναστασίου είναι ο Μπεργκ, ο οποίος μπορεί να βγάλει επιθέσεις πολύ καλές. Ο Καρέλης δυσκολεύεται πολύ με πλάτη και περιορίζεται. Με το σύστημα των αντεπιθέσεων μπορεί να τον εκμεταλλευτεί περισσότερο. Ο Πέτριτς έχει παραστάσεις, αλλά δεν έχει την κίνηση και τα πνευμόνια να απορροφάει όλες τις επιθέσεις της ομάδας».

Για την τακτική του Μίτσελ στο ντέρμπι:

«Είχε καλή ψυχολογία, είχε μία μέρα ξεκούρασης επιπλέον. Είχε τις δυνάμεις για να αντεπεξέρθει στο παιχνίδι. Καλά έκανε ο Μίτσελ και έβαλε μόνο ένα αμυντικό χαφ. Δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα ο Ντομίνγκες και ο Μήτρογλου, αλλά ίσως σε αυτό να οφείλεται και το μαρκάρισμα του Λαγού. Αν έμπαινε το πέναλτι, θα είχε μία άνετη νίκη και δεν θα είχε άγχος στο τέλος».

Για το μέλλον του μετά το «διαζύγιο» με τον Ατρόμητο

«Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτα. Θέλω να ηρεμίσω. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύω συνεχόμενα. 28 χρόνια είμαι με την οικογένεια αγκαζέ και τώρα θέλω να ξεκουραστώ. Με πείραξε ότι στον Ατρόμητο προσέφερα και δεν αναγνωρίστηκε τίποτα. Για αυτό τώρα δεν έχω τη διάθεση να δουλέψω πουθενά αλλού. Έχω φτάσει σε ένα σημείο να έχω κάποιες επιλογές, λόγω της εμπειρίας μου και της καριέρας μου. Ευτυχώς μετά από τόσα χρόνια έχω το δικαίωμα της επιλογής. Δε θα άλλαζα τίποτα από όσα έκανα στον Ατρόμητο και θα έκανε τις ίδιες ενέργειες».

Για το αν θα ήθελε να δουλέψει σε κάποια Εθνική, όχι απαραίτητα της Ελλάδας:

«Γιατί όχι; Είμαι σε μία ηλικία που θέλω την ησυχία μου και εκεί οι υποχρεώσεις δεν είναι συνεχόμενες και δεν χρειάζεται να δουλεύεις καθημερινά».

Ανίκητος ο Νόιερ!! (video)

Ο Μάνουελ Νόιερ έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που δέχτηκε γκολ στην Bundesliga. Ανίκητος στο χθεσινό 0-0 της Μπάγερν στο «Μπορούσια Παρκ» με την Γκλάντμπαχ.

Ανίκητος ο Νόιερ (video)

Ο κορυφαίος γκολκίπερ του κόσμου κατέβασε πάλι… ρολά και είναι ο βασικός λόγος που οι Βαυαροί δεν έφυγαν ηττημένοι χθες από το «Μπορούσια Παρκ» απέναντι στη δυνατή Γκλάντμπαχ (0-0).

Με τις επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν στην εστία της Μπάγερν και πλέον είναι ανίκητος στο πρωτάθλημα για 658 αγωνιστικά λεπτά, δηλαδή για κάτι περισσότερο από επτά παιχνίδια. Σε εννιά ματς έχει παραβιαστεί η εστία του μόλις δύο φορές, με πιο πρόσφατη το 1-1 με τη Σάλκε στη «Φέλτινς Αρένα» στις 30 Αυγούστου, όταν είχε δεχτεί γκολ από… χέρι του Χέβεντες στο 62ο λεπτό.

Και μετρώντας ήδη επτά ματς στα οποία έχει κρατήσει το μηδέν, δείχνει ικανός να απειλήσει το ρεκόρ των 19 του Όλιβερ Καν από τη σεζόν 2001/02.

Κάποιοι (όπως ο Αντρέι Σεφτσένκο) υποστηρίζουν πως ήρθε η ώρα να κερδίσει τη «Χρυσή Μπάλα». Γιατί όχι;

Δείτε τα χθεσινά κατορθώματα του Νόιερ:




*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι «ομορφιές» του σαββατοκύριακου!!

Η γνωστή οπαδός του ΟΦΗ, Εμμανουέλα, και η Μαρία Μπεκατώρου είναι μόνο κάποιες από τις γυναίκες που επέλεξαν να παρακολουθήσουν αγώνες της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι «ομορφιές» του σαββατοκύριακου
Στην 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας μονοπώλησε το ενδιαφέρον το χθεσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, με τον ΠΑΟΚ να έχει την ουσία στη νίκη (4-1) επί της Βέροιας μέσα στην Τούμπα.

Πέρα, όμως, από το αγωνιστικό στα γήπεδα του ελληνικού πρωταθλήματος βρέθηκαν αρκετές γυναίκες που θέλησαν να θαυμάσουν από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και κατέληξαν να γίνουν εκείνες αντικείμενο θαυμασμού.

Στα ευχάριστα είναι η επανεμφάνιση της γνωστής οπαδού του ΟΦΗ, της Εμμανουέλας, αλλά και η παρουσία της παρουσιάστριας Μαρίας Μπεκατώρου στα επίσημα του Καραϊσκάκη.

Δείτε τις φωτογραφίες από το Action Images

Στην 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας μονοπώλησε το ενδιαφέρον το χθεσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, με τον ΠΑΟΚ να έχει την ουσία στη νίκη (4-1) επί της Βέροιας μέσα στην Τούμπα.

Πέρα, όμως, από το αγωνιστικό στα γήπεδα του ελληνικού πρωταθλήματος βρέθηκαν αρκετές γυναίκες που θέλησαν να θαυμάσουν από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και κατέληξαν να γίνουν εκείνες αντικείμενο θαυμασμού.

Στα ευχάριστα είναι η επανεμφάνιση της γνωστής οπαδού του ΟΦΗ, της Εμμανουέλας, αλλά και η παρουσία της παρουσιάστριας Μαρίας Μπεκατώρου στα επίσημα του Καραϊσκάκη.

Δείτε τις φωτογραφίες από το Action Images

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Οζιέ: «Ένιωσα αδύναμος…»

Αν και κατέκτησε μάλλον άνετα τον τίτλο στο WRC, ο Σεμπαστιάν Οζιέ αποκάλυψε πως δεν ήταν εύκολος ο δρόμος προς την κορυφή.

Οζιέ: «Ένιωσα αδύναμος…»
Μέσα στη σεζόν έμοιαζε τις περισσότερες φορές ανίκητος, αλλά ο Σεμπαστιάν Οζιέ παραδέχτηκε μετά την πετυχημένη υπεράσπιση του τίτλου του στο WRC πως συχνά ένιωθε αδύναμος.

«Είχα κάποιες δύσκολες στιγμές φέτος. Ένιωσα λίγο αδύναμος ψυχολογικά, ανησυχούσα πολύ για το μέλλον του WRC και όταν αυτό συμβαίνει δεν είσαι πλέον στο 100%. Αν και κάποιοι θα πουν πως ήταν εύκολο, δεν ήταν. Μια στιγμή να αφαιρεθείς και να μην τρέξεις όπως πρέπει, τα πράγματα μπορεί να οδηγηθούν σε λάθος κατεύθυνση. Πολύς κόσμος με βοήθησε να αντιμετωπίσω αυτά τα προβλήματα, με πρώτους την ομάδα μου και τη σύζυγό μου. Κατάφερα να συγκεντρωθώ στο παρόν και κατάλαβα πως δεν έπρεπε να γκρεμίσω ό,τι έχτιζα από την αρχή της σεζόν. Θα ήμουν ανόητος να το κάνω και έπρεπε να τελειώσω τη δουλειά», δήλωσε ο Γάλλος οδηγός της Volkswagen. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Παπανικολάου… αποκαλύπτεται!!

Ο Κώστας Παπανικολάου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μιλά για το όνειρο του ΝΒΑ, το ενδεχόμενο επιστροφής στον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ενώ ζητά συγγνώμη από την Μπαρτσελόνα.

Ο Παπανικολάου… αποκαλύπτεται

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Πώς είναι η προσαρμογή σου στις ΗΠΑ; «Ήταν λίγο τρελά τα πράγματα για μένα, με την προσαρμογή στη νέα μου ομάδα, την αναζήτηση σπιτιού και το να γνωριστώ με όλους. Όμως υπήρχε και μια όμορφη πλευρά σε όλη αυτή τη νέα κατάσταση, το ΝΒΑ, την ομάδα μου… Η οργάνωση των Ρόκετς είναι εντυπωσιακή, οι εγκαταστάσεις της ομάδας είναι απίστευτες. Το απολαμβάνω και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ».

-Είδες πολλά παιχνίδια των Ρόκετς πέρσι; «Είδα κάποια, αλλά ήταν λίγο δύσκολο γιατί είχαμε προπονήσεις με την Μπαρτσελόνα τα πρωινά. Δεν ήταν εύκολο, αλλά είδα αρκετά παιχνίδια».

-Τι ήταν αυτό που σε εντυπωσίασε περισσότερο; Η πρώτη σου επίσκεψη στο γήπεδο ή στα αποδυτήρια; «Δεν είναι τόσο εντυπωσιακό αυτό, αλλά μου άρεσε πολύ ότι είμαστε συνέχεια όλοι μαζί σαν ομάδα. Ο Ντουάιτ (Χάουαρντ) και ο Τζέιμς (Χάρντεν) είναι οι σούπερ σταρ της ομάδας, αλλά παρ’ όλα αυτά είναι πάντα δίπλα στους υπόλοιπους, όπως και το προπονητικό τιμ. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, σαν φίλοι. Είναι ένα μέρος της χημείας μας. Έτσι γίνεται μια ομάδα σπουδαία».

-Ο Χάουαρντ είναι όπως τον βλέπουμε πάντα στην τηλεόραση; Συνεχώς κάνει πλάκα; «Του αρέσει να κάνει πλάκα, αλλά όταν πρέπει να δουλέψουμε είναι πάντα σοβαρός. Αυτό με έχει εντυπωσιάσει. Τόσο αυτός όσο και ο Χάρντεν συμμετέχουν στην πλάκα, αλλά όταν μπούμε στο γήπεδο δουλεύουν πιο σκληρά από όλους, είναι πολύ σοβαροί και μας ωθούν όλους να δουλεύουμε το ίδιο και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Η ομάδα μας γνωρίζεται καλύτερα και βελτιώνεται περισσότερο μέρα με τη μέρα».

-Ο Ντόρσεϊ μοιάζει πολύ με τον Χάουαρντ στο παιχνίδι και τη συμπεριφορά… «Ναι, του έκανα πλάκα για αυτό. Μερικοί λένε πως ο Ντόρσεϊ είναι ο μικρός Χάουαρντ. Και οι δύο θα μας βοηθήσουν να έχουμε μια καλή σεζόν».

-Τι ζητά από σένα ο προπονητής σου, Κέβιν ΜακΧέιλ; «Θέλει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι ένας παίκτης που του αρέσει να κάνει ό,τι λέει ο προπονητής. Αν μου ζητήσει να πεθάνω για μια κατοχή, θα το κάνω. Αν θέλει να πάρω ριμπάουντ, θα πάρω. Θέλω να κάνω ό,τι μου ζητήσει».

-Έπαιξες πολύ στα φιλικά και τώρα αρχίζει η σεζόν. Πώς αισθάνεσαι με το ρόλο σου στην ομάδα; «Ένιωσα καλά και άνετα. Θα πρέπει τώρα να δούμε που θα αρχίσει η σεζόν. Θα είναι δύσκολη για μένα η μετάβαση από την Ευρώπη στο ΝΒΑ, αλλά προσπαθώ να είμαι καλά προετοιμασμένος».

-Ποιες είναι οι αναμνήσεις σου από την Μπαρτσελόνα; «Ήταν ένας απίστευτος χρόνος για μένα. Πάνω από όλα είναι μια πανέμορφη πόλη. Ο κόσμος είναι πολύ φιλικός και σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Είχαμε μια πολύ καλή σεζόν στην Μπαρτσελόνα και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Έκανα πολλούς φίλους εκεί. Δυστυχώς ακόμη δεν έχω επικοινωνήσει μαζί τους, γιατί ο πρώτος μου μήνας στις ΗΠΑ ήταν λίγο τρελός, αλλά θα επιστρέψω εκεί με την πρώτη ευκαιρία. Αγαπώ την Μπαρτσελόνα και τους εύχομαι τα καλύτερα, έχω μόνο καλά λόγια για όλους εκεί, από τους προπονητές και τον πρόεδρο, μέχρι τους συμπαίκτες μου και τον τελευταίο άνθρωπο της ομάδας. Θέλω και φέτος να πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται».

-Κάποιοι στην ομάδα δυσαρεστήθηκαν επειδή πήρες την απόφαση να φύγεις αργά… «Οι Ρόκετς έκαναν μια πρόταση στις αρχές του καλοκαιριού χωρίς να έχω κάνει προπονήσεις μαζί τους. Έκλεισαν μια πολύ καλή συμφωνία μαζί μου. Λυπάμαι, αλλά θα ήμουν ανόητος να απαντήσω αρνητικά. Ξέρω πως ίσως κάποιοι φίλοι της Μπαρτσελόνα να είναι δυσαρεστημένοι μαζί μου, αλλά δεν ήθελε ποτέ να φέρω την ομάδα σε δύσκολη θέση με την απόφασή μου. Δεν ήταν πρόθεσή μου, αλλά ζητώ συγγνώμη».

-Είναι η Μπαρτσελόνα μια μελλοντική επιλογή μετά το ΝΒΑ; Ή ίσως ο Ολυμπιακός ξανά… «Είναι μια δύσκολη ερώτηση. Πρώτα από όλα, ελπίζω να έχω την υγεία μου και να συνεχίσω να παίζω μπάσκετ, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στη ζωή. Κανείς δεν ξέρει… Είμαι Έλληνας και πέρασα κάποια φανταστικά χρόνια στον Ολυμπιακό, αλλά είχα κι έναν πολύ όμορφο χρόνο στην Μπαρτσελόνα. Είναι δύσκολο να απαντήσω τώρα σε αυτή την ερώτηση».

-Θα σε ρωτήσω για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ξέρω πως ήταν ένας ξεχωριστός προπονητής για σένα και μαζί του κατέκτησες την Ευρωλίγκα. Πώς εξηγείς ένας προπονητής να απολύεται τον Οκτώβριο; Και πώς εξηγείς ότι αυτό έγινε γιατί δέχτηκε επίθεση από τους οπαδούς της ίδιας της ομάδας του; «Για να είμαι ειλικρινής, δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν έχω παρακολουθήσει τόσο στενά τις εξελίξεις, καθώς συνέπεσαν με τη μετακόμισή μου στο Χιούστον. Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη και δεν έχω μιλήσει με κανέναν στην ομάδα, αλλά έτσι είναι το επαγγελματικό μπάσκετ κι αυτό μπορεί να συμβεί σε όλες τις ομάδες. Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα κι έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να βελτιώσουν την ομάδα. Δεν ξέρω… δεν είναι η δουλειά μου να μιλήσω για αυτό. Εύχομαι απλώς καλή συνέχεια στον κόουτς και τον Ολυμπιακό, γιατί έχω πολλούς φίλους στην ομάδα. Θέλω να πάει μπροστά η ομάδα και θέλω πολύ να πάνε καλά φέτος».

-Η εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό είναι από τη συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και όλη την ομάδα να διακόπτει τη συνέντευξη Τύπου για να γιορτάσετε μαζί… «Ναι, ήταν κάτι τρελό. Ξέρετε τι σημαίνει να παίρνεις την Ευρωλίγκα στην Ευρώπη. Ήταν επίσης ο πρώτος Έλληνας προπονητής που έπαιρνε αυτόν τον τίτλο κι έκανε την επιτυχία ακόμη μεγαλύτερη. Ο κόουτς είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος κι ελπίζω να τα πάει καλά, όπου κι αν δουλέψει στη συνέχεια».

-Τι θα ήθελες να δεις και πού θα ήθελες να πας τώρα που είσαι στις ΗΠΑ; «Είναι τόσα πολλά… Αλλά από τη στιγμή που είμαι στο Χιούστον, θέλω να πάω στο σταθμό της NASA. Μου έχουν πει ότι είναι πολύ ωραία εμπειρία. Με την πρώτη ευκαιρία θα πάω».

-Ερχόμενος εδώ μίλησες με κάποιον; Σου έδωσε κάποιος με εμπειρία από το ΝΒΑ κάποια συμβουλή; «Έχω δύο φίλους στην Εθνική που παίζουν στο ΝΒΑ, τον Αντετοκούνμπο και τον Καλάθη. Ήμασταν μαζί όλη την ημέρα με την Εθνική και είχαμε το χρόνο για να μιλήσουμε. Επίσης είχα επικοινωνία και με τον Βασίλη Σπανούλη, που μου είπε πως όλα θα πάνε καλά, αλλά και πως θα είναι δύσκολα και πρέπει να κάνω υπομονή».

-Πού πιστεύεις πως θα δούμε τους Ρόκετς στο τέλος της σεζόν; «Είναι σαφές πως θέλουμε το καλύτερο δυνατό. Γι’ αυτό δουλεύουμε όλοι. Όμως η σεζόν είναι μεγάλη και όλες οι ομάδες στο ΝΒΑ είναι ικανές για το καλύτερο. Πρώτος μας στόχος είναι να πάμε καλύτερα από πέρσι κι από εκεί και μετά θα δούμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε».

Ο Spider-Man καρφώνει σαν τρελός!! (video)

Ένας σούπερ ήρωας κάνει… σούπερ καρφώματα. Δείτε τον Spider-Man να βάζει τα γυαλιά στους κορυφαίους dunkers του ΝΒΑ.

Ο Spider-Man καρφώνει σαν τρελός (video)
Ο Τζόρνταν Κιλγκάνον είναι λευκός και όχι πάνω από 1,90μ.

Όταν όμως φόρεσε τη στολή του Spider-Man απέκτησε ικανότητες σούπερ ήρωα και άρχισε να καρφώνει με όλους τους τρόπους και πάνω από κάθε εμπόδιο.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Ρεκόρ σκοραρίσματος 55ετίας για Ρεάλ!

Μέσο όρο 3,6 γκολ ανά παιχνίδι έχει η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από εννιά αγωνιστικές, στις οποίες έχει πετύχει 33 τέρματα και ισοφάρισε ένα ιστορικό ρεκόρ από τη σεζόν 1959/60.

Ρεκόρ σκοραρίσματος 55ετίας για Ρεάλ
Εξαιρετικές είναι οι επιδόσεις τη Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας τις επιδόσεις της αντίστοιχης αγωνιστικής περιόδου 1959/60.

Το 48% των γκολ της «βασίλισσας» φέτος έχει πετύχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο (16), ενώ από τέσσερα έχουν ο Μπέιλ και ο Μπενζεμά (12%), ο Τσιτσαρίτο τρία (9%), ο Χάμες δύο (6%) και από ένα Πέπε, Ίσκο, Μόντριτς και Ράμος (3%).

Πριν από 55χρόνια, τα ίδια γκολ είχαν σημειώσει ο Πούσκας (9), ο Χέντε (7), δηλαδή όσα έχει τώρα ο Ρονάλντο, ο Ντι Στέφανο (6), Ντίντι (3), Ερέρα (2), Σαντιστεμπάν, Βιδάλ Πεπίγιο (1), ενώ υπήρχαν και τρία αυτογκόλ.

Από εκεί και πέρα, με το σημερινό μέσο όρο επίτευξης γκολ (3,66 ανά αγώνα) οι «μερένχες» μπορούν στο τέλος της σεζόν να έχουν σκοράρει 139 φορές στις 38 αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κιντ: «Ο Γιάννης θα παίζει πολύ…»

Βασικό ρόλο στα πλάνα του Τζέισον Κιντ για τους Μπακς θα έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως δήλωσε εν όψει της έναρξης της σεζόν στο ΝΒΑ. Τι δήλωσε εν όψει της νέας σεζόν ο 19χρονος άσος.

Κιντ: «Ο Γιάννης θα παίζει πολύ…»

«Ανεξάρτητα από το ποια θέση θα παίζει, θα είναι πολλή ώρα στο παρκέ. Θέλουμε να πετύχει. Αν αυτό σημαίνει πως θα ξεκινά τα ματς, θα τον ξεκινάμε», δήλωσε ο Κιντ.

«Δεν έχει σημασία ποιος αρχίζει ένα ματς, αλλά ποιος το τελειώνει. Αν έρχομαι από τον πάγκο δεν έχει σημασία, γιατί ξέρω πως ο προπονητής με εμπιστεύεται. Αν πάω καλά, θα με κρατήσει στο παιχνίδι. Ξέρω πως θα έχω τις ευκαιρίες μου, είτε σαν βασικός είτε από τον πάγκο», ανέφερε με τη σειρά του ο Αντετοκούνμπο.

Στο τελευταίο φιλικό απέναντι στους Τίμπεργουλβς βρέθηκε σε κακή βραδιά με 0/7 σουτ και 8 λάθη. «Ήταν μια πολύ κακή μέρα. Συνήθως δεν κάνω πάνω από τρία λάθη το πολύ. Όταν είδα τη στατιστική μετά το ματς έπαθα σοκ. Θα είμαι πιο προσεκτικός στη συνέχεια», τόνισε, ενώ ο προπονητής του δεν φάνηκε να ανησυχεί. «Συμβαίνουν αυτά. Θα κάνει και λάθη. Δεν ανησυχώ. Δεν είναι ότι κάνει λάθη χαλαρότητας. Είναι ακόμη 19 και μαθαίνει», ανέφερε.

Ο διεθνής άσος νιώθει έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα του. «Η παρουσία μου στο σάμερ λιγκ και το Μουντομπάσκετ τόνωσε την αυτοπεποίθησή μου. Πιστεύω πως μπορώ να συνεισφέρω περισσότερο στην ομάδα μου από πέρσι. Είμαι έτοιμος», δήλωσε, ενώ όσο για το τι υπόσχεται στους φιλάθλους, είπε χαμογελώντας: «Κάποια καρφώματα, κάποιες πάσες, κάποιες τάπες, ε, θα βάλω και κανένα τρίποντο στις καλές μέρες». *Πηγή: sport-fm.gr*

Χάνει το «πιστόλι» της!

Τις υπηρεσίες του Ντιαφρά Σακό θα στερηθεί η Γουέστ Χαμ. Από δύο εβδομάδες έως ένα μήνα εκτιμάται η απουσία του πρώτου σκόρερ των «σφυριών». Αναμένεται η ακτινογραφία του 24χρονου επιθετικού.

Χάνει το «πιστόλι» της
Κακά μαντάτα για την Γουέστ Χαμ, η οποία δεν θα έχει στη διάθεση της για το επόμενο διάστημα τον Ντιαφρά Σακό.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος επιθετικός αποχώρησε με πρόβλημα στον ώμο λίγο πριν την λήξη του ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία δύο εβδομάδων ή ενός μήνα.

Φυσικά, τα «σφυριά» από την πλευρά τους περιμένουν τα αποτελέσματα της ακτινογραφίας για να ξέρουν το ακριβές χρονικό διάστημα που θα στερηθούν τις υπηρεσίες του πρώτου τους σκόρερ.

Υπενθυμίζεται πως ο Σακό βρήκε… δίχτυα και στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ ενάντια στους «πολίτες», καταφέρνοντας έτσι να φτάσει τα έξι συνεχόμενα, επίδοση που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ για την Γουέστ Χαμ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κόψε και λίγο μέσα αγοράκι μου!!

ΕΠΙΚΟΣ Αλέφαντος στον SportDog για το ντέρμπι! Ποιος είναι ο βαδιστής του Ολυμπιακού, ποιος παίκτης του Παθηναϊκού του άρεσε; "Ευτυχώς που δεν έδωσε δανεικό τον Αυλωνίτη" Δεν ήταν καλό παιχνίδι, ήταν ένα από τα χειρότερα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που έχω δει σε όλες τις δεκαετίες. Από τον Ολυμπιακό έλειπε η ταχύτητα και η τεχνική, έλειπε ο κουμανταδόρος, έλειπαν τα εξτρέμ -με εξαίρεση 2-3 επελάσεις του Αφελάι. Έτσι παρασύρθηκε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι που βόλευε τον Παναθηναϊκό. Με λιγότερες δυνατότητες ο Παναθηναϊκός ως ομάδα, πήγε το παιχνίδι εκεί που τον βόλευε: Στο άτεχνο και στο αργό.
Οι μόνοι παίκτες του Ολυμπιακού που είχαν ταχύτητα ήταν ο δεξιός μπακ, ο Ομάρ, πολύ γρήγορος παίκτης αυτός, και ο Αφελάι που όμως όσο πέρναγε η ώρα έπεφτε. Επίσης είναι μακριά από το γκολ ο Αφελάι. Είναι μακριά από τα γκολ τα εξτρέμ του Ολυμπιακού. Είναι μακριά από το γκολ όλη η επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού! Αν περιμένουμε να μας ξελασπώνει αυτός ο Μήτρογλου που κάτι έχει το παιδί και παίζει σαν ...παππούς, τότε θα μπλέξουμε με το ελληνικό πρωτάθλημα. Τις κλειστές άμυνες στο ελληνικό πρωτάθλημα θα έχεις πρόβλημα για να τις ανοίγεις...
Ο Ολυμπιακός είχε πρόβλημα από τα δεξιά με τον Κασάμι σε ρόλο ακραίου. Καλός παίκτης, όμως βαρύς παίκτης. Έβγαινε μπροστά μόνο ο Ομάρ ο οποίος όμως έχει ένα κακό, δεν του το λένε επιτέλους; Βγαίνει μόνο από την έξω πλευρά. Κόψε και λίγο μέσα αγοράκι μου, να σε υπολογίζουν και από τις δύο μεριές τα μπακ, να μην σε έχουν δεδομένο από πού θα φύγεις. Κόψε και λίγο μέσα, πήγαινε για το σουτ, σίφουνας είσαι, μπορείς να κάνεις το παιχνίδι που έκανε παλιότερα ο Τοροσίδης.
Ο Κασάμι σε αυτό το ρόλο του εξτρέμ δεν μπορεί να παίξει πολύ καλά. Δεν είναι μόνο αργός αλλά και κουράζεται, μετά το ΄60 παραδίδει...
Στο κέντρο ο Σέρβος είναι καλύτερος παίκτης από τον Σάμαρη, από το πρώτο ματς σας το είχα πει, έχει καλύτερο άλμα, ξέρει καλύτερη μπάλα, τρέχει πιο πολύ. Όμως δεν είναι πολύ γρήγορος και αυτός, δεν ξέρει και την μπάλα που ήξερε ο Ιμπαγάσα όταν τον έβαζε ο Βαλβέρδε δίπλα στον Μοντέστο. Το δίδυμο Μιλιβόγεβιτς με Μανιάτη δεν είναι ούτε γρήγορο δίδυμο ούτε τεχνικό. Αν δεν βρεθεί σε μέρα ο Τσόρι έχεις πρόβλημα στο κέντρο, με Κασάμι στα άκρα. Το κακό είναι ότι τα εξτρέμ του Ολυμπιακού είναι μακριά από το γκολ, γι΄ αυτό αφήνει τον Ντουρμάζ έξω.
Ο Μήτρογλου βαδιστής, τι πράγμα είναι αυτό, δεν υπήρχε σε όλο το ματς μέχρι το πέναλτι που πήρε, και απαράδεκτη η ενέργειά του να το χτυπήσει αυτός. Κούρασε αυτή η ιστορία με τον Τσόρι, πρέπει να σταματήσει εδώ. Ο Μήτρογλου παίζει χειρότερα και από τότε που τον έστειλαν στον Ατρόμητο. Είναι απίστευτη η διαφορά του με πέρσι που έβγαζε μάτια και είχε ξετρελάνει την Ευρώπη.
Πολύ κακό ντέρμπι, το ξεχάσαμε ήδη. Το μόνο που άξιζε ήταν οι 3 βαθμοί και που δεν έμεινε ακόμα πιο πίσω από τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός.
Ο Παναθηναϊκός κοίταγε να πάρει την ισοπαλία, είχε γεμίσει το κέντρο του, είχε 5 χαφ με τον Ατζαγκούν μαζί, είχε και 4 παιδιά ψηλά πίσω, βούτυρο στο ψωμί του ΠΑΟ ήταν που ο Ολυμπιακός έψαχνε με μεγάλες μπαλιές να βγει στην πλάτη των αμυντικών. Πολύ καλός ο Σίλντεφελντ, καλός και ο Κουτρουμπής, δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι που έβαλε το γκολ ο Αυλωνίτης.
Ευτυχώς που δεν τον έδωσε δανεικό τον Αυλωνίτη ο Ολυμπιακός! Θυμάστε το καλοκαίρι που βγήκα μετά από ένα φιλικό στις ΗΠΑ και είπα μην γίνει κάνα έγκλημα και τον δώσουν. Διότι διάβαζα ότι ήθελαν να τον δώσουν. Να βλέπαμε τώρα με ποιον θα έπαιζε σέντερ μπακ ο Ολυμπιακός. Όχι ότι το παιδί είναι ακόμα για Ολυμπιακό, θέλει δουλειά, αλλά είναι γερό παιδί, ψηλό παιδί, δεν είναι αργός και δεν έχεις άλλους πίσω. Θείο δώρο ήταν το γκολ που έβαλε, αν δεν νικούσε ο Ολυμπιακός θα έμενε 5 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ.
Τον ΠΑΟΚ τον είδα αρκετή ώρα, είναι πολύ καλός για τα κυβικά του, είναι γρήγορος και μπαίνει από παντού μέσα στην περιοχή. Απαράδεκτη όμως η άμυνα της Βέροιας, πήγε πολύ ανοικτά να παίξει στην Τούμπα και θα μπορούσε να φάει πάρα πολλά γκολ, όχι μόνο τέσσερα.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να έκανε δύο μεγάλες νίκες στην Ευρώπη με Ατλέτικο και Γιουβέντους -τις οποίες τις εξύμνησα, τις ανέλυσα στο σάιτ και είπα ύμνους- όμως δεν είναι τυχαίο ότι άλλη εικόνα έχει με αντίπαλους μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, και άλλη εικόνα έχει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει προβλήματα ο Ολυμπιακός εδώ που πρέπει να τα λύσει. Πρέπει να αποκτήσει γκολ από τα εξτρέμ, πρέπει να βρει περισσότερη κινητικότητα και ταχύτητα από το σέντερ φορ, πρέπει να βρει και τον Δεκέμβρη έναν γρήγορο σέντερ μπακ ώστε να μπορεί να ανεβαίνει όλη η ομάδα πιο ψηλά όταν πιέζει τις αντίπαλες κλειστές άμυνες χωρίς να παθαίνει πλάκες πίσω.
*Πηγή: sportdog.gr*

Φαν Χάαλ: «Ανόητη η κίνηση του Φαν Πέρσι»

Ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι πανηγύρισε το γκολ με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1 στο τελευταίο λεπτό το ντέρμπι με την Τσέλσι παρουσιάστηκε ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Φαν Χάαλ: «Ανόητη η κίνηση του Φαν Πέρσι»
Χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με την Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Όπως ήταν φυσικό, ο Ολλανδός επιθετικός πανηγύρισε έξαλλα το τέρμα που σημείωσε και έβγαλε τη φανέλα του.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε στον Λουίς Φαν Χάαλ, με τον έμπειρο προπονητή να χαρακτηρίζει ανόητη την ενέργεια του παίκτη του!

«Ήταν μία ανόητη αντίδραση μετά το γκολ. Μπορείς να ενθουσιαστείς, όμως δεν χρειάζεται να βγάλεις τη φανέλα. Θα πάρεις κίτρινη κάρτα. Δεν ήταν καθόλου έξυπνο αυτό που έκανε», δήλωσε ο προπονητής του βρετανικού συλλόγου. *Πηγή: sport-fm.gr*