Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014

Τα εισιτήρια του Αστέρα με την Καλλονή!

Τον τρόπο με τον οποίο θα διατεθούν τα εισιτήρια του Αστέρα Τρίπολης για τον μεθαυριανό αγώνα Κυπέλλου με την Καλλονή εξηγεί η αρκαδική ΠΑΕ, μέσω ενημέρωσής της στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Τα εισιτήρια του Αστέρα με την Καλλονή
Την Τετάρτη, την ημέρα που είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του Αστέρα Τρίπολης με την Καλλονή για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί η διάθεση των εισιτηρίων, όπως ενημέρωσαν οι Αρκάδες.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Εισιτήρια για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος 2014-2015 με την ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, θα διατίθενται την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 5.15 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 10€.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 2 ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, καθώς και το δικαιολογητικό (κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου τους.

Όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 3.15μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 5.15μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: