Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

«Πάγωσε» του Λέοναρντ στους Σπερς!

Καμιά εξέλιξη δεν υπάρχει στις συζητήσεις ανάμεσα στον Καουάι Λέοναρντ και στους Σαν Αντόνιο Σπερς για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Τι ζητάει ο 23χρονος MVP των περυσινών τελικών του NBA.

«Πάγωσε» του Λέοναρντ στους Σπερς
Πρόκειται για έναν παίκτη που σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να χάσουν οι Σαν Αντόνιο Σπέρς, μέχρι στιγμής ωστόσο η κατάσταση είναι δύσκολη. Ο λόγος για τον Καουάι Λέοναρντ…

Συγκεκριμένα, έχουν ξεκινήσει οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκειμένου ο 23χρονος φόργουορντ να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «σπιρούνια». Τις τελευταίες ημέρες όμως το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του έχει «παγώσει».

Από την πλευρά του, ο MVP των περυσινών τελικών του NBA, επιθυμεί τη μάξιμουμ συμφωνία που μπορεί να επιτευχθεί, αλλά η διοίκηση των πρωταθλητών του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου δεν έχει ανταποκριθεί ακόμα.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί οποιοδήποτε deal μέχρι την Παρασκευή (31/10), τότε αυτομάτως θα κυκλοφορεί ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Κατά την διάρκεια των πλέι οφ του 2013-2014, ο Λέοναρντ είχε κατά μέσο όρο 14.3 πόντους, 6.7 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.7 κλεψίματα σε 23 αγώνες συνολικά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: