Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Μήνυση Ηρακλή κατά Πιλάβιου!!

Ο Ηρακλής τα παίζει όλα για όλα, καθώς δεν έχει τίποτα να χάσει. Μία από τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα είναι και η κατάθεση μήνυσης της κυανόλευκης ΠΑΕ προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο.
Μήνυση Ηρακλή κατά Πιλάβιου!
Ήδη, έχουν γίνει οι πρώτες απαραίτητες ενέργειες από τη νομική υπηρεσία και τον Ανδρέα Παντελή και πλέον είναι θέμα ημερών να ετοιμαστούν τα έγγραφα.
Ο επικεφαλής της ελληνικής ομοσπονδίας θεωρείται ένας από τους κύριους υπευθύνους της σημερινής κατάστασης και έτσι ο Κύπριος έχει αποφασίσει να τον οδηγήσει στις δικαστικές αίθουσες και εκεί να λογοδοτήσει. Παράλληλα θα αξιώσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό ως αποζημίωση για τη ζημία που έχει ήδη υποστεί η ΠΑΕ.
Παράλληλα, τρέχει και το ζήτημα της κατάθεσης αγωγής εναντίον της ΕΠΟ, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πιλάβιος δεν θα είναι το μοναδικό φυσικό πρόσωπο που θα κληθεί να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη…

Πηγή: bluearena.gr

Ελεύθερος ο Μάκης, πολιορκημένος ο Ψωμιάδης!!

Ο εισαγγελέας πρότεινε προφυλάκιση, ο ανακριτής διαφώνησε και ο Μάκης περιμένει απόφαση από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Για τα στημένα είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αλλά κρατείται για άλλη υπόθεση!
Ελεύθερος ο Μάκης, πολιορκημένος ο Ψωμιάδης!
Διαφωνία ανάμεσα στον ανακριτή και τον εισαγγελέα προέκυψε για το αν ο Μάκης Ψωμιάδης πρέπει να προφυλακιστεί ή όχι μετά την τετράωρη απολογία του για την υπόθεση των στημένων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο «Big Mac», που απολογούταν από τις 14.30 μέχρι τις 18.30, ισχυρίστηκε για τις τηλεφωνικές συνομιλίες πως «πρόκειται για συνομιλίες που γίνονται στην γλώσσα των φιλάθλων», ενώ για το θέμα που έχει προκύψει με κρυφούς λογαριασμούς σε τράπεζες της Κύπρου, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν έχει καμία ανάμειξη. Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον είχε η απάντηση του στο «γιατί» κρυβόταν τόσο καιρό. Σύμφωνα λοιπόν με όσα ανέφεραν οι συνήγοροι του, «πανικοβλήθηκε από τον θόρυβο που είχε δημιουργηθεί και ένιωσε πως παραβιάζεται το τεκμήριο της αθωότητας του».
Η απολογία του λοιπόν, φαίνεται πως έπεισε τον 9ο τακτικό ανακριτή Γιώργο Κασίμη, ο οποίος πρότεινε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι τη Δίκη, κάτι όμως που βρήκε αντίθετο τον εισαγγελέα. Παρόλα αυτά, ο Ψωμιάδης αποφασίστηκε να μείνει ελεύθερος για την υπόθεση των στημένων, καθώς για να προφυλακιστεί θα έπρεπε να υπάρχει ομοφωνία. Πλέον τη διαφωνία αυτή μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέως καλείται να άρει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με την έκδοση σχετικού βουλεύματος.

Ωστόσο, ο Ψωμιάδης δεν θα πάει σήμερα σπίτι του, καθώς παραμένει υπό κράτηση, αφού εκκρεμεί εις βάρος του μια άλλη υπόθεση για χρέη προς το δημόσιο ύψους 300.000 ευρώ, τα οποία όμως αν τα ρυθμίσει, τότε θα μείνει ελεύθερος!
πηγή: sportdog.gr   

«Οι διαιτητές επηρέασαν τον αγώνα»

Έξαλλος με την διαιτησία που είχε η Τσέλσι στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Αντρέ Βίλας Μπόας.
«Οι διαιτητές επηρέασαν τον αγώνα»
«Είμαι πολύ δυσαρεστημένος με την κακή απόδοση των διαιτητών που φάνηκε ότι τελικά επηρέασαν το αποτέλεσμα του αγώνα. Δεν μπορώ να δω χαλαρά κάτι τέτοιο. Περιμένεις από τον επόπτη να κάνει τη δουλειά του.

Ήδη έχω προχωρήσει το θέμα, μιλώντας στους αρμόδιους. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι που ο επόπτης επηρέασε τον αγώνα μας»
τόνισε ο τεχνικός των Λονδρέζων αναφερόμενος στην ήττα της ομάδας του με 3-1 την περασμένη Κυριακή. 
πηγή: sportdog.gr   

Άλλο όνομα χθες, άλλο σήμερα...!!

Διαφορετικό είναι το όνομα του πρίγκηπα που έλεγε τη Δευτέρα ο Βλάσης Τσάκας με αυτό που είπε την Τρίτη.
Άλλο όνομα χθες, άλλο σήμερα...
Το βράδυ της Δευτέρας σε ιντερνετική του συνέντευξη τον αποκάλεσε ως «Πρίγκιπας Σουλτάν Μπιν Νάσερ Αλ Φαρφάν Αλ Σαούντ». Ξαφνικά σήμερα, μάθαμε ότι το όνομα του Πρίγκιπα είναι «Πρίγκιπας Σουλτάν μπιν Νασσέρ μπιν Αμπντούλ Ραχμάν Αλ Σαούντ».
Χθες στην επιστολή προς την ΠΑΕ υπήρχε το όνομα ''Naser''. Σήμερα ο ίδιος, υπογράφει με το ''Nasser'', προσθέτοντας και ένας ''s'' παραπάνω, έτσι για να υπάρχει! Ακόμη και στην ίδια την επιστολή στο πάνω μέρος γράφει ''Nasser'' και στο κάτω ''Naser''!
πηγή: sportdog.gr   

Ποιος θεός; Ο Αλάχ...!!

Η λέξη «god (θεός)», την οποία χρησιμοποίησε ο Πρίγγιπας στο γράμμα του δεν συνηθίζεται στα αραβικά κάτι που επιβεβαίωσαν άτομα που γνωρίζουν τα αραβικά. Δεν είναι δόκιμη η λέξη θεός.

Ποιος θεός; Ο Αλάχ...
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με άτομα τα οποία γνωρίζουν πολύ καλά την γλώσσα και τη θρησκεία στην Σαουδική Αραβία, ενώ έρχονται σε συχνή επαφή με επίσημα έγγραφα, σε αραβικά και αγγλικά. Αυτό που μας μεταφέρθηκε είναι ότι η λέξη god (θεός) δεν χρησιμοποιείται, παρά μόνο η λέξη Αλάχ.
Μάλιστα, ακόμα και σε αγγλικά έγγραφα, συνηθίζεται η φράση «Ο Αλάχ μαζί μας/σας ή ο Αλάχ να σας προστατέψει» να γράφεται στα αραβικά, ακόμα κι αν όλα τα υπόλοιπα είναι στα αγγλικά. Ακόμα κι αν είναι στα αγγλικά όμως, επιλέγουν το «Αλάχ».
Βέβαια, αν και ποτέ δεν έχουν συναντήσει σε έγγραφο τη λέξη «god», μας διευκρίνισαν ότι είναι πιθανόν λόγω του ότι δεν αναφέρονται σε κάποιους εξοικειωμένους με την αραβική κουλτούρα και γλώσσα, να τη χρησιμοποιήσουν για πρακτικούς λόγους. Βέβαια, επαναλαμβάνουμε ότι μας διευκρίνισαν ότι οι ίδιοι δεν την έχουν δει ποτέ γραμμένη.
Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο gazzetta.gr

«Το παραμύθι έχει πρίγκηπα, όχι δράκο» (ΦΩΤΟ)

Ο Δημήτρης Δημαρέλος σατιρίζει τα διοικητικά του Παναθηναϊκού και το ενδιαφέρον του Άραβα πρίγκηπα, στέλνοντας άλλη μία ξεκαρδιστική φωτογραφία στο sportdog.gr.
«Το παραμύθι έχει πρίγκηπα, όχι δράκο» (ΦΩΤΟ)
Σε αυτή απεικονίζεται ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να παρακαλάει έναν Άραβα που κρατά βαλίτσα με 200 εκατ. Ευρώ λέγοντάς του: “Σε παρακαλώ πρίγκηπα μου, πάρε τσάμπα τις μετοχές μου και ανέβασε ψηλά την ομάδα της καρδιάς μου!”.
Ωστόσο όλα τα λεφτά είναι η ατάκα που υπάρχει στην κάτω δεξιά γωνία της εικόνας: “Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...”
Σαν να υπονοεί ότι το παραμύθι δεν έχει δράκο, αλλά πρίγκηπα...

 

«Άλλον Παπουτσή εννοούσα, όχι τον Υπουργό...»

Σε διάψευση όσων φέρεται να έχει πει σε ΔΣ της ΕΠΟ για τον Υπουργό Χρήστο Παπουτσή και τους... ανεξόφλητους λογαριασμούς του με διαιτητές προχώρησε ο Νίκος Προύντζος.
«Άλλον Παπουτσή εννοούσα, όχι τον Υπουργό...»
Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, προέβη στην εξής δήλωση:
«Η αποσπασματική αναπαραγωγή, σε τηλεοπτική εκπομπή, μιας αποστροφής του λόγου μου σε συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, οδήγησε τα ΜΜΕ σε εσφαλμένα συμπεράσματα.

Θέλω να δηλώσω απερίφραστα ότι ουδέποτε μίλησα για τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή. Διερωτώμαι γιατί η εκ μέρους μου αναφορά απλώς ενός επωνύμου συνδέθηκε με τον Υπουργό, τον οποίο μάλιστα σέβομαι απεριόριστα. Προφανώς, υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να με πλήξουν και προσπαθούν να πετύχουν το σκοπό τους με κάθε τρόπο».

Πρίγκηπας του... Photoshop!!

«Πειραγμένη» χαρακτηρίστηκε η φωτογραφία του πρίγκηπα που φέρεται ότι ενδιαφέρεται να επενδύσει στον Παναθηνϊκό σύμφωνα με δήλωση του προέδρου Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, Μάριου Λώλου!
Πρίγκηπας του... Photoshop!
Ο φωτορεπόρτερ παραχώρησε δηλώσεις του στον Sentra όπου τόνισε ότι η φωτογραφία έχει υποστεί Photoshop και μάλιστα πολύ κακό photoshop, εννοώντας ότι η επεξεργασία είναι κάκιστη.

«Η φωτογραφία είναι πειραγμένη ακόμη και τα χείλη του είναι… σβησμένα», δήλωσε ο Λώλος τονίζοντας παράλληλα ότι η θέση του είναι μόνο για την εικόνα όχι για την ύπαρξη του προσώπου του πρίγκηπα.
Δείτε και εσείς τη φωτογραφία, βγάζοντας τα δικά σας συμπεράσματα:

«Στο Λιμάνι ο Άντιτς»

«Τελειωμένη» παρουσιάζει τη μεταγραφή του Πέρο Άντιτς στον Ολυμπιακό πολωνική ιστοσελίδα. Κάνει λόγο μάλιστα και για υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Ξέρουν κάτι παραπάνω;
«Στο Λιμάνι ο Άντιτς»
«Ο Πέρο Άντιτς είναι παίκτης του Ολυμπιακού, αφού οι δυο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «probasket.pl».
Στο Λιμάνι πάντως διαψεύδουν την συμφωνία, όχι όμως και το ενδιαφέρον.

«Θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις»

Για προφορική συμφωνία με την "Petit Chateau" έκανε λόγο ο Σταύρος Αδαμίδης αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης με τους εκπρόσωπους της ιταλoελβετικής εταιρείας.
«Θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις»
"Συμφωνήσαμε προφορικά επί της διαδικασίας. Θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις. Είμαστε σε καλό δρόμο, θα δείτε περισσότερα στην ανακοίνωση που θα βγει σε λίγο", είπε ο Σταύρος Αδαμίδης στην κάμερα της NOVA.

Σε αναμονή οι... αντικαταστάτες!

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν εξέτασε σήμερα τους φακέλους των Λεβαδειακού, Δόξα Δράμας, Λάρισας και Πανσερραϊκού, καθώς εκκρεμεί η απόφαση του διοικητικού εφετείου και οι υποθέσεις των Καβάλας και Ολυμπιακού Βόλου.
Σε αναμονή οι... αντικαταστάτες!
Οι φάκελοί τους θεωρείται πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα, ωστόσο για να εξεταστούν, θα πρέπει πρώτα να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Βόλο και την Καβάλα.

Επίσης η ΕΕΑ, εξέτασε τους φακέλους όλων των ομάδων της Football League και της Football League 2 και βρήκε ελλείψεις σε εκείνους των Διαγόρα, Ηρακλή, Αναγέννησης Γιαννιτσών, Νίκης Βόλου, Αετού Σκύδρας, Εορδαϊκού, Ρόδου, Τρικάλων, Ηλιούπολης, Εθνικού, Καρδίτσας, Παναιγιάλειου, Βοτανιακού και Ιωνικού.

Οι παραπάνω ΠΑΕ έχουν προθεσμία ως τη Δευτέρα να συμπληρώσουν τα κενά και να τακτοποιούσουν τις όποιες εκκρεμότητες.
πηγή: sportdog.gr