Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

“Σημασία έχει να μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα”

Λίγες μέρες μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που κέρδισε από δώδεκα ΠΑΕ και εκλέχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ , ως εκπρόσωπος της Σούπερ Λιγκ, ο Θανάσης Αθανασιάδης παρεβρέθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας για το πρώτο διοικητικό συμβούλιο.
ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης κατά την επιστροφή του από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από τον Βασίλης Χατζηαποστόλου (πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ)μίλησε για την εκλογή του στο συμβούλιο τηε Ομοσπονδίας, κάνοντας λόγο για καταξίωση όλου του Άρη και όχι μόνο προσωπική, καθώς είναι ένα γεγονός που αναδεικνύει και στη πράξη ότι οι σύλλογοι εμπιστεύονται το συγκεκριμένο “μαγαζί” το οποίο έμεινε έξω από όλα τα σκάνδαλα που ξέσπασαν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο κ. Αθανασιάδης ρωτήθηκε από δημοσιογράφους και για το θέμα Σανκαρέ – Ουμπίντες με τον ίδιο να διαψεύδει το ενδιαφέρον, αλλά παράλληλα να τονίζει ξεκάθαρα ότι πάνω απ’ όλα τον ενδιαφέρει το αγωνιστικό κομμάτι και πιο συγκεκριμένα να κερδίζει η ομάδα.
Σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με την εκλογή του στην ΕΠΟ, η οποία προήλθε μετ΄από καθολική στήριξη που έτυχε από τις υπόλοιπες ΠΑΕ, σχολίασε: “Πρόκειται για ένα σημαντικό αξίωμα, όχι μόνο για μένα προσωπικά αλλά για τον Άρη ως σύλλογο. Είναι ουσιαστικά και μια επιβράβευση για τον σύλλογό μας, ο οποίος έμεινε έξω από τα σκάνδαλα των τελευταίων μηνών”, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: ” Το ζητούμενο είναι να συγχρονιστούμε με όλους τους υπόλοιπους και να δουλέψουμε για το καλό του ποδοσφαίρου. Αυτό που ενδιαφέρει εμένα σαν πρόεδρο του Άρη είναι να μη μείνουμε στα λόγια. Σημασία έχει να μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα”.
Φυσικά ο πρόεδρος του Άρη δεν θα μπορούσε να αποφύγει ερώτηση για τις υποθέσεις των Σανκαρέ και Ουμπίντες. “Είμαστε σε καλό δρόμο και προς το παρόν το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα” κατάληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: