Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Σέλεζι: «Θέλω να φύγω»

Την επιθυμία του να φύγει από την Ελλάδα, εξέφρασε ο Ζόλταν Σέλεζι. Ο Ούγγρος αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου, μίλησε στην ιστοσελίδα της χώρας "blikk.hu" και τόνισε πως δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην ανοιχτεί ένα... παραθυράκι για μεταγραφή των ποδοσφαιριστών των Θεσσαλών και της Καβάλας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέλεζι:

Για το αν γνωρίζει που θα συνεχίσει την καριέρα του: «Την Τρίτη περιμένουμε να ανακοινωθεί η απόφαση για το αν θα υποβιβαστεί η ομάδα στη Δʼ Εθνική. Αν συμβεί αυτό, τότε θα κοιτάξω το μέλλον μου. Υπάρχουν προτάσεις, όμως θέλω να φύγω από την Ελλάδα».

Για το αν θα υποχρεωθεί να μείνει χωρίς ομάδα, από τη στιγμή που οι μεταγραφές στο εξωτερικό έχουν τελειώσει: «Ελπίζω όχι. Ήδη έχει ζητηθεί από την Διεθνή Ομοσπονδία να κρατήσει ανοικτές τις πόρτες για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, αλλά δεν έχουν λάβει ακόμη απόφαση. Διαφορετικά, οι παίκτες των δύο ομάδων μπορεί να μείνουμε ελεύθεροι στην Ελλάδα και να μπορούμε να υπογράψουμε σε άλλους συλλόγους, όμως όπως ανέφερα, σκέφτομαι να παίξω σε άλλο πρωτάθλημα».

Για την Εθνική Ουγγαρίας και τη νίκη κόντρα στη Μολδαβία: «Είδα το ματς στην τηλεόραση και ήμουν χαρούμενος για την επιτυχία. Είναι περιττό να μιλάμε από τη στιγμή που μπορεί να έχω πάλι την ευκαιρία να παίξω. Μίλησα με τον Ομοσπονδιακό προπονητή και το θέμα έκλεισε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: