Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Δυσκολεύει για Μπράμος

Ο Μάικ Μπράμος ξεκίνησε προπονήσεις από τη Δευτέρα με την Γκραν Κανάρια και η φυγή του ΝΒΑer Ρασουάλ Μπάτλερ αναβαθμίζει το ρόλο του και δυσκολεύει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.


Η Γκραν Κανάρια έκανε αίσθηση αποκτώντας τον Ρασουάλ Μπάτλερ με εννιαετή θητεία στο ΝΒΑ, αλλά βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν ο 32χρονος Αμερικάνος ανακοίνωσε τη Δευτέρα την αποχώρηση του από την ομάδα επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Στην ιστοσελίδα της ισπανικής ομάδας φιλοξενήθηκε αποχαιρετιστήρια δήλωση του Μπάτλερ που ανέφερε: «Ευχαριστώ την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές για την αντιμετώπιση που είχαν απέναντι μου, η οποία με βοήθησε να προσαρμοστώ. Μέσα σε λίγες μέρες με έκαναν να νιώσω σαν το σπίτι μου, αλλά προσωπικοί λόγοι, αναπόφευκτοι για μένα, με οδήγησαν να επιστρέψω, παρά τη θέληση μου, στις Ηνωμένες Πολιτείες άμεσα. Εύχομαι τα καλύτερα»

Αυτή η εξέλιξη επηρεάζει παράπλευρα τον Ολυμπιακό, καθώς το ενδιαφέρον του για τον Μάικ Μπράμος δεν έχει ατονήσει, αλλά πλέον η υπόθεση δυσκολεύει πάρα πολύ. Η Γκραν Κανάρια δεν ήταν διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Ελληνοαμερικάνο γκαρντ χωρίς να εξασφαλίσει τον μισθό του αντικαταστάτη του και ένα μικρό κέρδος.

Ο Πέρδο Μαρτίνεθ τον υπολογίζει και θα συναινούσε σε πιθανή αποχώρηση του Μπράμος, μόνο αν ήταν σίγουρος για τον αντικαταστάτη του. Πλέον όμως, θα κληθεί να αναζητήσει στα μέσα Σεπτέμβρη και βασικό τριάρι, κάτι που μετατρέπει τον Έλληνα διεθνή σε σημαντικό κρίκο της αλυσίδας της ομάδας.

Είτε δηλαδή θα αναβαθμιστεί ο ρόλος του στην ομάδα, είτε θα εξοικονομηθούν αρκετά χρήματα από αυτόν ούτως ώστε να αποκτηθούν δυο περιφερειακοί. Σε κάθε περίπτωση η εξέλιξη μόνο ευοίωνη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τον Ολυμπιακό.







Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: