Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Αγανακτισμένος ο Τσιάρτας από τη ληστεία στο σπίτι του!

Θύμα ληστείας έπεσε ο Βασίλης Τσιάρτας, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Espresso".
Αγανακτισμένος ο Τσιάρτας από τη ληστεία στο σπίτι του!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, τα ξημερώματα της Κυριακής άγνωστοι διέρρηξαν την εξώπορτα του σπιτιού του πρώην διεθνούς άσου και απέσπασαν χρήματα και κοσμήματα.
Σύμφωνα με την έκθεση της Αστυνομίας, ένα παράθυρο του σπιτιού ήταν ανασφάλιστο και από εκεί οι δράστες μπήκαν μέσα.
Οι διαρρήκτες κατάφεραν να αποσπάσουν κάποια χρήματα και κοσμήματα, πριν γίνουν αντιληπτοί από τον σκύλο που έχει η οικογένεια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσιάρτας απουσίαζε με τη σύζυγό και τα παιδιά τους, όμως κατάλαβαν τι είχε γίνει όταν γύρισαν στο σπίτι και το είδαν άνω-κάτω.
"Τρόμαξα! Είμαι αναστατωμένος. Ευτυχώς, δεν ήμουν ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου την ώρα της διάρρηξης στο σπίτι. Αλλά έχω αγανακτήσει! Και σε ποιον να απευθυνθώ για την ασφάλειά μου; Πείτε μου ποιος Έλληνας μπορεί να νιώθει ασφάλεια πια σε αυτή τη χώρα; Θέλω να νιώθω ασφάλεια", τόνισε αρχικά ο μάνατζερ στην "Espresso" και πρόσθεσε:
"Όπως και όλος ο κόσμος. Δεν ζητάω κάτι παραπάνω. Πήγα στην Αστυνομία για να καταγγείλω το γεγονός και τους είπα γιατί δεν υπάρχουν περισσότερες περιπολίες στην περιοχή; Και η απάντηση που πήρα ήταν “τι περιπολίες να κάνουμε, όταν ήμασταν 52 και έχουμε μείνει 17;”. Πείτε εσείς, λοιπόν, τι μπορούσα να πω εγώ σε αυτούς του ανθρώπους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: