Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Σπαντάτσιο: «Θα δουλέψω σκληρά»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ δήλωσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Ζουλιάνο Σπαντάτσιο. Τι είπε για τους οπαδούς της ομάδας, τον ίδιο αλλά και τον Μπόλονι.



Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μίλησε στην στην εφημερίδα «Metrosport» και τοποθετήθηκε για τα εξής ζητήματα:
Για το ντεμπούτο του: 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που, έστω και για λίγα λεπτά, αγωνίστηκα με τη νέα μου ομάδα. Ανυπομονώ να παίξω περισσότερο και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Διαπίστωσα πως έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πως είμαστε ένας πολύ δυνατός σύλλογος. Από τη στιγμή που ήρθα στον ΠΑΟΚ, προπονούμαι εντατικά, με σκοπό να βελτιωθώ στον τομέα της φυσικής κατάστασης, καθώς για πέντε μήνες ήμουν εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού μου στην προηγούμενη ομάδα μου.
Βελτιώνομαι κάθε μέρα και παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαι καλύτερος. Θα δουλέψω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου. Θέλω να βοηθάω τους συμπαίκτες μου με τον καλύτερο τρόπο. Γρήγορα θα είμαι στο 100% και τότε θα μπορούν να υπολογίζουν καλύτερα πάνω μου. Τώρα νιώθω ότι είμαι στο 80% περίπου και κάθε μέρα ανεβαίνω». 

Για τον Μπόλονι: 
«Ξέρω ότι είναι ένας καλός προπονητής, που τον σέβονται στη Ρουμανία. Με τιμά που ένας τέτοιος προπονητής έψαξε πληροφορίες για μένα και με ζήτησε. Όταν μου δώσει την ευκαιρία, θα μπω στο γήπεδο και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι' αυτόν και τους οπαδούς μας». 
Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: 

«Η Ραπίντ Βουκουρεστίου έχει πολύ φανατικούς οπαδούς. Νόμιζα ότι δε θα βρω πιο τρελούς, ώσπου είδα τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ξέρω πως ακολουθούν παντού την ομάδα και κάνουν τα εκτός έδρας παιχνίδια να φαίνονται σαν να είναι στην έδρα μας. Σίγουρα δίνουν ένα πολύ μεγάλο κίνητρο στους παίκτες για να κερδίζουν. Κάτι τέτοιο έκαναν την Κυριακή στο γήπεδο του Πανιωνίου».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: