Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Σίλβα: «Δεν με χρειάζεται ο Ντελ Μπόσκε»!!


Σίλβα: «Δεν με χρειάζεται ο Ντελ Μπόσκε»!
Ενοχλημένος από την στάση που έχει ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στο πρόσωπό του εμφανίστηκε ο Νταβίντ Σίλβα, μιλώντας στην εφημερίδα «Marca». Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι «βγάζει» μάτια στο αγγλικό πρωτάθλημα, όμως θεωρεί πως θα είχε φανέλα βασικού στην εθνική Ισπανίας αν έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα!

«Δεν πιστεύω ότι η απόδοσή σου σε έναν σύλλογο θα έχει αποτέλεσμα για το αν θα παίξεις στην εθνική ομάδα. Παίζω σε υψηλό επίπεδο με την ομάδα αρκετό καιρό, αλλά δεν ήταν αρκετό για να παίξω ως βασικός στην Ισπανία», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Αισθάνομαι τυχερός που είμαι μέλος αυτή της μεγάλης ομάδας, αλλά έχω την αίσθηση πως δεν με χρειάζεται πραγματικά ο προπονητής (Βιθέντε ντελ Μπόσκε)! Όταν χάσαμε από την Ελβετία στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήμουν ο μόνος που δέχθηκε κριτική και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ήμουν το εξιλαστήριο θύμα».

Καταλήγοντας, ο Σίλβα τόνισε: «Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για εμένα, αν έπαιζα στην Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για να είμαι ειλικρινής, μερικές φορές έχω την αίσθηση ότι θα είχα διαφορετική αντιμετώπιση αν ήμουν παίκτης μία εκ των δύο ομάδων».
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: