Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Serie A: Απειλεί την Μίλαν η Ουντινέζε!!

Μόνο εύκολο έργο δεν έχει σε αυτή την 4η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος η Μίλαν η οποία φιλοξενεί στο «Σαν Σίρο» την Τετάρτη, την πολύ δυνατή Ουντινέζε!

Οι «Ροσονέρι» λοιπόν λίγες ημέρες μετά την ήττα από τη Νάπολι, με το …show του Καβάνι, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, καλούνται να συνέλθουν. Για να τα καταφέρουν πάντως θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ, αφού η «Ούντινε» πάει στο Μιλάνο με στόχο το διπλό, για να κάνει το 3Χ3 και να μείνει στις πρώτες θέσεις.

Από την μεριά της η Νάπολι, μετά τον θρίαμβο επί της Μίλαν (3-1), θα παίξει εκτός έδρας με την πάντα υπολογίσιμη Κιέβο, με τους «Παρτενοπέι» να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Η Γιουβέντους τώρα, που έχει ξεκινήσει και εκείνη ιδανικά, θα έχει ευκολότερο έργο, αφού υποδέχεται στο νέο γήπεδο της την Μπολόνια του Παναγιώτη Κονέ , η οποία ακόμη ψάχνει τον πρώτο της βαθμό.

Η Παλέρμο του Αλέξανδρου Τζόρβα τώρα, θα φιλοξενήσει στο «Ρέντσο Μπαρμπέρα» της Σικελίας την Κάλιαρι, ενώ η Ίντερ παίζει εκτός έδρας με την Νοβάρα. Τέλος, η Ρόμα μη έχοντας περιθώρια για άλλες …γκέλες, θα φιλοξενήσει στο «Ολίμπικο» την Σιένα. 

Τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστική:

Τρίτη, 20/9 (21:45)

Νοβάρα-Ίντερ

Τετάρτη, 21/9 (21:45)

Τσεζένα-Λάτσιο
Κιέβο-Νάπολι
Φιορεντίνα-Πάρμα
Τζένοα-Κατάνια
Γιουβέντους-Μπολόνια
Λέτσε-Αταλάντα
Μίλαν-Ουντινέζε
Παλέρμο-Κάλιαρι

Πέμπτη, 22/9

Ρόμα-Σιένα (21:45)


πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: