Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

«Η θέση του Ηρακλή είναι στην Σούπερ Λίγκα»

Η ΕΠΟ αποφάσισε τον υποβιβασμό του Ηρακλή στην Football league 2 και ο Τάκης Κατσαμπής μιλώντας στο gazzetta.gr δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση αλλά και την αγανάκτησή του για ότι συμβαίνει στον Γηραιό. Ο  πρώην κάπταιν της ομάδας τονίζει ότι η θέση του Ηρακλή είναι στην Σούπερ Λίγκα.

Για τον αγώνα που δίνει ο Ηρακλής: «Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι νομικά δεν μπορεί να τιμωρηθεί η ομάδα με υποβιβασμό, και ότι τιμωρείται με πρόστιμο. Πραγματικά έχω απογοητευτεί, είμαι άνθρωπος που πιστεύει στους νόμους αλλά όταν αυτοί εφαρμόζονται σωστά».  

Για το γεγονός ότι ο Ηρακλής υποβιβάζεται:«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο Ηρακλής θα αγωνιστεί σε άλλη κατηγορία. Αυτή ομάδα δεν έχει δώσει ούτε ένα δικαίωμα, δεν ακούστηκε ποτέ το όνομά της σε στημένα παιχνίδια όπως κάποιες άλλες ομάδες. Ο Ηρακλής κατάφερε μέσα στον αγωνιστικό χώρο να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα όσο και να μην το ήθελαν κάποιοι. Η ομάδα αξίζει να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία

Για την αυριανή ημέρα του Ηρακλή και αν αυτή βρει την ομάδα στην Football league 2: «Το αύριο δεν το ξέρω. Πλέον έχω γίνει ένα με τον Ηρακλή και δεν παύει να ενδιαφέρομαι για την ομάδα. Αυτή η ομάδα δεν έχει κάνει ποτέ κακό, δεν πείραξε κανέναν τα εννιά χρόνια που ήμουν στην ομάδα, δεν ασχολήθηκε με κανέναν είτε στην Αθήνα είτε στην Θεσσαλονίκη. Όταν έχανε, ακόμα και αυτά που δεν άξιζε να χάσει, ούτε ανακοινώσεις έβγαζε αλλά έμενε με ψηλά το κεφάλι»

Για το κλίμα που υπάρχει στους παίκτες και στους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στην ομάδα ο Τάσος Κατσαμπής τόνισε: «Τα παιδιά είναι στον αέρα και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Και δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές, υπάρχουν και απλοί εργαζόμενοι που είναι 16-17 μήνες απλήρωτοι αλλά μένουν για την αγάπη τους προς τον σύλλογο. Αν τελικά η ομάδα υποβιβαστεί δεν θα χάσουν μόνο τον ιδρώτα τους, αλλά και η ιστορία του Ηρακλή θα χαθεί».

Κλείνοντας ο πρώην αρχηγός του Γηραιού δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει άλλη κατηγορία βάση νόμου για τον Ηρακλή εκτός από την Σούπερ Λίγκα».


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: