Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Φάμπρεγκας: «Δεν έχω πει ποτέ κάτι κακό για την Άρσεναλ»

Εκνευρισμένος με βρετανικό περιοδικό που δημοσίευσε ψευδείς δηλώσεις του Σεσκ Φάμπρεγκας, με τις οποίες... κακολογεί την Άρσεναλ είναι ο Καταλανός μέσος.

Το περιοδικό «Sport Magazine» δημοσίευσε στην τελευταία του έκδοση δηλώσεις του Ισπανού μέσου, σύμφωνα με τις οποίες αποφάσισε να φύγει από το Λονδίνο και να μετακομίσει στη Μπαρτσελόνα, πολύ απλά γιατί η Αρσεναλ δεν μπορούσε πια να διεκδικήσει τίτλους στο Νησί.

Ο Φάμπρεγκας πήρε... ανάποδες και έσπευσε άμεσα μέσω του Twitter να διαψεύσει τα περί αρνητικών σχολίων για την ομάδα, ενώ γνωστοποίησε ότι δέχθηκε τη συγγνώμη του περιοδικού. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι θα του δοθεί και ένα ποσό ως αποζημίωση το οποίο θα δώσει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

«Δέχθηκα τη συγγνώμη και την απολογία του περιοδικού που ουσιαστικά έπινόησε τη συνέντευξή μου. Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς δημοσιογράφους. Θα λάβω επίσης και μια αποζημίωση την οποία και θα δωρίσω σε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Ελπίζω με αυτόν τον τρόπο να πάρουν ένα μάθημα. Θέλω να προσθέσω τέλος, ότι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να πω κακή κουβέντα για την Αρσεναλ», ήταν η τοποθέτηση του Ισπανού χαφ που αν μη τι άλλο σέβεται την μέχρι πρότινος ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: