Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ήταν κι αυτή στα bunga-bunga πάρτι! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Στη μεγάλη «ροζ» λίστα του Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι προστίθεται και η Καρολίνα Μαρκόνι! Το μοντέλο από τη Βενεζουέλα είναι μία ακόμα καλλονή που φέρεται να συμμετείχε στα πάρτι οργίων του "Καβαλιέρε"...
Ήταν κι αυτή στα bunga-bunga πάρτι! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Η Καρολίνα Μαρκόνι είναι γεννημένη στις 14 Απριλίου του 1978 στο Καράκας της Βενεζουέλας. Ο πατέρας της είναι Ιταλός διπλωμάτης και η μητέρα της από τη Βενεζουέλα, ενώ έχει ...έξι αδέρφια!
Στην Ιταλία μετακόμισε στα 17 της χρόνια και γρήγορα άχισε να ξεχωρίζει χάρη στα φυσικά της προσόντα. Πήρε μέρος στο ιταλικό Big Brother και έκτοτε άρχισε η ανέλιξή της στο χώρο της ιταλικής showbiz.
Πλέον, εργάζεται ως μοντέλο, ηθοποιός και σόου γούμαν στην ιταλική τηλεόραση, ενώ τα κουτσομπολίστικα έντυπα υποστηρίζουν πως είχε σχέση με τον Ιταλό πλαστικό χειρουργό, Μάρκο Μοράτσι. Τής αρέσει το σερφ και το σνόουμπορντ. Παλιότερα τής είχε αποδοθεί σύντομο ειδύλλιο με τον Κριστιάν Βιέρι.
Επίσης παλιότερα δήλωνε οπαδός της Γιουβέντους, ενώ παλιότερα είχε υποσχεθεί πως θα έκανε μπάνιο στη Φοντάνα ντ Τρέβι αν έπαιρνε η Ρόμα το πρωτάθλημα, ώστε να την χειροκροτήσουν οι οπαδοί των Τζιαλορόσι!


Carolina marconi oops nipple slip by UPSKIRT-OOPS_COM



Δεν υπάρχουν σχόλια: