Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

"Μπορεί να είναι ο ...10.000ός διάδοχος!"

Διαβάστε τι λένε από την ελληνική πρεσβεία στη Ριάντ για τον πρίγκιπα που θέλει τον Παναθηναϊκό. "Οι Σαουδάραβες δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο" και "φαίνεται γνήσια η επιστολή του Τσάκα".
"Μπορεί να είναι ο ...10.000ός διάδοχος!"
Έν αναμονή του πλήρους βιογραφικού του πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νάσερ αλ Σαούντ από τον κ. Βλάση Τσάκα, η αναζήτηση του συγκεκριμένου Σαουδάραβα συνεχίζεται ανάμεσα σε… 10.000 πρίγκιπες που υπάρχουν στην ζάμπλουτη αυτή χώρα.
Το sentragoal επικοινώνησε με την ελληνική πρεσβεία στο Ριάντ προκειμένου να συνεχίσει την… αναζήτηση του 26χρονου πρίγκιπα.
Από την πρεσβεία, λοιπόν, μας ενημέρωσαν ότι στην χώρα υπάρχουν χιλιάδες πρίγκιπες… Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν πράγματι πάρα πολλά χρήματα, άλλοι πάλι όχι. Το όνομα το οποίο δόθηκε στην δημοσιότητα από τον κ. Τσάκα δεν είναι… ενδεικτικό για τον υπάλληλο της πρεσβείας μιας και όπως μας εξήγησε «όλοι χρησιμοποιούν σχεδόν τα ίδια ονόματα, ενώ ο συγκεκριμένος εάν πράγματι προέρχεται από την βασιλική οικογένεια των αλ Σαούντ, θα ανήκει στην 5η ή 6η γενιά».
Το σίγουρο είναι, πάντως, πως όπως μας εξήγησαν από την πρεσβεία, αποκλείεται να είναι διάδοχος του βασιλιά, όπως υποστήριξε ο κ. Τσάκας, εκτός κι αν η δική του σειρά για την διαδοχή είναι η 10.000ή!
Αναφορικά με το εάν είναι πιθανό κάποιος πρίγκιπας από την Σαουδική Αραβία να ενδιαφέρεται πράγματι να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Φαίνεται πολύ καλό για να ναι αλήθεια. Μέχρι στιγμής πάντως οι Σαουδάραβες δεν έχουν τέτοιου είδους επιχειρηματικές επιδιώξεις. Προτιμούν να κρατούν χαμηλό προφίλ. Τώρα εάν λόγω του νεαρού της ηλικίας του, 26 ετών, θελήσει κάποιος να αναμειχθεί για να αποκτήσει δημοσιότητα είναι πιθανό»…
Πάντως, από την πρεσβεία μάς ενημέρωσαν ότι η επιστολή φαίνεται γνήσια καθώς αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αλληλογραφούν σε επιχειρηματικό επίπεδο οι πρίγκιπες της Σαουδικής Αραβίας.
Τέλος, αυτά που ξέραμε σχετικά με την μετάφραση του Sultan πρέπει να τα ξεχάσουμε καθώς όπως μας είπαν, δεν μεταφράζεται σε «Σουλτάνος» αλλά είναι απλώς ένα όνομα όπως «Γιώργος ή Κώστας» ενώ το πλήρες όνομά του φαίνεται να είναι τελικά το: Σουλτάν Μπιν Νάσερ Μπιν Αμπντουραχμάν Αλ Σαούντ.
Πηγή: sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια: