Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ελία: «Μισώ τον Λούσιο»! (video)


Ελία: «Μισώ τον Λούσιο»! (video) Ιδιαίτερα εκνευρισμένος για τον τραυματισμό του Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ εμφανίστηκε ο Ελιέρο Ελία. Ο μεσοεπιθετικός της Γιουβέντους - και συμπαίκτης στην εθνική Ολλανδίας του τερματοφύλακα της Ρόμα - έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Twitter πως μισεί τον Λούσιο που χτύπησε τον 29χρονο πορτιέρο στο κεφάλι!

«Μισώ τον Λούσι, ο οποίος χτύπησε τον Στεκέλενμπουργκ στο κεφάλι. Θα έπρεπε να είχε πάρει κόκκινη κάρτα. Είμαι πραγματικά πολύ θυμωμένος», έγραψε ο Ελία.

Από την πλευρά του, ο Βραζιλιάνος αμυντικός απάντησε: «Βρίσκω φυσιολογική την αντίδρασή του, επειδή τώρα είναι παίκτης της Γιουβέντους. Ωστόσο, δεν θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν μισώ κανένα. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να μιλάει για αυτό, επειδή ακόμα δεν μπορεί να πει κάτι ή δεν γνωρίζει τι συνέβη στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ξέρω για ποιον λόγο είπε αυτά τα πράγματα, αλλά το θέμα είναι σημαντικό για εμένα. Είναι σημαντικό που ο Στεκέλενμπουργκ είναι καλά. Όπως έχω πει, δεν ήθελα να χτυπήσω τον Στεκέλενμπουργκ. Ό,τι είπε ο Ελία είναι ηλίθιο».

Όσον αφορά τον Στεκέλενμπουργκ, δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και το επόμενο διάστημα αναμένεται να επιστρέψει στη διάθεση του Λουίς Ενρίκε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: