Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ράιτ: «Σύντομα ο Τόρες θα προκαλεί πάλι τρόμο»


Ράιτ: «Σύντομα ο Τόρες θα προκαλεί πάλι τρόμο»
Πεπεισμένος ότι η εμφάνιση του Φερνάντο Τόρες στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι προάγγελος για το μέλλον είναι ο Ίαν Ράιτ.

Ο Άγγλος πρώην επιθετικός τόνισε ότι ο Ισπανός ξαναβρίσκει τον εαυτό του σιγά-σιγά, ενώ δεν κατέκρινε τον τρόπου που αγωνίστηκε η Τσέλσι μέσα στο «Ολντ Τράφορντ».

«Είμαι 100% σίγουρος ότι είμαστε μόλις μερικές εβδομάδες μακριά από το να δούμε τον Τόρες να ξαναβρίσκει τον παλιό εαυτό του, τον παίκτη που προκαλούσε τρόμο στο Μέρσεϊσαϊντ και έγινε είδωλο για την Kop, πριν κάνει την έκπληξη και μετακομίσει στο Λονδίνο» εξήγησε ο Ράιτ στη “Sun”, πριν προσθέσει:

«Αν έπρεπε να διαλέξω του πέντε καλύτερους στράικερς της Premier League, ο Τόρες θα ήταν σίγουρα ανάμεσα σε αυτούς. Σε άλλη μέρα, θα μπορούσε να πετύχει χατ-τρικ στο Ολντ Τράφορντ και νομίζω ότι εκτέλεσε άψογα στη φάση που σκόραρε».

Κριτικάροντας μάλιστα την τακτική της Τσέλσι, υπογράμμισε: «Ο Τόρες έκανε συνέχεια κίνηση μπροστά ελπίζοντας να πάρει την μπάλα, αλλά οι συμπαίκτες του δεν τον βοηθούσαν. Αντίθετα, έπαιζαν την μπάλα παράλληλα ή στα πλάγια, χωρίς να εκμεταλλεύονται τα προσόντα του αναμφισβήτητα μεγαλύτερου “όπλου” τους. Είναι φανερό ότι αυτές οι τακτικές δεν βγάζουν νόημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: