Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

"Να τελειώνουμε, αν μου κάνει"!

Έτοιμος να διερευνήσει τις προοπτικές που υπάρχουν στο θέμα του Σαουδάραβα επιχειρηματία, αν και... επιφυλακτικός, είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

"Να τελειώνουμε, αν μου κάνει"!
Η πλευρά Τζίγγερ υποστηρίζει πως θέλει να υπάρχουν άμεσα εξελίξεις και να ξέρουμε άμεσα αν η συγκεκριμένη πρόταση απηχεί την πραγματικότητα και είναι ρεαλιστική και βιώσιμη, όπως σημειώνουν συνεργάτες του.
Σήμερα το απόγευμα, το πληρεξούσιο δικηγορικό γραφείο ( Δικηγορική Εταιρεία Κυριάκιδης- Γεωργόπουλος) στο οποίο έχουν κατατεθεί οι ανενεργείς μετοχές του Τζίγγερ, έλαβε από τον ίδιο την εντολή να επικοινωνήσει άμεσα με τον εκπρόσωπο του εν δυνάμει αγοραστή και να ζητήσει τα ακόλουθα:
* Πρώτον, εντός διαστήματος 48 ωρών, να ορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο, ο οποίος θα μπορεί να διαπραγματευτεί την εξέλιξη της πρότασης. Αυτό θα ξεκαθαρίσει την άμεση δρομολόγηση και αξιολόγηση της χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος.
* Δεύτερον, ο πληρεξούσιος δικηγόρος που θα οριστεί, να παρέχει κάθε απαραίτητη διευκόλυνση, σε επίπεδο διευκρινίσεων και πληρότητας πρότασης, με στόχο την χωρίς χρονοτριβές εξέλιξη της υπόθεσης.
πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: