Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΑΕΚ – Ο Μπλάνκο πάει Παιανία!

Δεν πάει καιρός που γράφαμε για τις διερευνητικές επαφές του Παναθηναϊκού με τον Μπλάνκο. Οι Πράσινοι τον είχαν στο στόχαστρο και πλέον κινούνται ώστε να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι, την ώρα που η ΑΕΚ δεν μπορεί να του προσφέρει καλό συμβόλαιο ώστε να ανανεώσει την συνεργασία του μαζί του.

Με τα τωρινά δεδομένα, ο «Ζορό» οδεύει προς Παιανία και η υπόθεση του δεν θυμίζει σε τίποτα αυτή του Σκόκο που έγινε σίριαλ πριν έρθει η πρόταση μαμούθ από τον Αδαμίδη. Η πρόταση του Παναθηναϊκού καλύπτει τόσο τον παίκτη όσο και τον ατζέντη του, ο οποίος πλέον ρίχνει ξεκάθαρα το γάντι στην διοίκηση των Κιτρινόμαυρων ξέροντας πως δεν είναι σε θέση να φτάσει τα χρήματα που ζητάει ο Αργεντίνος.

«Θα πάρει καιρό μέχρι να απαντήσουμε στην ΑΕΚ διότι μελετάμε άλλες προτάσεις που υπάρχουν αλλά και ψάχνουμε για άλλες ομάδες. Δεν μας ενδιαφέρει αν η ΑΕΚ βιάζεται να λάβει απάντηση. Είναι δικό της πρόβλημα», είπε ο Γκουστάβο Οναΐντια, μάνατζερ του Μπλάνκο, στο aek365.gr.

Και επιβεβαίωσε παράλληλα πως όντως έγιναν επαφές με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας: «Ναι μίλησα με τον Παναθηναϊκό για να δούμε ποιες είναι οι προθέσεις τους. Θα ξαναμιλήσουμε σύντομα και θα δούμε».

Σε ότι αφορά τον Σκόκο από την ΑΕΚ διέψευσαν πως έγινε πρόταση από τουρκική ομάδα ύψους 3,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο και εκεί το θέμα είναι μπερδεμένο. Ο «υδραυλικός» ψάχνεται και λογικά το καλοκαίρι θα φέρει καλύτερη πρόταση.

Σάκης Ρεκουντίνης

ΛΑΡΙΣΑ – Εβδομάδα προβλημάτων

Τα προβλήματα από τις προπονήσεις δεν λείπουν για τη Λάρισα. Ο Νίκος Κωστένογλου προσπαθεί να κρατήσει την ψυχολογία των παικτών σε επιθυμητά επίπεδα ώστε να κυνηγήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν απομείνει για παραμονή.
Την ίδια στιγμή, όμως, στην προπόνηση της Τετάρτης, τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα. Ο Πανκράτ, ο Μετίν, ο Ιγκλέσιας και ο Ρομέου κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ματς με την ΑΕΚ, στο οποίο επιστρέφει ο Βενετίδης μετά από δύο αγωνιστικές λόγω τιμωρίας.

Ο Ταλ είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί σε αυτό το ματς, ενώ δεν αποκλείεται να μην μπορέσει να δώσει το παρών και ο Αμπουμπακάρι που περιμένει την τιμωρία του (στο φύλλο αγώνα της Τούμπας γράφτηκε πως εξύβρισε τον βοηθό).

Πάντως, στη Λάρισα περιμένουν αρκετό κόσμο, ειδικά μετά την κίνηση της διοίκησης να θέσει φθηνό εισιτήριο (10, 12, 15 και 40 ευρώ).

Σάκης Ρεκουντίνης

Ποιος είσαι εσύ, ρε Μάνγκα;

Τη Δευτέρα ο Ανδρέας Νινιάδης είδε το ματς Παρί Σεν Ζερμέν - Λοριάν και είχε τα μάτια του καρφωμένα στον Μοργκάν Αμαλφιτανό, ο οποίος φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού.
Ποιος είσαι εσύ, ρε Μάνγκα;
Όταν παρακολουθείς, όμως, έναν αγώνα το μάτι -θέλοντας και μη- πάει κι αλλού. Στους Παριζιάνους ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα ο γνωστός και μη εξαιρετέος Νενέ (που δεν κατάφερε να πάρει ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι), αλλά και οι παλιές καραβάνες Μακελελέ, Ζιουλί. Παίκτες, που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, είναι μάλλον απίθανο να έρθουν στην Ελλάδα.
Στη Λοριάν ο πρώτος σκόρερ και σταρ της ομάδας, Κέβιν Γκαμέιρο, φιγουράρει στις λίστες των κορυφαίων ομάδων του Σαμπιονά και όχι μόνο.
Αεικίνητος επιθετικός, ταχύτατος και με το εύκολο γκολ. Παίκτης που «σκάει» τους αντίπαλους αμυντικούς με το αδιάκοπο πρεσάρισμα. Η τιμή του, φυσικά, τσιμπημένη και μάλλον την επόμενη σεζόν θα παίζει στη Λιόν.
Ας αφήσουμε, λοιπόν, το παντεσπάνι κι ας πάμε στο ψωμί που το αντέχει η τσέπη των ελληνικών συλλόγων.
Αυτός που …τρέλανε, λοιπόν, τον sportdog, και όπως μάθαμε και τον Ανδρέα Νινιάδη που τον παρακολούθησε από κοντά, ήταν το νούμερο «5» των «πορτοκαλί». Ο 23χρονος στόπερ από τη Γκαμπόν που ακούει στο όνομα Μπρούνο Εκουελέ Μάνγκα! Ο Αφρικανός είναι λαβράκι, από αυτά που αρπάζει ο Αρσέν Βενγκέρ με κλειστά τα μάτια.
Υψηλόσωμος (1,86 μ.), με απίστευτα σωματικά προσόντα, γρήγορος με καλές τοποθετήσεις και άρτια τεχνική κατάρτιση. Στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν κουτουλούσαν πάνω του και όχι μόνο τους έκοβε, αλλά έπαιρνε την μπάλα άνετα βοηθώντας στην ανάπτυξη της ομάδας του. Ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα και ο προσωπικός του αντίπαλος Ερντίνγκ δεν του πήρε ούτε μια μονομαχία.
Τον ξέρει ο Πανιώνιος…
Τον Εκουέλε-Μάνγκα τον έφερε στην Μπορντό το καλοκαίρι του 2007 ο Αλέν Ζιρές (παλιά δόξα της ομάδας και των «τρικολόρ») και ο τότε τεχνικός του Λοράν Μπλαν τον είχε χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά στο ματς των «γιρονδίνων» με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο UEFA τη σεζόν 2007-08, που έληξε 3-2 υπέρ της γαλλικής ομάδας!
Στην Μπορντό δεν στέριωσε πάντως και τον Γενάρη του 2008 πήγε δανεικός για έξι μήνες στη Ροντέ, ομάδα Γ` Εθνικής της Γαλλίας.
Το καλοκαίρι του `08 πήγε στην Ανζέ με τριετές συμβόλαιο, όπου έβγαλε μάτια στην Β` Κατηγορία της Γαλλίας, ώστε μετά από δύο χρόνια τον αγόρασε η Λοριάν, έναντι 2,5 εκ. ευρώ, υπογράφοντας μαζί του 4ετές συμβόλαιο….
Ούτε πολύ ακριβός ούτε πολύ φτηνός, δηλαδή, ο ...άγνωστος -προς το παρόν- Μάνγκα, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί σοβαρή επένδυση για οποιανδήποτε ομάδα έχει διάθεση να επενδύσει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές με ατόφιο ταλέντο.

Χαμός στο Facebook με Μέσι!!

Πανζουρλισμός προκλήθηκε στο Facebook με τη σελίδα του Λιονέλ Μέσι!
Χαμός στο Facebook με Μέσι!
Για την ακρίβεια, πάνω από επτά εκατομμύρια «χτυπήματα» δέχθηκε από το πρωί η σελίδα του!
Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα εντάχθηκε σήμερα το πρωί στο γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης και το επίσημο γκρουπ του (LeoMessi) έχει ήδη συγκεντρώσει 7.032.100 «likes», μέχρι αυτή την ώρα!
Αυτό σημαίνει ότι περίπου 15 άτομα ανά δευτερόλεπτο «κλικάρουν» την επιλογή «like» τις τελευταίες 12 ώρες, αριθμός εξωπραγματικός.
 

«Μίλησα με ΠΑΟ για Μπλάνκο και θα ξαναμιλήσω»

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ίσμαελ Μπλάνκο επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, Γκουστάβο Οναΐντια, ο οποίος δήλωσε πως σύντομα θα ξαναμιλήσει με τους «πράσινους».

«Μίλησα με ΠΑΟ για Μπλάνκο και θα ξαναμιλήσω»
Παράλληλα, μιλώντας στο aek365.gr τόνισε πως δεν τους ικανοποιεί η πρόταση των «κιτρινόμαυρων» και δήλωσε… αδιάφορος, για το αν η Ένωση βιάζεται για την απάντησή τους.
Αναλυτικά:

Για τις πιθανότητες ανανέωσης του συμβολαίου: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα όσων αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Μπλάνκο με την ΑΕΚ. Η πρόταση της ΑΕΚ είναι σεβαστή αλλά δεν μας ικανοποιεί. Δεν μπορώ όμως να πω ότι αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία».

Για το χρόνο που ζήτησε από την ΑΕΚ για την απάντηση: «Θα πάρει καιρό μέχρι να απαντήσουμε στην ΑΕΚ διότι μελετάμε άλλες προτάσεις που υπάρχουν αλλά και ψάχνουμε για άλλες ομάδες. Δεν μας ενδιαφέρει αν η ΑΕΚ βιάζεται να λάβει απάντηση. Είναι δικό της πρόβλημα».

Για τις επαφές με τον Παναθηναϊκό: «Ναι μίλησα με τον Παναθηναϊκό για να δούμε ποιες είναι οι προθέσεις τους. Θα ξαναμιλήσουμε σύντομα και θα δούμε».

Για τις προθέσεις του Μπλάνκο: «Ο Μπλάνκο είναι ανοιχτός όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό αλλά για οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Είναι όλα θέμα χρημάτων».

Γκαζιάντεπσπορ καλεί Σκόκο!

Η τουρκική Γκαζιάντεπσπορ είναι η ομάδα… μυστήριο που φέρεται να ετοιμάζει πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο.
Γκαζιάντεπσπορ καλεί Σκόκο!
Η 4η στη βαθμολογία ομάδα της τουρκικής Λίγκας που διεκδικεί την έξοδο της στο Europa League, έχει στο δυναμικό της άλλους δυο Αργεντινούς, τον Ζουρίτα και τον Ισμαέλ Σόσα.
Όπως αναφέρει το sentragoal, ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου Ιμπραχίμ Χαλίκ Κιζίλ, είχε απευθείας επαφή με τον Σταύρο Αδαμίδη και του πρόσφερε γύρω στα 3.5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Αργεντικό στράικερ.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος της Ενωσης, αντιπρότεινε ένα ποσό της τάξης των 4.5 εκατ. ευρώ και η διαπραγμάτευση αναμένεται να συνεχιστεί τα επόμενα 24ωρα.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο Αργεντινός μάνατζερ του Σκόκο επιθυμεί τη μετακίνηση του πελάτη του στην τέταρτη ομάδα του τουρκικού πρωταθλήματος, ενώ υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από λίγο καιρό, ο «υδραυλικός» είχε ανανεώσει για δύο ακόμη χρόνια (σ.σ. ως το 2013).
Πηγή: sentragoal.gr

Το υπόμνημα των… 8000 λέξεων του Μπέου!!

Μέσα από το υπόμνημα πολλών σελίδων και περίπου 8.000 λέξεων ο Αχιλλέας Μπέος επιχειρεί να καταγράψει όλο το ιστορικό της διαδικασίας και της περιβόητης υπόθεσης, έτσι όπως αυτή εξελίχθηκε από την πρώτη στιγμή και με εμπλεκόμενους τους κ.κ Κούγια, Βοργιά, Δαλούκα και Πατέρα.
Το υπόμνημα των… 8000 λέξεων του Μπέου
Αναλυτικά το υπόμνημα που κατατέθηκε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, στον αθλητικό εισαγγελέα κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου έχει ως εξής:
«ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ

Αχιλλέα Μπέου του Νικολάου
Στα πλαίσια της διενεργουμένης προκαταρκτικής εξετάσεως, κατόπιν της κλήσεως μου να παράσχω εξηγήσεις και να εξετασθώ ανωμοτί, επάγομαι, για την κατανόηση της εμπλοκής μου στην παρούσα υπόθεση, τα ακόλουθα :
ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Ως προκύπτει από τα έγγραφα της δικογραφίας, παραγγέλθηκε αρμοδίως η διενέργεια προκαταρκτικής εξετάσεως, κατ’ άρθρον 31 π.1β ΚΠοινΔ, κατόπιν καταγγελιών των κκ Σ. Βοργιά και προεχόντως Α. Κούγια στην εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή του κ. Κ. Θωμαΐδη, κατά τις ημερομηνίες 28-2-2011 και 7-3-2011.
Συγκεκριμένα την Δευτέρα, 28-2-2011, ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοριάς, εμφανιζόμενος στην εβδομαδιαία εκπομπή του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαίδη ‘’η Δίκη της Δευτέρας’’, η οποία προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό BLUE SKY κάθε Δευτέρα, άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει κασέτα από την οποία προκύπτει η ύπαρξη ‘’παράγκας’’ στο ελληνικό Πρωτάθλημα, ήτοι στημένες διαιτησίες, καθώς επίσης και η ύπαρξη ‘’νέου παραγκάρχη’’. Στην εν λόγω εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά και ο δεύτερος των αναφερομένων προς ενίσχυση των ισχυρισμών του πρώην διαιτητή.
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Το πρώτο βήμα από τον Ηρακλή!!

Ο Ηρακλής μετά από ένα συγκλονιστικό ματς νίκησε με 3-2 σετ στο κλειστό της Μίκρας τον ΠΑΟΚ και θέλει άλλη μια νίκη για να πάρει την πρόκριση για τον τελικό της Volleyleague.
Το πρώτο βήμα από τον Ηρακλή
Ο «Δικέφαλος» πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 25-15, αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-1, για να ξαναπάρει η ομάδα του Γιάννη Μέλκα κεφάλι με 2-1 στο τρίτο σετ με 22-25.
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 1-2 σετ και 6-9 στο τέταρτο σετ, όμως καθοριστικό ρόλο έπαιξε η εμπειρία των παικτών του Ηρακλή, που κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να το πάρουν στο τάι μπρέικ.
Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο, στις 19.30, στο κλειστό της Πυλαίας.
Τα σετ: 15-25, 25-17, 22-25, 25-20, 15-10

Κάνει… Κονέ και Χετεμάι η Φιορεντίνα!!

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «Firenzaviola.it», ο αθλητικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Πανταλέο Κορβίνο έχει πολύ καλή γνώμη για τους δύο πρώην παίκτες της ΑΕΚ.
Κάνει… Κονέ και Χετεμάι η Φιορεντίνα
Τόσο ο Ελληνας διεθνής όσο και ο νεαρός Φινλανδός με καταγωγή από το Κόσοβο φέρονται να είναι ανάμεσα στους μεταγραφικούς στόχους των Βιόλα ενόψει καλακαιριού ενώ, όπως αναφέρει η «Il Giornale de Brescia», ο Κορβίνο παρακολούθησε από κοντά το ματς της Μπρέσια με την Μπολόνια τη Δευτέρα (4/4) και η εμφάνιση του Χετεμάι απέσπασε τα εγκωμιαστικά σχόλια του Ιταλού.

Champions League Pre-Game!!

Λίγη ώρα απέμεινε για το «δεύτερο πιάτο» των πρώτων αναμετρήσεων της προημιτελικής φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και οι Αθλητικοί Ψίθυροι σας βάζουν από νωρίς στο παιχνίδι.

Βαρκελώνη και Λονδίνο τα… κέντρα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.



Pre-Game


ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ


Πιθανές συνθέσεις:

Τσέλσι: Τσεχ, Μποσίνγκουα, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Κόουλ, Εσιέν, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Μαλουντά, Ανελκά, Τόρες.

Μάντσεστερ Γ.: Φαν ντερ Σαρ, Βίντιτς, Σμόλινγκ, Φάμπιο, Εβρά, Βαλένσια, Κάρικ, Σκόουλς, Νάνι, Ερνάντεζ, Ρούνεϊ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ

Πιθανές συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα: Βαντές, Πικέ, Μπούσκετς, Άλβες, Αντριάνο, Μαστσεράνο, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι, Βίγια.

Σαχτάρ: Πιάτοφ, Τσιγκρίνσκι, Ρακίτσκι, Σρνα, Ρατς, Χούμπσμαν, Μκχιταριάν, Κόστα, Ζάντσον, Γουίλιαν, Λουίζ Αντριάνο.

Ξέρατε ότι...

Όποια ομάδα έχει αποκλείσει την Άρσεναλ σε νοκ-άουτ (στην προκειμένη περίπτωση η Μπαρτσελόνα), τις τελευταίες επτά φορές δεν έχει προκριθεί από την επόμενη φάση!

Η Μπαρτσελόνα τις τρεις τελευταίες σεζόν έχει φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά.

Η Σαχτάρ Ντόνιετσκ βρίσκεται σε αυτή τη φάση του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της (απέκλεισε τη Ρόμα στους «8»).

Εκπληκτικό στατιστικό για τον Εντουάρντο ντα Σίλβα, ο οποίος μέχρι στιγμής στη δικοργάνωση έχει δοκιμάσει 6 σουτ και έχει πετύχει 4 γκολ!

Εννέα νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια του Champions League μετράει η Σαχτάρ, η οποία έχει μετρήσει σε αυτές 26 τέρματα!

Ο Λίονελ Μέσι έχει πετύχει 25 γκολ στα τελευταία 30 ευρωπαϊκά του παιχνίδια και 14 στις τελευταίες 11 φορές που ξεκίνησε βασικός...

Επιβεβαίωση από Ελευθερούδη για τα εισιτήρια του Άρη!!

Η πλήρης επιβεβαίωση της χθεσινής μας ανάρτησης (http://athlhtikoipsithyroi.blogspot.com/2011/04/blog-post_1910.html) για το θέμα των εισιτηρίων του αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό Βόλου, ήρθε διά στόματος Γιώργου Ελευθερούδη. Ο διευθυντής της ΠΑΕ Άρης ξεκαθάρισε δημόσια, μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου ότι ο κιτρινόμαυρος σύλλογος ήταν πρόθυμος να δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό Βόλου για τον αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδηςαλλά η ερυθρόλευκη ΠΑΕ αρνήθηκε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός Βόλου έστειλε μια επιστολή προχθές το πρωί στην οποία μας ενημέρωνε ότι δεν θα παραλάβει εισιτήρια και ότι δεν θα παραστεί κάποιος εκπρόσωπος της ομάδας στη σύσκεψη. Το μόνο που ζήτησε είναι 30 προσκλήσεις και μια σουίτα για τα μέλη του Δ.Σ. Μετά από αυτό εμείς πήραμε από την Αστυνομία όλα τα εισιτήρια και τα βγάλαμε προς διάθεση».

Για την αλλαγή πορείας από τους ανθρώπους του Βόλου τόνισε: «Από εκεί και πέρα αργά το βράδυ της Δευτέρα κάποιος άνθρωπος από τον Ολυμπιακό Βόλου με πήρε και μου είπε ότι δέχονται πιέσεις από κάποιους για να πάρουν εισιτήρια. Τους είπαμε ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και να στείλουν ένα επίσημο έγγραφο για να ξεκινήσει η διαδικασία. Να δούμε δηλαδή πόσα εισιτήρια θα πάρουν, που θα κάτσουν και πως θα τα πληρώσουν. Εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Βόλου δεν ήρθε. Εγώ είχα μια επικοινωνία με το κ. Δασκαλόπουλο ο οποίος είναι υπεύθυνος των εισιτηρίων στην ομάδα του Βόλου, μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί έτσι και αλλιώς δεν ήθελαν εισιτήρια. Απλά δέχτηκαν κάποιες πιέσεις».

«Πλήρης ο φάκελος»
Ο Ελευθερούδης μίλησε και για το φάκελο αδειοδότησης της κίτρινης ΠΑΕ τονίζοντας ότι: «Η φετινή διαδικασία δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Πλέον ότι ισχύει για την αδειοδότηση σε επίπεδο UEFA ισχύει και στην Ελλάδα. Μάλιστα η ΕΠΟ μας πληροφόρησε ότι ο φάκελος μας είναι από τους πιο πλήρεις».

1.200 εισιτήρια με Ξάνθη
Σχετικά με τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με την Ξάνθη δήλωσε: «Έχουμε συμφωνήσει με την ομάδα της Ξάνθης να πάρουμε 1200 εισιτήρια έναντι 25 ευρώ για να καλύψουμε τις ανάγκες των φιλάθλων μας».

Εγκώμια για Τσιώλη
Αναφερόμενος τον Σάκη Τσιώλη υπογράμμισε: «Είναι ένας άνθρωπος που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Ασχολείται από το πρωί μέχρι το βράδυ με την ομάδα και όλα τα θέματα της. Μιλά συνέχεια με τους παίκτες και τους συνεργάτες του. Είναι πολύ μεθοδικός. Μάλιστα έχουμε ήδη έρθει σε συμφωνία για τη προετοιμασία της επομένης χρονιάς είτε μπούμε στα play offs είτε όχι. Πιστεύω ότι δίκαια του έχει δοθεί ο τίτλος ως ενός από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές».

Τέλος ο Γιώργος Ελευθερούδης, μιλώντας για τις εξελίξεις  και τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: «Όταν υπάρξουν οι τελεσίδικες αποφάσεις από τη δικαιοσύνη, τότε η ΠΑΕ Άρης  θα μιλήσεις επίσημα».

Εξώδικο στον Μπιτσαξή;

Εξώδικο αναμένεται στείλει η Συντονιστική Επιτροπή των ομάδων της Δ΄ Εθνικής την Παρασκευή προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον Πάνο Μπιτσαξή και το οποίο θα κοινοποιήσει στην ΕΠΟ και τον πρόεδρό της, Σοφοκλή Πιλάβιο. 

Στο περιεχόμενο του εξώδικου θα αναφέρονται αναλυτικά οι αξιώσεις των συλλόγων, αναφορικά με τις οφειλόμενες επιχορηγήσεις των τριών τελευταίων ετών από πλευράς Πολιτείας, αλλά και τα σχετικά άρθρα του Συντάγματος, στα οποία άπτονται οι απαιτήσεις των παραγόντων. 

Μέσω του εξώδικου, θα δοθεί μία δεκαήμερη προθεσμία για τυχόν ανταπόκριση από την Γ.Γ.Α., ενώ σε αντίθετη περίπτωση τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπή φέρονται διατεθειμένα να προχωρήσουν στις επόμενες νομικές ενέργειες που προβλέπονται από τον Νόμο. 

Ηδη, οι άνθρωποι της Επιτροπής βρίσκονται σε διαδικασία συλλογής συναινετικών εγγράφων από πλευράς σωματείων, ώστε να προχωρήσει η κορύφωση των κινητοποιήσεων.

Εκτός strip club με τις… κλωτσιές ο Μπαλοτέλι!!

Όσοι έχουν ενημερωθεί για τα καμώματα του Μάριο Μπαλοτέλι, τότε δεν πρέπει να τους κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση πως ο Ιταλός σέντερ φορ πρωταγωνίστησε σε τσακωμό έξω από strip club, όταν τα… έβαλε με πέντε ανθρώπους του μαγαζιού!

Η σκανδαλοθηρική εφημερίδα «Sun» αναφέρει πως ο διεθνής επιθετικός άγγιξε… παραπάνω απ’ όσο ορίζουν οι κανονισμοί του μαγαζιού μια κοπέλα, με αποτέλεσμα αυτή να φωνάξει την ασφάλεια.

Αυτό δεν έγινε δεκτό από τον ιδιόρρυθμο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αφού βγήκε με συνοδεία εκτός, ζήτησε το λόγω, με αποτέλεσμα να μπουν στη μέση ακόμα τρία άτομα του μαγαζιού για να τον πείσουν (δεν ξέρουμε τον τρόπο) να μην επιμένει.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι του ήρθε και πήγε να αντιμετωπίσει 5 άτομα. Ήταν εκτός λογικής», δήλωσε ένας άλλος θαμώνας του μαγαζιού στη γνωστή εφημερίδα.


 


«Βλέπει» Ντε Κάνιο η Γουέστ Χαμ!!

Στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ ως πιθανός αντικαταστάτης του Άβραμ Γκραντ βρίσκεται ο Λουίτζι Ντε Κάνιο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TuttoMercatoWeb.

Ο προπονητής μάχεται να κρατήσει τη Λέτσε στη Serie A, αλλά τα καλά αποτελέσματα που πήρε απέναντι σε Μίλαν, Γιουβέντους, Ίντερ και Ουντινέζε έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα «Σφυριά» εξετάζουν την περίπτωσή του, από τη στιγμή που ο Γκραντ ενδέχεται να μην συνεχίσει στην ομάδα.

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, στο -1 από τη σωτηρία.

«Δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν ο Νόιερ»

Υπομονή απ’ όλες τις πλευρές συνιστά ο ατζέντης του Μάνουελ Νόιερ, καθώς όπως δήλωσε ο πελάτης του θα σκεφτεί το μέλλον του μετά τη λήξη της σεζόν και όχι πριν αυτή εκπνεύσει.

Ο διεθνής τερματοφύλακας της Σάλκε έχει όλο το… πακέτο για όσες ομάδες ψάχνουν παίκτη σε αυτή τη θέση με παρόν και μέλλον. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν Μονάχου, και Άρσεναλ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον αλλά θα πρέπει να περιμένουν…

«Ο Μάνουελ δεν έχει υπογράψει πουθενά. Ό,τι ακούτε είναι απλά φήμες. Ισχύει το γεγονός ότι έχουμε προτάσεις στα χέρια μας, αλλά δεν τις έχουμε μελετήσει ακόμα. Είναι παίκτης της Σάλκε και πριν τελειώσει η σεζόν δεν θέλει να αποπροσανατολίζεται. Αν θα μείνει στη Σάλκε; Δεν ξέρω ακόμα…», δήλωσε ο Μπέρναρντ Σμίτενμπεχερ στο «Sportinformationsdienst».

Αναζήτηση…συμπαικτών και στους Supporters!!

Λίγες ώρες πριν ο μάνατζερ του Ισμαέλ Μπλάνκο ζητήσει περίπου 3,5 εκατομμύρια Ευρώ για να μείνει στην ΑΕΚ, ο Σταύρος Αδαμίδης έψαχνε στο Supporters Club για οικονομική ανάσα μερικών χιλιάδων Ευρώ.

Ο πρόεδρο της ΠΑΕ είχε την Τρίτη το βράδυ την καθιερωμένη συνάντηση με μέλη του Supporters Club και αφού εξέθεσε την δεινή οικονομική κατάσταση της ομάδας, φέρεται να ζήτησε οικονομική συνδρομή. Άλλωστε τα περισσότερα από τα μέλη, είναι επιχειρηματίες με σημαντική οικονομική επιφάνεια.

Και ο Αδαμίδης φέρεται να του ζήτησε να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα στο τέλος της σεζόν, με ένα ποσό που ξεπερνά αρκετά την έτσι κι αλλιώς υψηλή συνδρομή τους. Απάντηση δεν πήρε, καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που τίθεται επί τάπητος ένα τέτοιο ζήτημα.

Και προφανώς και θα συζητηθεί εκ νέου. Πάντως έχει κυκλοφορήσει έντονη φημολογία, πως εκτός από την περιγραφή της δεινής οικονομικής κατάστασης της ομάδας, ο Αδαμίδης έκανε λόγο για πιθανή αποχώρηση των δυο μεγαλομετόχων της ΠΑΕ στο τέλος της σεζόν. Φημολογία όμως, που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ανανέωσε με Μαρσέιγ ο Αγιού!!

Σε μια κίνηση… ματ προχώρησαν οι διοικούντες τη Μαρσέιγ, οι οποίοι έδωσαν τα χέρια με τον Αντρέ Αγιού για επέκταση της τρέχουσας συνεργασίας τους, σταματώντας έτσι την φημολογία που ήθελε τον παίκτη να παίρνει μεταγραφή σε ομάδα της Αγγλίας.

Άρσεναλ και Λίβερπουλ φέρονταν έτοιμες να καταθέσουν πρόταση στους πρωταθλητές Γαλλίας για τον πολυσύνθετο μέσο, αλλά οι ιθύνοντες πρόλαβαν τις διαδικασίες και του επέκτειναν το συμβόλαιο.

Ο 21χρονος που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής των Μασσαλών έχει εντυπωσιάσει τα τελευταία δύο χρόνια με τις εμφανίσεις του (και στο Παγκόσμιο Κύπελλο) και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον. Πλέον, όποια τον θέλει, θα πρέπει είτε να περιμένει… είτε να δαπανήσει πολύ περισσότερα χρήματα…

Νέα κουβέντα Φερέιρα με αρχηγούς!!

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αφήνει μέρα να πάει χαμένη πλέον που να μην μιλάει στους ποδοσφαιριστές σε μια προσπάθεια να τους ξυπνήσει, εν' όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Φερέιρα στο περιθώριο της προπόνησης μάζεψε κοντά του τους αρχηγούς και τους εξήγησε πως δεν γίνεται να παρουσιαστεί ξανά τέτοιο θέαμα από την ομάδα. Οι Σισέ, Καραγκούνης και Κατσουράνης άκουσαν με προσοχή τα λόγια του Πορτογάλου, συμφώνησαν απόλυτα και υποσχέθηκαν πως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να...επηρεάσουν θετικά τους συμπαίκτες τους.

Ο Φερέιρα μίλησε επίσης στον Σαριέγκι για το περιστατικό με τον Σισέ και είχε τετ-α-τετ με τον Καντέ για το τι θέλει από αυτόν μέσα στα παιχνίδια.

Μεξές: «Φεύγω από τη Ρόμα»!!

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Ρόμα ανακοίνωσε ο Φιλίπ Μεξές λίγες ώρες μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο, ανοίγοντας την πόρτα στη... Μίλαν.

«Φεύγω από τη Ρόμα έπειτα από 7 αξέχαστα χρόνια. Έχω πάρει την απόφασή μου, αλλάζω τρόπο ζωής και θα φύγω στο τέλος της σεζόν.

Πέρασα καλά στη Ρόμα, αλλά υπάρχουν και άλλα προσωπικά θέματα που με ανάγκασαν να πάρω τη συγκεκριμένη απόφαση. Αν και νιώθω πολύ κοντά στην ομάδα, πρέπει να σκεφτώ και άλλους παράγοντες. Η αλλαγή προπονητή δεν έχει καμία σχέση με την απόφασή μου, τα πηγαίνω πολύ καλά με τον Βιντσέντζο Μοντέλα», εξήγησε ο παίκτης.

Το όνομά του ακούγεται πολύ έντονα για τη Μίλαν τον τελευταίο καιρό και θα μπορούσε να ενταχθεί στο δυναμικό της ως ελεύθερη μεταγραφή στο τέλος της σεζόν, καθώς το συμβόλαιό του λήγει.

«Στη Μίλαν; Δεν ξέρω, δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υπάρχουν τόσα πολλά να συζητήσουμε ακόμα, οπότε ίσως ναι. Το ξέρω ότι δεν θα βρω άλλη ομάδα σαν τη Ρόμα, ούτε στην Ιταλία ούτε στο εξωτερικό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή κάποιες φορές σε οδηγεί σε άλλα μονοπάτια», σχολίασε ο Μεξές.

Δεδομένου του γεγονότος ότι η επέμβαση θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για 4-6 μήνες, ο Γάλλος έχει παίξει ήδη το τελευταίο του ματς με τη φανέλα των «τζιαλορόσι», με τους οποίους αγωνίστηκε 258 φορές.

Κρίστμας: «Στόχος η τρίτη θέση»!!

Ο Ντιόντε Κρίστμας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη όπου μάλιστα κάνει και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του ΠΑΟΚ, με τον Αμερικανό να δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει. 

Στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Είμαι έτοιμος να παίξω να δώσω 110% των δυνατοτήτων μου», δήλωσε ο Αμερικανός και πρόσθεσε: 

«Μου αρέσουν τα τρίποντα αλλά μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα» ενώ για τον Ρόουλ Μάρσαλ είπε: «Δεν με πειράζει που θα είμαι συμπαίκτης με τον Μάρσαλ. Εγώ θα βγω πρώτος σκόρερ και αυτός δεύτερος». Αναφορικά με τις πληροφορίες και από ποιους τις πήρε, ο Ντιόντε Κρίστμας είπε: «Έμαθα πράγματα για την ομάδα από τον Τρε Σίμονς και από τον Ντόζιερ».

Τέλος για τους στόχους της ομάδας και για τον κόσμο είπε: «Ενημερώθηκα για τους φίλους του ΠΑΟΚ. Περιμένω να τερματίσουμε στην τρίτη θέση και θα βοηθήσω σε αυτό».

Κάνει έφεση για Μπέλιτς!!

Ο Πανιώνιος δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια και είναι έτοιμος να τραβήξει κι άλλο το σχοινί στην υπόθεση του Τόμας Μπέλιτς, με τους κυανέρυθρους να κάνουν έφεση κατά της απόφασης της ΕΠΟ που τον είχε δικαιώση.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ιστορικού δικαιώθηκε από την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία σχετικά με οφειλές της ΠΑΕ προς το μέρος του. Η έφεση των κυανέρυθρων θα στηριχθεί σε δύο σημεία και θα αφορά αίτημα διόρθωσης υφιστάμενου λάθους και κακοδικία.
 

Πέντε χιλιάδες «πράσινοι» στη Βαρκελώνη!!!

Στις 20 του μήνα θα παραλάβουν στον Παναθηναϊκό τα εισιτήρια για το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης και τα χίλια που θα δώσει η διοργανώτρια αρχή σε κάθε ομάδα είναι... ελάχιστα για τους «πράσινους».

Στα γραφεία της ΚΑΕ έχουν φθάσει αιτήσεις από... κάθε γωνιά της Γης όπου υπάρχει φίλος του «τριφυλλιού» και με μιά πρώτη πρόχειρη εκτίμηση υπολογίζονται περίπου 5 χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού να βρεθούν στο «Παλάου Σαν Ζόρντι» στο διάστημα 6-8 Μαϊου προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα να κατακτήσει το 6ο ευρωπαϊκό της ιστορίας της.

Σκόραρε ο Κριστιάνο, σκοράρει και η Ιρίνα! (photostory)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καταιγιστική και επικράτησε με 4-0 της Τότεναμ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ. Την στιγμή που ο Πορτογάλος μάγευε το κοινό του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», η σύντροφος του, Ιρίνα Σάικ μάγευε τον ανδρικό πληθυσμό.

 Το σέξι μοντέλο εμφανίστηκε σε γνωστό περιοδικό μόδας, φορώντας τα απαραίτητα και μία τσάντα. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, με την φωτογράφηση πάντως να κρίνεται άκρως καλλιτεχνική!

Απολαύστε την!
 

«Θα ξανασπάσουμε το κατεστημένο»!!

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούν το βροντερό «παρών» που πρόκειται να δώσουν στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της Λάρισας, «Monsters», υποστηρίζοντας πως «εμείς θα ξανασπάσουμε το κατεστημένο και θα δείξουμε ότι σκεφτόμαστε μόνο το πώς θα ξανασηκωθούμε».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του συνδέσμου αναφέρει:

«Tην Κυριακή θα κάνουμε την καλύτερη κερκίδα που κάναμε ποτέ...

...για την ΑΕΛ που έχουμε δυστυχώς μόνο στο μυαλό μας ως ανάμνηση και όνειρο μαζί.

...γιατί πιστεύουμε ακόμα, πως εμείς θα ξανασπάσουμε το κατεστημένο.

...για να πέσουμε με το κεφάλι ψηλά και να δείξουμε ότι το μόνο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι το ΠΩΣ θα ξανασηκωθούμε.

...γιατί ρεαλιστές δεν θα καταντήσουμε ποτέ.

...για να θυμίσουμε στους «εχθρούς» μας πως μία κατηγορία δεν είναι αρκετή να σβήσει την φωνή μας από τα αυτιά τους. Για να τους δώσουμε υπόσχεση και απειλή ότι θα συνεχίσουμε να στοιχειώνουμε τα όνειρά τους.

...για να εξαφανίσουμε μια για πάντα από την ψυχή μας την αίσθηση αυτής της παραποιημένης ΑΕΛ.

...για αυτόν που δημιούργησε ένα «κάτι σαν ΑΕΛ», ακυβέρνητο μα ταυτόχρονα προεδροκεντρικό, ευάλωτο -αγωνιστικά και παραγοντικά- στις ορέξεις αυτών που περιμένουν και θα περιμένουν πάντα στην γωνία, μίζερο και αδύναμο να εκφράσει (...εδώ και καιρό) παρά λίγους lifestyle περαστικούς που όταν ακούνε «θεά» τους έρχεται στο μυαλό αντί για την στρογγυλή ο γραφικός τηλεκριτής, μικρομεσαίο, κούφιο, συμβιβασμένο και προσαρμοσμένο στην «ελληνική πραγματικότητα», με ταβάνι μα κυρίως τελείως αποκομμένο από τον κόσμο και την ιστορία του.

...για αυτούς που δουλειά τους είναι να παραπλανούν.

...για αυτούς που όσα χρόνια κι αν υπηρετούν το άλογο, και όσα χρόνια ακόμα και να το υπηρετήσουν, δεν θα καταλάβουν ποτέ τίποτα παρά ελάχιστα για όσα αυτό αντιπροσωπεύει.

...για να κάνουμε τα 10 μέτρα της τελικής άσπρης γραμμής, και τα 2,5 μέτρα ύψους που μας χωρίζουν από το πράσινο, να ξαναμοιάζουν αμελητέες αποστάσεις -όπως άλλωστε είναι- για τους ποδοσφαιριστές με την βυσσινί φανέλα και το άλογο στο στήθος. Για να τους ξαναδούμε να σκαρφαλώνουν για την πάρτη μας στα τσιμέντα, για να τους ξαναδούμε να αισθάνονται κάτι από αυτό που γίνεται στην κερκίδα.

...για να συμπαρασύρουμε και να δείξουμε το δρόμο σε όλα τα αδέρφια.

...για να γεφυρώσουμε κομμάτι του χάσματος που οι ίδιοι δημιουργήσαμε απέναντι στην ΑΕΛ.

Ποτέ για την πάρτη μας. Πάντα για την ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ από την Κυριακή και μετά θα περάσει σε μια «νέα εποχή», η αφετηρία της οποίας, ελάχιστα θα μοιάζει σε αυτήν που μας προϊδέαζε, δημιουργώντας μας παραδόξως ένα άβολο συναίσθημα, το σλόγκαν του νέου γηπέδου της «Ανώνυμης Εταιρείας»*. Για να γίνει αυτό όμως δεν αρκούν μόνο λόγια αλλά απαιτούνται οι πράξεις και ο ιδρώτας του καθενός μας. Καλούμαστε να εκμεταλλευτούμε την δύσκολη αυτή συγκυρία ώστε να χτίσουμε και να δούμε την ΑΕΛ που θα αρμόζει στους οπαδούς και τον κόσμο της.

Καλούμαστε να αποδείξουμε σε όλους μα περισσότερο στους ίδιους μας τους εαυτούς, πως οι οπαδοί στα δύσκολα φαίνονται. Καλούμαστε να γράψουμε ιστορία και όχι απλά να είμαστε θεατές. Αυτή η «νέα εποχή» μπορεί να έχει ως αφετηρία το κλείσιμο μιας αυλαίας, αλλά ΜΟΝΟ σαν ευκαιρία θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Μια ευκαιρία να γράψουμε εμείς ιστορία, χωρίς αποκλίσεις από τα πιστεύω μας και μακριά από μετριοπαθείς λογικές. Μια ευκαιρία να χτίσουμε το καλούπι για την ΑΕΛ που εμείς θέλουμε.

Την Κυριακή η «ΘΥΡΑ 1» θα βάλει τα γιορτινά της και θα το κάνει συνειδητά. Τα λαρύγγια όσων εμπνέονται από το ΑΕΛικό ιδεώδες, θα γίνουν θυσία στα τσιμέντα της, περνώντας το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση... Οτιδήποτε λιγότερο δεν αξίζει στην ΑΕΛ. Οτιδήποτε λιγότερο δεν αξίζει στο όνομα MONSTERS. Οποιοσδήποτε «λιγότερος» δεν αξίζει να στέκεται στην «Θύρα 1».

Μόνο οι δυνατοί μπορούν να μετατρέψουν ένα οδυνηρό τέλος σε μια ελπιδοφόρα αρχή. Τους λιπόψυχους τους λίγους και αυτούς που δεν αγαπούν πραγματικά τους περιμένει -αργά ή γρήγορα- μόνο η διάλυση...

ΑΕΛ ΙΔΕΑ

* Μόνο Ανώνυμο και Εταιρεία είναι αυτό που κάποιοι επιμένουν ακόμα και σήμερα να αποκαλούν ΑΕΛ. Το «Ποδοσφαιρικό» που θα έπρεπε να προηγείται ακόμα και στον αποκρουστικό κόσμο του μοντέρνου ποδοσφαίρου, και όσα αυτό αντιπροσωπεύει δεν χωρά ούτε για αστείο...»
 

«Θέλει Τζόρτζεβιτς ο Ολυμπιακός»

Για μια ακόμη φορά γράφτηκε το όνομα του Φιλίπ Τζόρτζεβιτς για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την σερβική ιστοσελίδα «Sportal.rs», ο παίκτης της Νάντ, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα Των «ερυθρόλευκων» ενόψει καλοκαιριού. 

Ο 30άχρονος επιθετικός μένει ελεύθερος  το καλοκαίρι και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι ένας από τους λόγους που ταξίδεψε στη Γαλλία ο Ανδρέας Νινιάδης τις προηγούμενες μέρες.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στον σκάουτερ του Πειραιώτικου συλλόγου. Στο άρθρο τονίζεται πως για τον Τζόρτζεβιτς ενδιαφέρονται και αρκετές ομάδες του «σαμπιονά».

Φεύγουν Πάρκερ και Κόλεμαν!!

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν οι δυο Αμερικάνοι του Ηρακλή Σμους Πάρκερ και Τζερόμ Κόλεμαν μετά από συνάντηση που είχαν με την διοίκηση της ΚΑΕ.
Οι δυο μπασκετμπολίστες συζητήσαν με την διοίκηση της ΚΑΕ σήμερα ώστε να λύσουν αύριο την συνεργασία τους κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα όπου και θα φύγουν για την Αμερική. Έτσι αφού φύγουν και οι Σμους Πάρκερ και Τζερόμ Κόλεμαν τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα όσον αφορά την παραμονή αφού η ομάδα θα χάσει τους πρώτους σκόρερ τους.

Ασταμάτητος ο ΠΑΟ 111-70 την ΑΕΚ!!

Χωρίς να συναντήσει αντίσταση ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 111-70 της ΑΕΚ στον εξ αναβολής αγώνα της 22ης ημέρας στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Οι «πράσινοι» προσπέρασαν με έναν βαθμό τον Ολυμπιακό στον βαθμολογικό πίνακα προσωρινά, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έναν αγώνα λιγότερο και αύριο αντιμετωπίζουν το Περιστέρι σε εξ αναβολής αναμέτρηση.
Ο Παναθηναϊκός από το πρώτο λεπτό επέβαλε τον ρυθμό του και δεν συνάντησε αντίσταση από την ΑΕΚ αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη, αφού η πρώτη περιόδος βρήκε τους «πράσινους» μπροστά με 31-10. Επίσης ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς συμπλήρωσε τους 400 αγώνες στην Α1, όλους με τον Παναθηναϊκό και έγινε ο τέταρτος προπονητής στην ιστορία της Α1 που το πετυχαίνει, μετά τους Σούλη Μαρκόπουλο, Γιάννη Ιωαννίδη και Βαγγέλη Αλεξανδρή.
Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Καϊμακόγλου με 22 πόντους, ενώ υπήρξε μεγάλη πολυφωνία στην επίθεση, ενώ από την ΑΕΚ πρώτος σκ΄ροερ ήταν ο Δορκοφίκης με 11.
Τα δεκάλεπτα: 31-10, 56-38, 87-50, 111-70
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τέπιτς 9, Μάριτς 15, Περπέρογλου 11 (1), Μπατίστ 4, Φώτσης 6, Σάτο 14 (2), Τσαρτσαρής 8 (2), Διαμαντίδης 6, Βουγιούκας 4, Καλάθης 6, Καϊμακόγλου 22 (4), Ζούμπος 6.
ΑΕΚ: Καστλ 2, Κοχαντάρεβιτς 6, Νικολαϊδης 8 (2), Παπανικολάου 10 (1), Χαρτ 7 (2), Ντικούδης 8, Δορκοφίκης 11 (1), Αντωνάκης, Καλλινικίδης 3, Κάρι 10 (1), Μάντιτς 5 (1), Τζόλος.

Πασσιαλής: «Να δώσουμε παίκτες στη μεγάλη ομάδα»!!

Ο Νίκος Πασσιαλής μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την φετινή πορεία της ομάδας Κ20 του Άρη και για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο τεχνικός των κιτρίνων μεταξύ των άλλων τόνισε: «Νομίζω πως εδώ που φτάσαμε δεν το χάνουμε το πρωτάθλημα. Τουλάχιστον 1 νίκη στα εναπομείναντα 3 παιχνίδια θα κάνουμε. Μακάρι να κάνουμε και 3 νίκες.
Θα είναι μια επιβράβευση το πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Εμείς έχουμε δώσει βαρύτητα να εμπλουτίζουμε τις ακαδημίες, με παίκτες από άλλες ομάδες. Πιστεύουμε στους παίκτες και θέλουμε να δώσουμε παίκτες στη μεγάλη ομάδα. Το να είσαι 20 βαθμούς πάνω από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, που ψάχνουν παίκτες σε όλη την Ελλάδα, είναι πολύ σημαντικό. Ο κύριος στόχος μας είναι, όχι απλώς να πάνε, αλλά και να παίξουν στη μεγάλη ομάδα. Έχουμε επαφή με τον κύριο Τσιώλη, ενώ ήδη είναι επαγγελματίες οι Κατίδης, Μπουγαϊδης, Αγτζίδης, Οικονομόπουλος και Αγγελούδης. Είναι επίσης σημαντικό το γεγονός πως εμείς δεν βάλαμε μεγαλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα, ούτε χρησιμοποιήσαμε ξένους παίκτες. Το Σάββατο στις 12:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» περιμένουμε τον κόσμο, να εμψυχώσει τα παιδιά. Είναι μια καλή εμπειρία να παίζουν μπροστά σε κόσμο».

Παρέμεινε στην κορυφή η Παναχαϊκή!!

Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ` Εθνικής κατηγορίας, μετά και την ολοκλήρωση της 28ης αγωνιστικής. Η Παναχαϊκή, με τέρματα των Ουρτάδο (64`) και Δαμιανίδη (85`), επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στην αχαϊκή πρωτεύουσα και παρέμεινε στην κορυφή με 55 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον Ηρακλή Ψαχνών, που νίκησε 3-0 τον Πλατανιά Χανίων, χάρη στα γκολ των Ρεπετσά (5`), Βλαχόπουλου (36`) και Σέγκου (71`).
Στην τρίτη θέση παρέμεινε και ο Βύζας Μεγάρων, μετά την άνετη επικράτηση (3-0) επί του Παναιγιάλειου, ενώ στα Χανιά η Ρόδος, με γκολ του Κακλαμάνου στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, απέσπασε ισοπαλία 1-1 απέναντι στην τοπική ομάδα.
Τα αποτελέσματα της 28ης ημέρας στον 1ο όμιλο:
Χανιά-Ρόδος 1-1
Παναχαϊκή 2005-Απόλλων Σμύρνης 2-0
Βύζας-Παναιγιάλειος 3-0
Κόρινθος-Ολυμπιακός Χερσονήσου 1-0
Ασπρόπυργος-Αίας Σαλαμίνας 0-1
Ηρακλής Ψαχνών-Πλατανιάς Χανίων 3-0
ΠΑΟ Ρουφ-Αγία Παρασκευή 3-0 α.α.
Κεραυνός Κερατέας-Πανηλειακός 0-3 α.α.

Ήττα της Επανομής, ισοπαλία τα Γιαννιτσά!!

Την ήττα γνώρισε η Αναγέννηση Επανομής στην έδρα της Καλλονής με 2-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο και η μεταξύ τους διαφορά πήγε στον ένα βαθμό. Η Αναγέννηση Γιαννιτσών δεν κατάφερε να πλησιάσει στην κορυφή μιας και έμεινε στο 1-1 μέσα στην έδρα της Δόξας Κρανούλας, ενώ νίκη παραμονής πέτυχαν ο Οδυσσέας Αναγέννησης μέσα στην Ναύπακτο και η ΑΕ Ποντίων Κατερίνης επί του Μακεδονικού.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΦΩΚΙΚΟΣ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ – ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Γηπ. Κρανούλας)
(66′ Γιάκος σουτ – 50′ Σουλίδης κεφ)
ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ
ΜΕΓΑΣ ΑΛ. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ – ΚΟΖΑΝΗ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ
(41′ Κυριακίδης σουτ)
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ
(45′ Χατζηκυριάκος κεφ, 79′ Τριανταφύλλου σουτ)
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤ. – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓ. 1-2 ΤΕΛΙΚΟ
(69′ Παπαποστόλου φάουλ – 23′, 58′ πεν Τριανταφυλλάκος σουτ)
ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ
(8′ Δεληζήσης κεφ)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-1
(45′ Μουρατίδης σουτ)
Ρεπό έχει ο Εθνικός Φιλιππιάδας

EUROLEAGUE: Δεκτό το αίτημα της Μακάμπι!

Η Ευρωλίγκα έκανε δεκτό το αίτημα της Μακάμπι ορίζοντας στις 17:30 τον τελικό του Φάιναλ Φορ της 8ης Μαΐου.
Η αναμέτρηση για τις θέσεις 3-4 θα διεξαχθεί στις 14:30 και όχι μετά τον τελικό όπως αρχικά φημολογείτο. Συνοπτικά το πρόγραμμα του Final 4:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/5
19:00: Παναθηναϊκός-Σιένα
22:00: Μακάμπι-Ρεάλ ή Βαλένθια
ΚΥΡΙΑΚΗ 8/5
14:30: Θέσεις 3-4
17:30: ΤΕΛΙΚΟΣ

Αρπάχτηκαν Σισέ – Σαριέγκι

Η προπόνηση της Τετάρτης είχε ένα μικροεπεισόδιο όταν μετά από παρατήρηση του Σαριέγκι στον Σισέ να μαρκάρει περισσότερο, ο Γάλλος εκνευρίστηκε και αντάλλαξαν μερικές κουβέντες.

«Τζιμπρίλ, μόνο εσύ δεν μαρκάρεις» ήταν η πρώτη ατάκα του Σαριέγκι με τον Γάλλο να απαντάει σε έντονο ύφος «τι είναι αυτά που λες, κι εγώ μαρκάρω».

Εκεί ακουστηκαν κάποια... γαλλικά και τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.

Συμβαίνουν αυτά στις προπονήσεις ιδιαίτερα όταν το κλίμα δεν είναι καλό. Άλλωστε, μετά το τέλος της προπόνησης ο Φερέιρα είχε τετ-α-τετ με τους αρχηγούς της ομάδας αλλά και τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου για την βελτίωση της εικόνας αλλά και να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Δεν χρειάζεται να υπάρχει τόση ένταση στην προπόνηση, θέλω να θυμάστε πως είστε συμπαίκτες. Άλλο πάθος, άλλο εκνευρισμός» ήταν τα λόγια του Φερέιρα προς τους δύο πρωταγωνιστές. Αργότερα, μίλησε και με τους Ζιλμπέρτο, Σισέ και Καραγκούνη για την εικόνα της ομάδας, αφού ως πιο έμπειροι μπορούν να... τραβήξουν τους υπολοιπους.

Εν τω μεταξύ, μπέρδεμα έχει προκύψει με το έγγραφο χορηγίας και τα λεφτά που δεν μπήκαν, αλλά τα πράγματα είναι πολύ απλά. Από τη στιγμή που η σχέση μεταξύ των μετόχων του Παναθηναϊκού περνούσε από σαράντα κύματα και η σύμπλευση δεν υπήρξε σχεδόν ποτέ, είναι φυσικό επακόλουθο να αθετηθούν όσα είχαν συνεννοηθεί. Ιδιαίτερα, από τη στιγμή που οι συμφωνίες τους δεν ήταν γραπτές και επικυρωμένες αλλά γραπτές…

Αντιπαράθεση Λένον-Ρέντκναπ μέσω… Twitter

Συνήθεια έχει γίνει πλέον στην Αγγλία και στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκεί να γνωστοποιούν τις απόψεις τους για διάφορα θέματα μέσω διαδικτυακών τόπων και όχι πρόσωπο με πρόσωπο. Νέος σε αυτή τη λίστα είναι ο Άαρον Λένον, ο οποίος έγραψε πως αδίκως έμεινε εκτός ενδεκάδας.

Ο διεθνής χαφ-εξτρέμ (και πρώτος σε ασίστ στο Τσάμπιονς Λιγκ με 5) κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ένιωσε αδιάθετος με αποτέλεσμα να χάσει μερικές προπονήσεις. Παρόλα αυτά, στα τέλη της, μίλησε με τον Χάρι Ρέντκναπ και του διεμήνυσε πως νιώθει καλά και πως είναι έτοιμος να βοηθήσει στην προσπάθεια κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όμως, ο έμπειρος τεχνικός της Τότεναμ, παρότι του είχε πει πως τον υπολογίζει για βασικό, την τελευταία στιγμή αποφάσισε να τον αλλάξει με τον Ζερμέιν Τζένας, κάτι που εκνεύρισε τον Λένον.

«Είπε (σ.σ. ο Ρέντκναπ) πως δεν ένιωθα καλά πριν το παιχνίδι. Αυτό δεν είναι αλήθεια, καθώς αυτό το είχα πει την Κυριακή. Μίλησα με το ιατρικό επιτελείο και μου είπαν πως θα είμαι ΟΚ με μερικά φάρμακα. Ήξερε πως μπορώ να παίξω», έγραψε στο Twitter, ακυρώνοντας στην ουσία τα λεγόμενα του τεχνικού του, ο οποίος είχε δηλώσει πως «ο Λένον δεν έχει δύναμη, είναι κουρασμένος».

Στις 13/4 η εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Tην ερχόμενη Τετάρτη (13/04), όπως έγινε γνωστό, θα εκδικαστεί η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ενώ την ίδια ημέρα θα εκδικαστεί και η έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, ο οποίος έκρινε την ποινή της ΕΠΟ (μία αγωνιστική και 250.000), επιεική.
Οι νομικοί του ΠΑΟΚ αύριο αναμένεται να απολογηθούν για λογαριασμό της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague για «τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Λάρισα», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ Ηρακλής τιμά τον Τάσο Κατσαμπή

To παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι όπως όλα δείχνουν το τελευταίο (εντός έδρας) για τον Τάσο Κατσαμπή, που αποφάσισε να «κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια». Για αυτό το λόγο, υπήρξε και η σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ηρακλής, που θα το τιμήσει για τη προσφορά του στην ομάδα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής: «Ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Κατσαμπής, μετά από εννέα χρόνια διακεκριμένης προσφοράς στην ομάδα και μακρά πορεία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας ανάγλυφο το στίγμα της ποιότητας του χαρακτήρα και της ποδοσφαιρικής αξίας του, αποφάσισε να «κρεμάσει τα παπούτσια του», με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Την Κυριακή 10/04, στο περιθώριο της τελευταίας εντός έδρας αναμέτρησης της περιόδου, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θα τιμήσει τον αρχηγό, για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα, τα χρόνια της σημαντικής παρουσίας του σε αυτήν».

Τσεχ: «Όσο αντέχω θα είμαι εδώ»

Την επιθυμία του να μείνει για πολλά ακόμη χρόνια στην Τσέλσι, εξέφρασε με τοποθέτηση του ο τερματοφύλακας της αγγλικής ομάδας, Πετρ Τσεχ.
«Είμαι σχεδόν επτά χρόνια στην ομάδα κι όμως αισθάνομαι ακόμα ενθουσιασμένος όπως την πρώτη μου μέρα εδώ. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έφτανα τις 300 συμμετοχές ωστόσο ελπίζω στα επόμενα χρόνια να γίνουν 600. Δεν μπορώ να με φανταστώ να αγωνίζομαι μετά τα 38 μου χρόνια καθώς το παιχνίδι έχει γίνει πολύ απαιτητικό ωστόσο όσο αντέχω και όσο με χρειάζεται η ομάδα θα είμαι εδώ και θα προσπαθώ για το καλύτερο.
Θα είναι κάτι φοβερό να ξεπεράσω τον Τζόλα. Είμαι πολύ περήφανος για τις 300 συμμετοχές μου ιδιαίτερα από τη στιγμή που συνδυάστηκαν με ορισμένες από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία της Τσέλσι» δήλωσε ο Τσέχος κίπερ των πρωταθλητών Αγγλίας.

Πίστη Τσικαρίτο για νίκη!!

Την πεποίθηση του πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπορεί να αποδράσει με το διπλό σήμερα από το «Στάμφορντ Μπριτζ», εξέφρασε ο άσος της Γιουνάιτεντ, Χαβιέ Ερνάντεζ.
«Ο Ρούνει είναι σε εξαιρετική φόρμα και αυτό θα είναι ένα έξτρα πρόβλημα για την Τσέλσι. Πραγματικά θέλει να σκοράρει στο Λονδίνο και αυτό αποτελεί τεράστιο κίνητρο για εκείνον. Ο προπονητής μας θέλει από εμάς να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες και να σκοράρουμε ώστε στην ρεβάνς στην έδρα μας να έχουμε περισσότερες επιλογές. Η ομάδα με την καλύτερη επίθεση θα περάσει στα ημιτελικά.
Η Τσέλσι έχει εξαιρετικούς επιθετικούς αλλά οι δικοί μας είναι καλύτεροι. Ψυχολογικά είμαστε ήρεμοι. Θέλουμε να νικήσουμε μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ. Αυτό θα είναι εκπληκτικό».

Ξεφεύγει ο Ραούλ...

Μετά το χθεσινό γκολ που πέτυχε εναντίον της Ίντερ, ο Iσπανός επιθετικός έφτασε τα 72 σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συνεχίζει...
Ξεφεύγει ο Ραούλ...
Πίσω του βρίσκεται ο Ιντζάγκι, με 70 και ακολουθεί στην τρίτη θέση ο Σεβτσένκο με 67:
1. Ραούλ (Ισπανός/Σάλκε) 72 τέρματα
2. Φιλίπο Ιντζάγκι (Ιταλός/Μίλαν) 70
3. Αντρέι Σεβτσένκο (Ουκρανός/Ντιναμό Κιέβου) 67
4. ΓΚΕΡΝΤ ΜΙΛΕΡ (Γερμανός) 62
5. Ρούουντ Φαν Νιστελρόι (Ολλανδός/Αμβούργο) 62

«Σε 12 χρόνια μπορεί να γυρίσω!»

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Σάλκε στη νίκη επί της Ίντερ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκαθάρισε πως δεν θα επιστρέψει ποτέ στην Ελλάδα…
«Σε 12 χρόνια μπορεί να γυρίσω!»
«Ποτέ… Δε θα γυρίσω ποτέ. Και για να είμαι πιο ακριβής, μπορεί να το κάνω μετά από… 12 χρόνια! Ζω σπουδαία πράγματα στη Γερμανία. Τα όσα συμβαίνουν στην ποδοσφαιρική μου ζωή, δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που γίνονται στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού στο «sday.gr».
Όσο για τον αγώνα στο «Μεάτσα», επεσήμανε: «Ήταν μια μαγική βραδιά για μένα. Αυτά που ζω με τη Σάλκε, δε τα πίστευα ούτε στο όνειρό μου. Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα κι ελπίζω να παίζω σε τόσο υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια. Σίγουρα πήραμε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να μην παρεκκλίνουμε καθόλου από αυτόν».

Άκυρος ο συναγερμός!!

Εξοφλημένος είναι ο Μύρωνας Σηφάκης σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες γύρω από το θέμα, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση τιμωρίας για τον ΟΦΗ.
Άκυρος ο συναγερμός!
Στον πρώην τεχνικό της ομάδας υπήρχε ένα χρέος 29 χιλ. ευρώ, το οποίο όμως έχει εξοφληθεί, παρά τα όσα αναφέρει η ΕΠΟ σε ανακοίνωσή της...
Ο νομικός της εκπρόσωπος της ομάδας, Μανόλης Φωτάκης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM Κρήτης και τόνισε: «Έχει υπάρξει ρύθμιση με τον Σηφάκη και το μόνο που απομένει είναι να αποστείλουμε ένα ανακλητικό έγγραφο στην ΕΠΟ με τη συναίνεση του Σηφάκη για να μην ισχύσει η απόφαση».
Πηγή: sportdog.gr

Άλλαξε σορτσάκι στο παρκέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πόιντ γκαρντ των Σανς, Στιβ Νας είχε βάλει λάθος σορτσάκι... Επειδή το τζάμπολ του αγώνα με τους Μπουλ πλησίαζε, αναγκάστηκε να αλλάξει μέσα στο παρκέ! Οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον καλύψουν, αλλά ο τηλεοπτικός φακός τον έπιασε…
Άλλαξε σορτσάκι στο παρκέ! (ΒΙΝΤΕΟ)











Ξαναχτύπησε ο Σουμούντιτσα, φίλησε διαιτητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο …τρελός προπονητής της Ραπίντ Βουκουρεστίου, Μάριους Σουμούντιτσα, ξαναχτύπησε! Αφού έχει «ξεβρακωθεί» σε συνέντευξη Τύπου, τώρα φίλησε διαιτητή!
Ξαναχτύπησε ο Σουμούντιτσα, φίλησε διαιτητή! (ΒΙΝΤΕΟ)
Στην αναμέτρηση με την Γκαζ Μετάν πανηγύρισε έξαλλα εντός αγωνιστικού χώρου το γκολ της ομάδας του και μπροστά στην κερκίδα των φίλων της Ραπίντ.

Έτσι, ο διαιτητής του αγώνα αναγκάστηκε να τον αποβάλλει με αποτέλεσμα να πάρει ...σουβενίρ ένα φιλί από τον πάντα εκκεντρικό Σουμούντιτσα!

Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου έναν μήνα ο ίδιος προπονητής τα είχε …κατεβάσει στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Ουνιρέα.

Μπήκε στο πρόγραμμα ο Μπομπαντίγια!!!

Με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο Σέρχιο Κόκε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στην κοιλιακή χώρα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Χρήστος Βανγκέλι λόγω ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο στο γόνατο. Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και χωρίς ενοχλήσεις μπήκαν οι Μπομπαντίγια, Μενδρινός (είχε υποστεί μία διάταση την Κυριακή) και Τσεσνάουσκις. Το δικό του πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης ακολουθεί ο Μιχάλης Σηφάκης. Ο Σάκης Πρίττας ξεκίνησε την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Να σημειωθεί πως εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει την Κυριακή ο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, ενώ απών θα είναι οι τιμωρημένοι Ρικάρντο Φατί, Νέρι Καστίγιο. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία απογευματινή προπόνηση.

«Δεν είπα ποτέ ότι μίλησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού»

Λανθασμένα συμπεράσματα βγήκαν μετά από ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε ο κεντρικός αμυντικός του Πανσερραϊκού, Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό.  Μετά από τις συγκεκριμένες δηλώσεις του, λανθασμένα προέκυψε το συμπέρασμα ότι έχει μιλήσει με την διοίκηση των «ερυθρόλευκων» για το μέλλον του. 

Το ΤhePlayer επικοινώνησε με τον παίκτη, ο οποίος μας ξεκαθάρισε, ότι πρόθεσή του είναι να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού και γιατί όχι άμεσα, αλλά κάτι τέτοιο είναι θέμα της διοίκησης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ με την δεν έχει μιλήσει μέχρι τώρα. 

Κάτι τέτοιο αναμένεται λογικά να συμβεί στο μέλλον, ανάλογα και με το τι θα πει ο προπονητής, είτε αυτός θα είναι και πάλι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, είτε κάποιος άλλος. Εκτός αυτού όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά το πέρας των δύο τελευταίων αγωνιστικών, όπου και ο νεαρός αμυντικός θα τιμήσει το συμβόλαιο του με τον Πανσερραϊκό, όπως έκανε μέχρι τώρα. 

Τέλος, για να μην υπάρξει κάποιο μπέρδεμα, ο λόγος γίνεται για την ραδιοφωνική συνέντευξη του και όχι αυτή που έδωσε εχτές και σε εμάς, η οποία καταγράφει πλήρως όσα μας είχε πει ο παίκτης. 
Πηγή: theplayer.gr

Μπέος: «Δεν υπάρχει υπόθεση»!!

Ενώπιον του αθλητικού Εισαγγελέα βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αχιλλέας Μπέος, με σκοπό να καταθέσει για την υπόθεση των κασετών. Ο ισχυρός παράγοντας του Ολυμπιακού Βόλου, βγαίνοντας από την Εισαγγελία, τόνισε ότι δεν υπάρχει υπόθεση, ενώ το νέο στοιχείο που προέκυψε τόσο από τις δηλώσεις του, όσο και από αυτές του δικηγόρου του, είναι ότι ο Γιώργος Δαλούκας, στην κατάθεσή του, είπε ότι πιέστηκε από τον Αχιλλέα Μπέο, να σφυρίξει υπέρ του Άρη στο ματς με τον Παναθηναϊκό. 

Τσάμπιονς Λιγκ θέλει ο Ντελ Νίδο!!

Μέχρι τελικής πτώσεως θα παλέψει η Σεβίλλη για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όπως τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Χοσέ Μαρία Ντελ Νίδο.

«Ο στόχος της πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου δεν έχει αλλάξει. Απέχουμε εννιά βαθμούς από την 4η θέση, άρα τα οκτώ παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα είναι όλα τελικοί για εμάς», δήλωσε ο Ντελ Νίδο στην ισπανική εφημερίδα «AS».

Αυτή τη στιγμή, οι Ανδαλουσιανοί έχουν 45 βαθμούς και «βλέπουν» τον κόσμο από την 5η θέση της βαθμολογίας της Primera Division, στην οποία «συγκατοικούν» με τη Μπιλμπάο, και «κυνηγούν» τη Βιγιαρεάλ, η οποία είναι τέταρτη με 54 βαθμούς. 

«Έχουμε τη δυνατότητα να κατακτήσουμε άλλους 24 βαθμούς και δεν έχουμε την πολυτέλεια της απώλειας. Η αποτυχία δεν είναι στις επιλογές μας. Πρέπει να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι που μας απομένει μέχρι το τέλος της σεζόν», τόνισε ο πρόεδρος της Σεβίλλης και πρόσθεσε: «Η ομάδα έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Οι Βιγιαρεάλ και Βαλένθια βρίσκονται στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ».