Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Αρπάχτηκαν Σισέ – Σαριέγκι

Η προπόνηση της Τετάρτης είχε ένα μικροεπεισόδιο όταν μετά από παρατήρηση του Σαριέγκι στον Σισέ να μαρκάρει περισσότερο, ο Γάλλος εκνευρίστηκε και αντάλλαξαν μερικές κουβέντες.

«Τζιμπρίλ, μόνο εσύ δεν μαρκάρεις» ήταν η πρώτη ατάκα του Σαριέγκι με τον Γάλλο να απαντάει σε έντονο ύφος «τι είναι αυτά που λες, κι εγώ μαρκάρω».

Εκεί ακουστηκαν κάποια... γαλλικά και τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.

Συμβαίνουν αυτά στις προπονήσεις ιδιαίτερα όταν το κλίμα δεν είναι καλό. Άλλωστε, μετά το τέλος της προπόνησης ο Φερέιρα είχε τετ-α-τετ με τους αρχηγούς της ομάδας αλλά και τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου για την βελτίωση της εικόνας αλλά και να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Δεν χρειάζεται να υπάρχει τόση ένταση στην προπόνηση, θέλω να θυμάστε πως είστε συμπαίκτες. Άλλο πάθος, άλλο εκνευρισμός» ήταν τα λόγια του Φερέιρα προς τους δύο πρωταγωνιστές. Αργότερα, μίλησε και με τους Ζιλμπέρτο, Σισέ και Καραγκούνη για την εικόνα της ομάδας, αφού ως πιο έμπειροι μπορούν να... τραβήξουν τους υπολοιπους.

Εν τω μεταξύ, μπέρδεμα έχει προκύψει με το έγγραφο χορηγίας και τα λεφτά που δεν μπήκαν, αλλά τα πράγματα είναι πολύ απλά. Από τη στιγμή που η σχέση μεταξύ των μετόχων του Παναθηναϊκού περνούσε από σαράντα κύματα και η σύμπλευση δεν υπήρξε σχεδόν ποτέ, είναι φυσικό επακόλουθο να αθετηθούν όσα είχαν συνεννοηθεί. Ιδιαίτερα, από τη στιγμή που οι συμφωνίες τους δεν ήταν γραπτές και επικυρωμένες αλλά γραπτές…

Δεν υπάρχουν σχόλια: