Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

«Μίλησα με ΠΑΟ για Μπλάνκο και θα ξαναμιλήσω»

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ίσμαελ Μπλάνκο επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, Γκουστάβο Οναΐντια, ο οποίος δήλωσε πως σύντομα θα ξαναμιλήσει με τους «πράσινους».

«Μίλησα με ΠΑΟ για Μπλάνκο και θα ξαναμιλήσω»
Παράλληλα, μιλώντας στο aek365.gr τόνισε πως δεν τους ικανοποιεί η πρόταση των «κιτρινόμαυρων» και δήλωσε… αδιάφορος, για το αν η Ένωση βιάζεται για την απάντησή τους.
Αναλυτικά:

Για τις πιθανότητες ανανέωσης του συμβολαίου: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα όσων αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Μπλάνκο με την ΑΕΚ. Η πρόταση της ΑΕΚ είναι σεβαστή αλλά δεν μας ικανοποιεί. Δεν μπορώ όμως να πω ότι αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία».

Για το χρόνο που ζήτησε από την ΑΕΚ για την απάντηση: «Θα πάρει καιρό μέχρι να απαντήσουμε στην ΑΕΚ διότι μελετάμε άλλες προτάσεις που υπάρχουν αλλά και ψάχνουμε για άλλες ομάδες. Δεν μας ενδιαφέρει αν η ΑΕΚ βιάζεται να λάβει απάντηση. Είναι δικό της πρόβλημα».

Για τις επαφές με τον Παναθηναϊκό: «Ναι μίλησα με τον Παναθηναϊκό για να δούμε ποιες είναι οι προθέσεις τους. Θα ξαναμιλήσουμε σύντομα και θα δούμε».

Για τις προθέσεις του Μπλάνκο: «Ο Μπλάνκο είναι ανοιχτός όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό αλλά για οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Είναι όλα θέμα χρημάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: