Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΑΕΚ – Ο Μπλάνκο πάει Παιανία!

Δεν πάει καιρός που γράφαμε για τις διερευνητικές επαφές του Παναθηναϊκού με τον Μπλάνκο. Οι Πράσινοι τον είχαν στο στόχαστρο και πλέον κινούνται ώστε να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι, την ώρα που η ΑΕΚ δεν μπορεί να του προσφέρει καλό συμβόλαιο ώστε να ανανεώσει την συνεργασία του μαζί του.

Με τα τωρινά δεδομένα, ο «Ζορό» οδεύει προς Παιανία και η υπόθεση του δεν θυμίζει σε τίποτα αυτή του Σκόκο που έγινε σίριαλ πριν έρθει η πρόταση μαμούθ από τον Αδαμίδη. Η πρόταση του Παναθηναϊκού καλύπτει τόσο τον παίκτη όσο και τον ατζέντη του, ο οποίος πλέον ρίχνει ξεκάθαρα το γάντι στην διοίκηση των Κιτρινόμαυρων ξέροντας πως δεν είναι σε θέση να φτάσει τα χρήματα που ζητάει ο Αργεντίνος.

«Θα πάρει καιρό μέχρι να απαντήσουμε στην ΑΕΚ διότι μελετάμε άλλες προτάσεις που υπάρχουν αλλά και ψάχνουμε για άλλες ομάδες. Δεν μας ενδιαφέρει αν η ΑΕΚ βιάζεται να λάβει απάντηση. Είναι δικό της πρόβλημα», είπε ο Γκουστάβο Οναΐντια, μάνατζερ του Μπλάνκο, στο aek365.gr.

Και επιβεβαίωσε παράλληλα πως όντως έγιναν επαφές με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας: «Ναι μίλησα με τον Παναθηναϊκό για να δούμε ποιες είναι οι προθέσεις τους. Θα ξαναμιλήσουμε σύντομα και θα δούμε».

Σε ότι αφορά τον Σκόκο από την ΑΕΚ διέψευσαν πως έγινε πρόταση από τουρκική ομάδα ύψους 3,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο και εκεί το θέμα είναι μπερδεμένο. Ο «υδραυλικός» ψάχνεται και λογικά το καλοκαίρι θα φέρει καλύτερη πρόταση.

Σάκης Ρεκουντίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: