Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Αναζήτηση…συμπαικτών και στους Supporters!!

Λίγες ώρες πριν ο μάνατζερ του Ισμαέλ Μπλάνκο ζητήσει περίπου 3,5 εκατομμύρια Ευρώ για να μείνει στην ΑΕΚ, ο Σταύρος Αδαμίδης έψαχνε στο Supporters Club για οικονομική ανάσα μερικών χιλιάδων Ευρώ.

Ο πρόεδρο της ΠΑΕ είχε την Τρίτη το βράδυ την καθιερωμένη συνάντηση με μέλη του Supporters Club και αφού εξέθεσε την δεινή οικονομική κατάσταση της ομάδας, φέρεται να ζήτησε οικονομική συνδρομή. Άλλωστε τα περισσότερα από τα μέλη, είναι επιχειρηματίες με σημαντική οικονομική επιφάνεια.

Και ο Αδαμίδης φέρεται να του ζήτησε να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα στο τέλος της σεζόν, με ένα ποσό που ξεπερνά αρκετά την έτσι κι αλλιώς υψηλή συνδρομή τους. Απάντηση δεν πήρε, καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που τίθεται επί τάπητος ένα τέτοιο ζήτημα.

Και προφανώς και θα συζητηθεί εκ νέου. Πάντως έχει κυκλοφορήσει έντονη φημολογία, πως εκτός από την περιγραφή της δεινής οικονομικής κατάστασης της ομάδας, ο Αδαμίδης έκανε λόγο για πιθανή αποχώρηση των δυο μεγαλομετόχων της ΠΑΕ στο τέλος της σεζόν. Φημολογία όμως, που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: