Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Το υπόμνημα των… 8000 λέξεων του Μπέου!!

Μέσα από το υπόμνημα πολλών σελίδων και περίπου 8.000 λέξεων ο Αχιλλέας Μπέος επιχειρεί να καταγράψει όλο το ιστορικό της διαδικασίας και της περιβόητης υπόθεσης, έτσι όπως αυτή εξελίχθηκε από την πρώτη στιγμή και με εμπλεκόμενους τους κ.κ Κούγια, Βοργιά, Δαλούκα και Πατέρα.
Το υπόμνημα των… 8000 λέξεων του Μπέου
Αναλυτικά το υπόμνημα που κατατέθηκε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, στον αθλητικό εισαγγελέα κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου έχει ως εξής:
«ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ

Αχιλλέα Μπέου του Νικολάου
Στα πλαίσια της διενεργουμένης προκαταρκτικής εξετάσεως, κατόπιν της κλήσεως μου να παράσχω εξηγήσεις και να εξετασθώ ανωμοτί, επάγομαι, για την κατανόηση της εμπλοκής μου στην παρούσα υπόθεση, τα ακόλουθα :
ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Ως προκύπτει από τα έγγραφα της δικογραφίας, παραγγέλθηκε αρμοδίως η διενέργεια προκαταρκτικής εξετάσεως, κατ’ άρθρον 31 π.1β ΚΠοινΔ, κατόπιν καταγγελιών των κκ Σ. Βοργιά και προεχόντως Α. Κούγια στην εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή του κ. Κ. Θωμαΐδη, κατά τις ημερομηνίες 28-2-2011 και 7-3-2011.
Συγκεκριμένα την Δευτέρα, 28-2-2011, ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοριάς, εμφανιζόμενος στην εβδομαδιαία εκπομπή του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαίδη ‘’η Δίκη της Δευτέρας’’, η οποία προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό BLUE SKY κάθε Δευτέρα, άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει κασέτα από την οποία προκύπτει η ύπαρξη ‘’παράγκας’’ στο ελληνικό Πρωτάθλημα, ήτοι στημένες διαιτησίες, καθώς επίσης και η ύπαρξη ‘’νέου παραγκάρχη’’. Στην εν λόγω εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά και ο δεύτερος των αναφερομένων προς ενίσχυση των ισχυρισμών του πρώην διαιτητή.
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: