Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Αντιπαράθεση Λένον-Ρέντκναπ μέσω… Twitter

Συνήθεια έχει γίνει πλέον στην Αγγλία και στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκεί να γνωστοποιούν τις απόψεις τους για διάφορα θέματα μέσω διαδικτυακών τόπων και όχι πρόσωπο με πρόσωπο. Νέος σε αυτή τη λίστα είναι ο Άαρον Λένον, ο οποίος έγραψε πως αδίκως έμεινε εκτός ενδεκάδας.

Ο διεθνής χαφ-εξτρέμ (και πρώτος σε ασίστ στο Τσάμπιονς Λιγκ με 5) κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ένιωσε αδιάθετος με αποτέλεσμα να χάσει μερικές προπονήσεις. Παρόλα αυτά, στα τέλη της, μίλησε με τον Χάρι Ρέντκναπ και του διεμήνυσε πως νιώθει καλά και πως είναι έτοιμος να βοηθήσει στην προσπάθεια κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όμως, ο έμπειρος τεχνικός της Τότεναμ, παρότι του είχε πει πως τον υπολογίζει για βασικό, την τελευταία στιγμή αποφάσισε να τον αλλάξει με τον Ζερμέιν Τζένας, κάτι που εκνεύρισε τον Λένον.

«Είπε (σ.σ. ο Ρέντκναπ) πως δεν ένιωθα καλά πριν το παιχνίδι. Αυτό δεν είναι αλήθεια, καθώς αυτό το είχα πει την Κυριακή. Μίλησα με το ιατρικό επιτελείο και μου είπαν πως θα είμαι ΟΚ με μερικά φάρμακα. Ήξερε πως μπορώ να παίξω», έγραψε στο Twitter, ακυρώνοντας στην ουσία τα λεγόμενα του τεχνικού του, ο οποίος είχε δηλώσει πως «ο Λένον δεν έχει δύναμη, είναι κουρασμένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: