Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

«Ειλικρινά εκτιμώ ό,τι έκανε ο Ουγιέ για μένα»

Ετών… 37 ε και; Ο Ρομπέρτ Πιρές, βρήκε ακόμη ένα συμβόλαιο. Αυτή τη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Άστον Βίλα. Ο πρώην άσος της Βιγιαρεάλ, μίλησε για ητν μετακίνηση του και τον ρόλο που έπαιξε σε αυτήν ο Ζερανρτ Ουγιέ, επισημαίνοντας:

«Ειλικρινά εκτιμώ ό,τι έκανε ο Ουγιέ για μένα. Ήταν ένα ρίσκο, αλλά εγώ θα κάνω ότι μπορώ για να το κερδίσει. Η πρόκληση είναι πολύ ενδιαφέρουσα για μένα. Υπάρχουν ακόμα πολλοί αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν και στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Είναι πολύ συναρπαστικό για μένα που βρίσκομαι σε τέτοιο σύλλογο. Το πιο ευχάριστο πράγματα για μένα είναι ότι ποτέ δεν αναφέρεται η ηλικία μου.
Απλώς ήθελαν να δείξω τι μπορώ να κάνω και να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία μου. Ο Ουγιέ μου είπε ότι οι παραστάσεις που έχω είναι πολύ σημαντικές. Ήταν η ιδανική κατάσταση για μένα. Οι οπαδοί δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν την ομάδα τους στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Θέλω να ζητήσω από τους οπαδούς μας να έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα. Τους χρειαζόμαστε. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί»

Δεν υπάρχουν σχόλια: